ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μελετημένες κόντρες στα φαβορί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μελετημένες κόντρες στα φαβορί

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μελετημένες κόντρες στα φαβορί

προγνωστικά Euroleague

Χαιρετίζω άπαντες τους Κουβανέζους. Η στήλη μας είναι εδώ με προγνωστικά Euroleague στην τελευταία διαβολοβδομάδα της σεζόν. Όλες οι ομάδες μπαίνουν στην τελική ευθεία για να εκπληρώσουν τους στόχους τους. Σήμερα γίνονται οι 7 από τους 9 αγώνες και οι επιλογές είναι αρκετές.

Προχθές δεν επιβεβαιώθηκε το σημείο της ημέρας για μισό (!) πόντο. Under 38,5 πόντους περιμέναμε από το Μεσολόγγι στο 1ο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έβαλαν 39, με τρίποντο λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Συνολικά στο παιχνίδι έβαλαν 68, ήτοι μόλις 29 στο δεύτερο μισό. Έπιασαν το «στοίχημα» οι παίκτες του Κάτας! Ο Δίπλαρος είπε πως στην ανάπαυλα έβαλαν στοίχημα με τον Ισραηλινό τεχνικό, να δεχτούν λιγότερους από 30 πόντους! Ουδέν σχόλιο…

Ρωσικό ντέρμπι με λάθος απόδοση

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Euroleague με το ντέρμπι στην Αγία Πετρούπολη. Η Ζενίτ υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ. Στον πρώτο γύρο, η παρέα του Τζέιμς είχε κερδίσει με 83-65, με τον ίδιο να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση, έχοντας συμπαραστάτη τον Μιλουτίνοφ.

Το σύνολο του Πασκουάλ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Η περίοδος ντεφορμαρίσματος με τρεις ήττες από Ρεάλ, Ολυμπιακό και Μπασκόνια είχε σαν αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 8η θέση, με ίδιες νίκες με Μπασκόνια και Βαλένθια, αλλά έναν αγώνα λιγότερο. Το διπλό στην έδρα της Χίμκι την προηγούμενη βδομάδα έδωσε μια ανάσα. Χρειάζεται όμως και συνέχεια. Καμία απουσία για απόψε.

Στην αντίπερα όχθη έχουν και πάλι να ασχολούνται με τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός ήρθε για ακόμη μια φορά σε ρήξη με τον κόουτς Ιτούδη και τέθηκε εκτός ομάδας. Η ΤΣΣΚΑ δεν κυνηγάει την 1η θέση, αλλά φοβάται για την 2η από τη φορμαρισμένη Εφές. Προέρχεται από δύο σερί νίκες με Ρεάλ και Ερυθρό Αστέρα. Αμφίβολοι είναι και οι Μπολομπόι και Χίλιαρντ.

Εκτίμηση: Υπάρχουν προϋποθέσεις για κόντρα στο φαβορί. Η Ζενίτ χρειάζεται παραπάνω τη νίκη. Η ΤΣΣΚΑ θα έχει απουσίες και το κλίμα δεν είναι καλό. Μπορεί να κέρδισε με 18 πόντους στον 1ο γύρο, αλλά οι δύο καλύτεροι παίκτες εκείνης της αναμέτρησης θα λείπουν απόψε. Γιατί να μην βοηθηθούν και οι Ρώσοι μεταξύ τους; Άσσος σε πολύ καλή απόδοση, προς το παρόν.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Euroleague στο ΟΑΚΑ

Κατηφορίζω στην Αθήνα, εκεί που ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια. Στον 1ο γύρο, οι πράσινοι ηττήθηκαν με 93-72.

Το «τριφύλλι»  προέρχεται από ήττα στην Πόλη με 85-65 από την Εφές. Άντεξε μιάμιση περίοδο, όμως μετά, η διαφορά πήρε διψήφια τιμή και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει. Μοναδικό κέρδος ο Όγκαστ. Το καλό νέο είναι η επιστροφή του Νέντοβιτς στις προπονήσεις. Ωστόσο ο Σέρβος δε θα αγωνιστεί απόψε. Οπαδοί της ομάδας βρέθηκαν στην προπόνηση, εμψυχώνοντας τους παίκτες. Εντός έδρας έχει 7 στα 15, σκοράρει 81 και δέχεται λιγότερο από 77.

Η Μπασκόνια είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της διοργάνωσης. Με 8 νίκες στην τελευταία δεκάδα αγώνων, βρίσκεται μια ανάσα από την οκτάδα. Αν με ρωτάτε, με εναπομείναντα ματς με Εφές και Βαλένθια, δύσκολα θα τα καταφέρει. Στη νίκη επί της Αρμάνι με 86-69, δεν απέδωσε καλό μπάσκετ. Μη σας ξεγελάει το τελικό σκορ. Στο τέλος το Μιλάνο δεν μπορούσε να περάσει το κέντρο! Εκτός έδρας έχει 6 νίκες σε 15 παιχνίδια, σκοράρει σχεδόν 79 και δέχεται 80. Απών θα είναι ο Τζεκίρι.

Εκτίμηση: Το κίνητρο είναι στους φιλοξενούμενους, που όμως δεν τρομάζουν εκτός έδρας. Σήμερα παίζουν σε μια έδρα που κέρδισαν τελευταία φορά το 2016! Ο Παναθηναϊκός μπορεί να κρατηθεί και γιατί όχι να κάνει και την έκπληξη.

Ο θάνατός σου η ζωή μου

Κλείνω με το μεγάλο παιχνίδι του Μονάχου. Η Μπάγερν φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε, την οποία είχε κερδίσει μέσα στην Τουρκία με 75-71!

Η ομάδα του Τρινκιέρι ηττήθηκε από τη Βαλένθια, αλλά κράτησε τη διαφορά. Ήττα με 83-76 και τα προβλήματα αρχίζουν. Ακόμα δεν έχει τελειώσει η υπόθεση της οκτάδας για τους Γερμανούς. Εντός βέβαια είναι η καλύτερη ομάδα της Euroleague με 12 νίκες σε 15 ματς! Τελευταία υπέκυψε η Εφές, με ίσως λίγο άδικο τρόπο. Σκοράρει σχεδόν 78 και δέχεται περίπου 74 πόντους. Εκτός για απόψε ο Ντέντοβιτς και αμφίβολος ο Γκιστ.

Μεγάλη νίκη για το σύνολο του Κοκόσκοφ στο ΣΕΦ. Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 76-71. Οι Ντε Κολό και Βέσελι συνεχίζουν σε φοβερό ρυθμό. Το όνειρο της τετράδας είναι ακόμα ζωντανό. Εκτός έδρας έχει 9 νίκες σε 16 ματς, σκοράρει 75 και δέχεται 81 πόντους. Απών για απόψε ο Ουλανόβας.

Εκτίμηση: Έχω εντυπωσιαστεί από τα αποτελέσματα της Μπάγερν φέτος, αλλά όχι από το μπάσκετ που παίζει. Η Φενέρ μπορεί να πάρει το διπλό, καλύπτοντας ακόμα και τη διαφορά των 4 πόντων. Για όσους θέλουν μικρότερο ρίσκο, μπορούν να πάρουν ένα combo πόντων με αβάντζο στους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
20:00
Ζενίτ – ΤΣΣΚΑ
1 & ΤΣΣΚΑ over 63,5
2.35
Δυάδα απόδοσης 2.25
21:00
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
1 (+13,5) & ΠΑΟ over 62,5 & Μπασκόνια under 90,5
1.50
22:00
Μπάγερν – Φενέρμπαχτσε
2 (+6,5) & Φενέρ over 67,5 & Μπάγερν under 88,5
1.50
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός - Μπασκόνια
1
3.32
Μονό
22:00
Μπάγερν – Φενέρμπαχτσε
2 (-4,5)
2.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις