Καθαρίζει την πρόκριση από σήμερα

Προγνωστικά μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους. Άλλη μία δυνατή πρόταση πέρασε για τη στήλη μας την Κυριακή και μετά από το χθεσινό ρεπό, επανερχόμαστε στα προγνωστικά μπάσκετ με προτάσεις από το BCL ,την Euroleague και φυσικά την αγαπημένη μας ΒΒL.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1376192655093301249

Προγνωστικά μπάσκετ στο Ιγκοκέα – Μπούργκος

Εξ’ αναβολής αγώνας για τον 3ο όμιλο του BCL μεταξύ της Ιγκοκέα (1-2) και της Μπούργκος (3-0). Η Ιγκοκέα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς είναι πρώτη στην Ανδριατική Λίγκα. Στο BCL είναι με το ένα πόδι εκτός συνέχειας. Αν θέλει να ελπίζει είναι επιβεβλημένη η νίκη της στο σημερινό αγώνα με την Μπούργκος.

Από την άλλη, η Μπούργκος, αφού συνήλθε από τα κρούσματα κορωνοϊού που είχε, επέστρεψε με νίκες σε BCL και ΑCB αντίστοιχα. Αν κερδίσει την Ιγκοκέα κλειδώνει την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL και πιθανότατα την πρώτη θέση, αφού έχει κερδίσει την δεύτερη Τενερίφη με 21 πόντους διαφορά.

Εκτίμηση: Υπάρχει τεράστια διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Η ανώτερη Μπούργκος θέλει να καθαρίσει από σήμερα την υπόθεση πρόκριση. Εμείς θα πάμε σε μία combo επιλογή με την νίκη της Μπούργκος και το over πόντων της, που με βάση τα στάνταρ της μπορεί να τα επιβεβαιώσει.

Ερυθρός Αστέρας – Αρμάνι

«Διαβολοβδομάδα» στην Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα (9-22) να αντιμετωπίζει την Αρμάνι (19-12). Ο Ερυθρός περιμένει πως και πως να τελειώσει η κανονική περίοδος για να επικεντρωθεί στην Ανδριατική Λίγκα. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με τις τραγικές φέτος ομάδες της Χίμκι και του Παναθηναϊκού.

Από την άλλη, η Αρμάνι θέλει να μείνει σε τροχιά τετράδας της Euroleague. Προέρχεται από τρεις σερί ήττες με Μπασκόνια, Μπαρτσελόνα και Βενέτσια αντίστοιχα. Εκτός παραμένουν οι Ντιλέινι και Έβανς.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Εκτίμηση: Ο αγώνας στο Βελιγράδι είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επανέλθει η Αρμάνι στις νίκες. Έτσι εμείς θα πάμε με τη νίκη των Ιταλών σε συνδυασμό με το συνολικό over πόντων αγώνα σε καλές αποδόσεις.

Γκέτινγκεν – Κέμνιτζ

Εξ’ αναβολής αγώνας για την 21η αγωνιστική της BBL μεταξύ της Γκέτινγκεν (9-15) και της Κέμνιτζ (8-15). Για την Κέμνιτζ συνεχίζεται ο μίνι μαραθώνιος που ξεκίνησε στις 24 Μαρτίου και θα τελειώσει στις 1 Απριλίου, καθώς σε αυτό το διάστημα θα δώσει τέσσερα παιχνίδια. Τον πρώτο «τελικό» τον κέρδισε εναντίον της Μπραουνσβάιγκ. Στο δεύτερο παιχνίδι ήταν εξαιρετική, αλλά στην παράταση υπέκυψε στην ανωτερότητα της Όλντενμπουργκ. Σήμερα είναι ακόμη ένα παιχνίδι με πρέπει εναντίον της Γκέτινγκεν.

Από την άλλη, η Γκέτινγκεν έχει σώσει την κατηγορία, αλλά μόνο με θαύμα θα μπει στην οχτάδα, καθώς είναι 4 νίκες μακριά από την Μπάμπεργκ. Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την ουραγό Ράστα Βέχτα με 79-103.

Εκτίμηση: Το κίνητρο μας οδηγεί να εμπιστευτούμε την νίκη την Κέμνιτζ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία multicombo επιλογή πόντων αγώνα, πόντων της Κέμνιτζ και νίκης των φιλοξενούμενων (με χάντικαπ) σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:30
Ιγκοκέα - Μπούργκος
2 & Μπούργκος over 78,5
2.01
Μονό
20:00
Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι Μιλάνο
2 & over 146,5
1.98
Μονό
20:00
Γκέτινγκεν - Κέμνιτζ
2 (+11,5) & Κέμνιτζ over 80,5 & over 163,5
2.00
Μονό
20:00
Γκέτινγκεν - Κέμνιτζ
2
2.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις