Ένα και… καλό στο 1.93

Κουπόνι εθνικές

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Επιστρέφω με στήλη μετά από ρεπό ολίγων ημερών. Τα προκριματικά για το Μουντιάλ του Κατάρ συνεχίζονται και τα πρώτα συμπεράσματα έχουν ήδη βγει. Με έναν αγώνα θα ασχοληθούμε από το σημερινό κουπόνι εθνικές.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Διπλασιάζει η Ρωσία 

Από το σημερινό κουπόνι εθνικές επικεντρωνόμαστε στην αναμέτρηση της Σλοβακίας με την Ρωσία. Η γηπεδούχος ομάδα, προέρχεται από την απώλεια βαθμών κόντρα στη Μάλτα, παραχωρώντας ισοπαλία με 2-2. Το έργο της μετά από αυτό το αποτέλεσμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο. Σε όμιλο με Ρωσία, Κροατία και Σλοβενία αν «πετάς» βαθμούς με ομάδες χαμηλότερης δυναμικής δύσκολα θα πετύχεις τον στόχο σου. Το κακό ξεκίνημα στον αγώνα την έφερε πίσω στο σκορ. Παρά το γεγονός ότι στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου είχε ισοφαρίσει, δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της έδινε το γκολ της νίκης. Άλλωστε, είχε προηγηθεί και το 0-0 στην Κύπρο, οπότε έχει να διαχειριστεί από πολύ νωρίς δύο σημαντικές απώλειες και τα δύσκολα… τώρα αρχίζουν, όπως ο σημερινός αγώνας απέναντι στην Ρωσία, ψάχνοντας την υπέρβαση.

Νίκη πέτυχαν οι Ρώσοι στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία, κερδίζοντας με 2-1. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης και το σημαντικό είναι πως πήραν ακόμα νίκη, μετά τη Μάλτα και είναι το αφεντικό του ομίλου. Από πλεονεκτική θέση πλέον, αφού είναι η μοναδική ομάδα με το απόλυτο των νικών και θα είναι το καλύτερο να βρει ακόμα ένα τρίποντο στη Σλοβακία, με το οποίο θα αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητές της τόσο για την πρωτιά του ομίλου, όσο και για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ.

Δε δείχνει την απαιτούμενη σοβαρότητα που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η ομάδα της Σλοβακίας. Δέχθηκε δύο τέρματα από την πολύ πιο αδύναμη Μάλτα και δε νομίζω πως θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση με τους Ρώσους. Από την άλλη, οι Ρώσοι πατάνε καλά στα πόδια τους και δε θα αφήσουν την ευκαιρία να εδραιωθούν στην πρώτη θέση του ομίλου. Η νίκη της Ρωσίας αγγίζει τον διπλασιασμό και το θεωρώ ευκαιρία. Επιλέγω το διπλό λοιπόν, σε απόδοση 1.93.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45
Σλοβακία - Ρωσία
2
1.93
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις