Έξτρα χρόνος και ευκαιρίες σε Χάκετ και Φόιχτμαν

Έξτρα χρόνος και ευκαιρίες σε Χάκετ και Φόιχτμαν

ΣΟΥΠΕΡ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τελευταία εβδομάδα με διπλή αγωνιστική για την Euroleague οπότε… διπλά προγνωστικά Euroleague. Γουστάρω…

Euroleague με προγνωστικά… ειδικά

Ξεκίνημα με το ντέρμπι στη Ρωσία ανάμεσα σε Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ. Η ομάδα του Ιτούδη θα παραταχθεί δίχως τους Τζέιμς, Μπολομπόι και Μιλουτίνοβ. Ο πρώτος τσακώθηκε (τι πρωτότυπο…) ξανά με τον Τζέιμς, ο δεύτερος και ο τρίτος είναι τραυματίες. Αυτό σημαίνει έξτρα ευκαιρίες και έξτρα χρόνος συμμετοχής για άλλους παίκτες στις θέσεις τους.

Ο Ντάνιελ Χάκετ αναμενόμενα θα πάρει περισσότερες προσπάθειες ειδικά για τρίποντα με το over 1,5 να προσφέρεται στο 2.00. Ομοίως ο Γερμανός ψηλός Φόιχτμαν θα πάρει μπόλικο χρόνο δίπλα στον Σενγκέλια με το over 4,5 ριμπάουντ να προσφέρεται στο ουδόλως ευκαταφρόνητο 1.75!

Τέλος μία επιλογή από το ματς στο ΟΑΚΑ του Παναθηναϊκού με τη Μπασκόνια. Ο Παπαγιάννης λόγω της παρουσίας του Μουσταφά Φαλ στον αντίπαλο θα πάρει όπως και στο ματς του 1ου γύρου αρκετό χρόνο συμμετοχής και έχει τη δυνατότητα για πολλά ριμπάουντ ώστε να καταγράψει το over 5,5 στο 1.80.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ζενίτ - ΤΣΣΚΑ
Ν.Χάκετ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.00
Μονό
20:00
Ζενίτ - ΤΣΣΚΑ
Γ.Φόιχτμαν over 4,5 ριμπάουντ
1.75
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
Γ.Παπαγιάννης over 5,5 ριμπάουντ
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις