Euroleague Fantasy… 32ος γύρος

Euroleague Fantasy

Καλή μπασκετική βδομάδα να έχουμε φίλοι Κουβανέζοι. Καλά τα playoffs, καλές οι νίκες, καλά τα «γκρανκινιολικά» φινάλε, όμως έχουμε και το Euroleague Fantasy. Οι καθιερωμένες προτάσεις παικτών είναι και πάλι εδώ για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τις ομάδες σας.

Την προηγούμενη βδομάδα προτάθηκαν οι Τζέιμς και Κλάιμπερν από την ΤΣΣΚΑ, αλλά και ο Νίκ Καλάθης από την Μπαρτσελόνα. Οι δύο Αμερικανοί τα πήγαν μια χαρά με 14,3 και 16,5 πόντους αντίστοιχα. Αντίθετα ο Έλληνας γκαρντ μάζεψε μόλις ένα βαθμό. Νικ… το «χτίσαμε» το καλαθάκι, ε;

Μην ξεχνάτε το πρωτάθλημά μας στο Euroleague Fantasy, που συνεχίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Κλασικά στην 1η θέση βρίσκεται η «Chicago 1976». Οι «Winners» πρώτευσαν στον 31ο γύρο με 217 πόντους!

Προτάσεις παικτών στο Euroleague Fantasy

Πάμε όμως στο δια ταύτα. Τα είπαμε και την προηγούμενη βδομάδα. Μεγάλα μπάτζετ, ακριβοί παίκτες, όμως ακόμα και οι φθηνές επιλογές μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Στην τελευταία αγωνιστική, κάποια τέτοια παραδείγματα ήταν ο Χέις της Ζαλγκίρις (30), ο Χάκετ της ΤΣΣΚΑ (26,4), ο Τζόουνς της Μακάμπι (23,1) και ο Σεντεκέρσκις της Μπασκόνια (19,8).

Σε παρόμοια λογική θα κινηθώ σήμερα με επιλογές για όλα τα γούστα. Η πρώτη είδηση που επηρέασε τα πλάνα μου ήταν ο τσακωμός “Νο51422” του Τζέιμς με τον Ιτούδη στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι της VTB League. Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού εκτός ομάδας, γεγονός που θα αυξήσει τον χρόνο των Χάκετ και Λούντμπεργκ. Θα προτιμήσω τον έμπειρο Ιταλό, που κοστίζει λίγο παραπάνω απ’ τον Δανό, αλλά αξίζει τα λεφτά του.

Το κενό των «ακριβών» γκαρντ που θα αφήσει ο Τζέιμς, μπορεί να καλύψει ο Σβεντ. Κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη Χίμκι, αλλά ο Ρώσος έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα ατομικά στατιστικά του. Έχει διψήφια αξιολόγηση σε μόνιμη βάση και μπορεί εύκολα να μπει στην ομάδα μας.

Για το τέλος άφησα τον «ψηλό» της εβδομάδας. Σημαδεύω συχνά την ρακέτα του Ολυμπιακού. Τα προβλήματά του μας πλήρωσαν στην προηγούμενη βδομάδα, με τον Βέσελι να κάνει μια πολύ καλή εμφάνιση. Σ’ αυτήν την αγωνιστική, ο Ντούμπλιεβιτς έχει την ευκαιρία να κάνει ένα καλό παιχνίδι και να βοηθήσει την ομάδα του στην προσπάθεια για την οκτάδα. Άλλωστε στο ΣΕΦ έβαλε 20 πόντους και μάζεψε 9 ριμπάουντ σε 22 αγωνιστικά λεπτά.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις