Euroleague combos και ρίσκο στο τένις

Euroleague combos και ρίσκο στο τένις

Γεια και χαρά σε όλους τους αναγνώστες. Η τελευταία διπλή αγωνιστική στην Euroleague ξεκινάει και το ενδιαφέρον κορυφώνεται. Η μέρα χθες δεν εξελίχθηκε καλά με τις επιλογές στο τένις. Προβλέψεις στοιχήματος τόσο για μπάσκετ, όσο και για τένις σήμερα.

Προβλέψεις στοιχήματος μπάσκετ

Γεμάτο το πρόγραμμα σήμερα με επτά από τα εννιά παιχνίδια να διεξάγονται σήμερα. Πρώτη στάση στο Κάουνας, σε ένα παιχνίδι – τελικό για τη γηπεδούχο. Η Ζαλγκίρις (15-16) δεν τα κατάφερε απέναντι στην Μακάμπι και πλέον απέχει 2 νίκες από την όγδοη θέση. Θεωρητικά έχει ελπίδες, αλλά δεν εξαρτάται πλέον μόνο από εκείνη. Αντιμετώπισε προβλήματα αμυντικά ενώ επιθετικά είναι αρκετά αξιόπιστη.

Φιλοξενεί την αδιάφορη Άλμπα Βερολίνου (11-20) σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Γερμανοί δε φαίνεται να δίνουν μεγάλη σημασία στην διοργάνωση. Έχουν ρίξει τα ποσοστά τους στην άμυνα, ενώ έχουν ανεβάσει την επιθετική τους παραγωγή. Περιμένω ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, υψηλό σκορ και ωραίο θέαμα. Οι προβλέψεις στοιχήματος δίνουν και παίρνουν, προσωπικά θα στηρίξω ξανά τους Λιθουανούς, παρότι μας πλήγωσαν την τελευταία φορά.

Η πρωτοπόρος Μπαρτσελόνα (23-8) ταξιδεύει στο Ισραήλ με στόχο να πλησιάσει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης. Πέντε συνεχόμενες νίκες μετράνε οι Καταλανοί, που έχουν αρχίσει και ρολάρουν πλέον τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Στις τρεις τελευταίες της επισκέψεις στο Τελ Αβίβ γνώρισαν ισάριθμες ήττες. Όμως αυτή την στιγμή η «Μπάρτσα» φαίνεται να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μένει αυτό να φανεί και στο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα που την είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο.

Η Μακάμπι (12-17) θα μπορούσε να θεωρηθεί ως η μεγάλη απογοήτευση της χρονιάς. Μία ομάδα που ξεκίνησε με στόχο το Φάιναλ Φορ βρέθηκε εκτός οκτάδας από τα μέσα κιόλας της χρονιάς. Απέναντι στην Ζαλγκίρις είχε το εκπληκτικό 71% στα δίποντα με 22 στις 31 εύστοχες προσπάθειες. Εντός έδρας ανεβάζει αρκετά τον επιθετικό της μέσο όρο. Αμυντικά όμως έχει προβλήματα, τα οποία δεν φαίνεται να διορθώνονται. Στα τελευταία παιχνίδια των ομάδων οι προβλέψεις έπεσαν έξω. Κάτι τέτοιο θεωρώ πως δεν θα συμβεί σήμερα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προβλέψεις στοιχήματος από το Μαϊάμι

Ο τέταρτος γύρος στο ταμπλό των ανδρών ολοκληρώνεται σήμερα με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Τζον Ίσνερ και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ. Ο Αμερικάνος big server ήταν εξαιρετικός στο τελευταίο του παιχνίδι. Πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη κόντρα στον Αλιασίμ. Παίζει εξαιρετικά στο Μαϊάμι, στο τουρνουά όπου έχει κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας του. Θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, κόντρα στον οποίο έχει τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις.

Ο Ισπανός έκανε την ανατροπή απέναντι στον Στρουφ, έδειξε όμως να μην βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Καλείται να βρει απαντήσεις απέναντι στα δυνατά σερβίς του αντιπάλου του. Θα χρειαστεί να μειώσει τα λάθη του από την βασική γραμμή και να εκμεταλλευτεί όποιες ευκαιρίες βρει. Το παιχνίδι θα είναι οριακό για τους δύο παίκτες. Για τον συγκεκριμένο αγώνα οι προβλέψεις δείχνουν ως φαβορί τον Αγκούτ αλλά αυτό δεν θα επιβεβαιωθεί εύκολα. Ο Ίσνερ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έχει ως στόχο να πάει μακριά στην διοργάνωση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Ίσνερ - Μπαουτίστα Αγκούτ
Over 23,5
1.90
Combo
20:00
Ζαλγκίρις - Άλμπα
1 & over 69,5 για τις δύο ομάδες
1.95
Combo
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπαρτσελόνα
2 & οver 68,5 για τις δύο ομάδες
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις