Η αξία βρίσκεται στα κόρνερ

Κόρνερ

Το Σάββατο ασχολήθηκα με Αγγλία, θέλοντας να αποφύγω τα διεθνή, αλλά δεν πήγε όπως περίμενα. Μετά την απαραίτητη αποχή, λόγω κακών αποτελεσμάτων, επιστροφή σήμερα Τρίτη, με εναλλακτικό ποντάρισμα σε κόρνερ.

Ποντάρισμα σε κόρνερ 2ου ημιχρόνου 

Το Μαυροβούνιο υποδέχεται τη Νορβηγία σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Οι Μαυροβούνιοι έκαναν το αναμενόμενο 2 στα 2 με Λετονία και Γιβραλτάρ. Στον αντίποδα η Νορβηγία νίκησε το Γιβραλτάρ και ηττήθηκε εύκολα από τη Τουρκία. Φυσικά δε βλέπω καμία αξία σε σημείο ή γκολ έτσι όπως πάνε τα πράγματα σε αυτά τα προκριματικά.

Αντιθέτως την αξία τη βλέπω στα κόρνερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν καλό… υπόβαθρο. Το Μαυροβούνιο έχει κερδίσει 22 σε αυτά τα δύο πρώτα παιχνίδια. Ενώ οι Νορβηγοί με τη σειρά τους έχουν κερδίσει 21. Φυσικά η δυναμική των αντιπάλων παίζει ρόλο σε αυτά τα πονταρίσματα. Εξ ου θα προτιμήσω να πάω αποκλειστικά σε κόρνερ 2ου ημιχρόνου, αφού το θεωρώ δύσκολο να μείνουν τόσο μακριά από τα στάνταρ τους.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι Ρώσοι το πρώτο λόγο και στα κόρνερ

Η αήττητη μέχρι στιγμής Ρωσία θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία. Οι Ρώσοι που ξεκίνησαν ιδανικά με το 2 στα 2 απέναντι σε Μάλτα και Σλοβενία. Αντιθέτως η Σλοβακία δε πατάει καλά, έχοντας ξεκινήσει με δύο ισοπαλίες απέναντι σε Κύπρο και Μάλτα. Φυσικά δεν είναι για τόσο έντονο φαβορητισμό η Ρωσία, καθώς οι Σλοβάκοι είναι καλύτεροι από όσο έχουν δείξει.

Θεωρώ πως οι Ρώσοι ίσως ιδρώσουν  σε αυτό το παιχνίδι, αν και αντικειμενικά παραμένουν το φαβορί. Οπότε το να πιάσουν τα στάνταρ τους σε κόρνερ το θεωρώ τόσο λογική όσο και καλή επιλογή. Στα 5,5 μέσο όρο κινούνται μέχρι τώρα και θα το επιλέξω το line αν και με λίγο ρίσκο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 3.65
21:45
Μαυροβούνιο - Νορβηγία
Over 4,5 κόρνερ στο 2ο ημίχ.
1.70
21:45
Σλοβακία - Ρωσία
Ρωσία over 5,5 κόρνερ
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις