«Μάχη» με φόντο τα μπαράζ

«Μάχη» με φόντο τα μπαράζ

Καλημερίζω τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Με προγνωστικά Σκωτίας, συγκεκριμένα της δεύτερης κατηγορίας της Championship, θα καταπιαστούμε για να βγούμε το καθιερωμένο μας… bet a tet με το ταμείο! Όπως κάναμε και το Σάββατο, χάρη στη μεγάλη νίκη της Κουίν οφ Σάουθ μέσα στην έδρα της πρωτοπόρου Χαρτς, που μας πλήρωσε με τριπλασιασμό (διπλή ευκαιρία) και 8.50 απόδοση!

Προγνωστικά Σκωτίας

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει σήμερα από τα προγνωστικά Σκωτίας είναι το εξ’ αναβολής ματς της 19ης αγωνιστικής της Championship, ανάμεσα στη Ρέιθ Ρόβερς και την Ντανφέρμλιν. Πρόκειται για ένα παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον και από τις δυο πλευρές, καθώς οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 2η θέση με 33 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στην 4η έχοντας μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που θα τερματίσει στη 2η θέση θα έχει αβαντάζ για την άνοδο, καθώς θα έχει έναν γύρο λιγότερο στα μπαράζ. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις «3» και «4» διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε διπλούς αγώνες. Ο νικητής που θα προκύψει θα αντιμετωπίσει τον δευτεραθλητή του πρωταθλήματος, πάλι σε διπλούς αγώνες (η ρεβάνς στην έδρα της ομάδας που θα τερματίσει 2η) για την πρόκριση στον «τελικό» (διπλός αγώνας) των μπαράζ με την 11η ομάδα της Premiership.

Στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν, η Ντανφέρμλιν πήρε μια μεγάλη νίκη στην έδρα της (4-1) για το δεύτερο γύρο, ενώ το ματς του πρώτου γύρου στην έδρα της Ρέιθ είχε λήξει ισόπαλο (2-2). Στις πρόσφατες συναντήσεις ανάμεσα στους δυο αντιπάλους, την τελευταία πενταετία, η Ντανφέρμλιν έχει τρεις νίκες, η Ρέιθ Ρόβερς δύο (η μία για το Κύπελλο), ενώ δύο ματς έληξαν ισόπαλα.

  • 03/02/2021 Ντανφέρμλιν – Ρέιθ Ρόβερς 4-1
  • 05/12/2020 Ρέιθ Ρόβερς – Ντανφέρμλιν 2-2
  • 19/01/2019 Ρέιθ Ρόβερς – Ντανφέρμλιν 3-0 (Κύπελλο)
  • 08/04/2017 Ντανφέρμλιν – Ρέιθ Ρόβερς 1-0
  • 02/01/2017 Ρέιθ Ρόβερς – Ντανφέρμλιν 0-2
  • 05/11/2016 Ντανφέρμλιν – Ρέιθ Ρόβερς 0-0
  • 20/08/2016 Ρέιθ Ρόβερς – Ντανφέρμλιν 2-0

Μπορεί, λοιπόν, η Ντανφέρμλιν να υπερτερεί στα μεταξύ τους παιχνίδια τόσο μέσα στη σεζόν όσο και των τελευταίων ετών, όμως έχει να δει εκτός έδρα νίκη από τις 24 Οκτώβρη (2η αγωνιστική), όταν νίκησε με 4-1 την ουραγό της βαθμολογίας, Αλόα. Αυτή είναι και η μοναδική εκτός έδρας νίκη που έχει η ομάδα της Ντανφέρμλιν στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι μετρούν 5 διαδοχικές ήττες εκτός έδρας (η μία ήταν για το Κύπελλο Σκωτίας).

Από την άλλη πλευρά, η Ρέιθ Ρόβερς σε 10 αγώνες μέχρι στιγμής στην έδρα της μετράει πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Στα τελευταία πέντε ματς έχει τρεις νίκες, μια ισοπαλία και μόλις μια ήττα.

Εκτίμηση: Με την παρουσία που έχει τη φετινή σεζόν η Ντανφέρμλιν μακριά από το γήπεδό της, δίνεται αδικαιολόγητα φαβορί. Αν το παιχνίδι φύγει από την ισοπαλία, περισσότερες πιθανότητες να το κερδίσουν έχουν οι γηπεδούχοι. Καταληκτικά, θα πάρουμε δύο επιλογές από το συγκεκριμένο ματς. Αρχικά, θα επιλέξω τη νίκη των γηπεδούχων με κάλυψη draw no bet, ενώ δεύτερη επιλογή αποτελεί ο συνδυασμός και under 3,5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:05
Ρέιθ Ρόβερς - Ντανφέρμλιν
1 dnb
2.00
Μονό
21:05
Ρέιθ Ρόβερς - Ντανφέρμλιν
1Χ & under 3,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις