ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

Euro 2020

Μετά το πατατράκ της μη πρόκρισης στην τελική φάση του Μουντιάλ 2018 η Ιταλία επιστρέφει σε μεγάλη διοργάνωση. Η αναβολή του Euro 2020 λόγω της πανδημίας επέτεινε και την αγωνία των Ιταλών, οι οποίοι «φοβούνται» να μην έχουν χάσει το καλό μομέντουμ που είχαν «κτίσει» με τις 10/10 νίκες στα προκριματικά αλλά και την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο του Nations League (το Final-4) τον προσεχή Σεπτέμβρη. Η Ιταλία πηγαίνει με χαμηλούς τόνους στη διοργάνωση, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν ομάδες με περισσότερο ταλέντο, ωστόσο η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται (αήττητη σε 25 επίσημα) δίνουν αισιοδοξία για κάτι καλό, ενώ με τον Μαντσίνι η ομάδα παίζει και πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο.


Πώς προκρίθηκε

Σε όμιλο έξι ομάδων έκανε περίπατο με 10/10 νίκες και για πρώτη φορά σκόραρε τόσο πολύ, 37 γκολ στο ενεργητικό της, με νίκες όπως το 9-1 επί της Αρμενίας να δείχνουν… παράταιρες με τα όσα μας έχει συνηθίσει η Ιταλία στο παρελθόν.


Ο προπονητής

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

Ρομπέρτο Μαντσίνι, 57 ετών. Στην εθνική Ιταλίας από τον Μάιο του 2018, ανέλαβε μετά το πατατράκ του αποκλεισμού από την τελική φάση του Μουντιάλ. Προπονητής… κοσμοπολίτης, με τίτλους σε βαρείς πάγκους (Ιντερ, Μάντσεστερ Σίτι), κύπελλα νωρίτερα με Λάτσιο και Φιορεντίνα, αποτυχίες σε Γαλατασαράι και Ζενίτ, ενώ στη δεύτερη θητεία στην Ιντερ (2014-2016) απέτυχε παταγωδώς. Θεωρούνταν προσεκτικής λογικής προπονητής, με την εθνική έχει αλλάξει στιλ και παίζει πολύ πιο παραγωγικά, σημαντικό ενόψει Euro 2020.


Στα προηγούμενα Euro

Μία κατάκτηση στο μακρινό 1968, δύο τελικοί με τελευταίο το 2012 και το βαρύ 4-0 από την Ισπανία και δύο παρουσίες στα ημιτελικά (1980, 1988), αυτά έχει να επιδείξει η «σκουάντρα ατζούρα», η οποία στις τρεις τελευταίες διοργανώσεις βρίσκει τον τρόπο να περνά από τους ομίλους. Στη διοργάνωση του 2016 έκανε εξαιρετική πορεία αλλά ήταν άτυχη στον προημιτελικό με τη Γερμανία, μένοντας εκτός στα πέναλτι, ενώ νωρίτερα είχε αποκλείσει πεντακάθαρα την Ισπανία.

  • 1960: – (δεν συμμετείχε)
  • 1964: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1968: Πρωταθλήτρια Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει
  • 1972: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1976: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1980: Ημιτελικά
  • 1984: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1988: Ημιτελικά
  • 1992: – (δεν προκρίθηκε)
  • 1996: Στους ομίλους
  • 2000: Τελικός Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει
  • 2004: Στους ομίλους
  • 2008: Προημιτελικά
  • 2012: Τελικός Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει
  • 2016: Προημιτελικά

Το ρόστερ

Ο Μαντσίνι έχει πλούσιο ρόστερ και δίνει ευκαιρίες, είναι χαρακτηριστικό πως την τελευταία διετία έχει καλέσει έστω μία φορά 62 παίκτες. H αποστολή βγήκε από παίκτες που κυρίως τράβηξαν και το «κουπί» στα προκριματικά του Euro 2020 αλλά και στο Nations League, ο Μαντσίνι ποντάρει και στο… μαύρο άλογο της τελευταίας στιγμής, τον πιτσιρικά φορ Ρασπαντόρι της Σασσουόλο. Εμπειρες λύσεις στην άμυνα, στη μεσαία γραμμή στηρίζεται στους ηγετικούς στις ομάδες τους Βεράτι, Ζορζίνιο και Μπαρέλα, επιθετικά δεν έχει τον φορ των πολλών γκολ, οι Ιμόμπιλε, Μπελότι σκοράρουν πολύ στις ομάδες τους αλλά με την εθνική χωλαίνουν, γενικά η Ιταλία βρίσκει σκοράρισμα από πολλούς παίκτες.


Η αποστολή

Τερματοφύλακες: Σαλβατόρε Σίριγκου (Τορίνο), Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα (Μίλαν), Αλεξ Μερέτ (Νάπολι).

Αμυντικοί: Τζόρτζιο Κιελίνι (Γιουβέντους), Λεονάρντο Μπονούτσι (Γιουβέντους), Αλεσάντρο Φλορέντσι (Παρί Σεν Ζερμέν), Εμερσον Παλμιέρι (Τσέλσι), Φραντσέσκο Ατσέρμπι (Λάτσιο), Λεονάρντο Σπινατσόλα (Ρόμα), Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο (Νάπολι), Αλεσάντρο Μπαστόνι (Ιντερ), Ραφαέλ Τολόι (Αταλάντα).

Μέσοι: Μάρκο Βεράτι (Παρί Σεν Ζερμέν), Ζορζίνιο Λουίζ (Τσέλσι), Νικολό Μπαρέλα (Ιντερ), Γκαετάνο Καστροβίλι (Φιορεντίνα), Μπράιαν Κριστάντε (Ρόμα), Μάνουελ Λοκατέλι (Σασσουόλο), Στέφανο Σένσι (Ιντερ).

Επιθετικοί: Τσίρο Ιμόμπιλε (Λάτσιο), Λορέντζο Ινσίνιε (Νάπολι), Αντρέα Μπελότι (Τορίνο), Φεντερίκο Μπερναρντέσκι (Γιουβέντους), Φεντερίκο Κιέζα (Γιουβέντους), Ντομένικο Μπεράρντι (Σασσουόλο), Τζάκομο Ρασπαντόρι (Σασσουόλο).


Ο ηγέτης

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει

Χωρίς τον παίκτη που ξεχωρίζει απόλυτα από τους υπόλοιπους, είναι χαρακτηριστικό ότι στα προκριματικά πέτυχε 37 γκολ και ο πρώτος της σκόρερ είχε 4 (Μπελότι). Αν θα έπρεπε με το ζόρι να πάμε σε μια επιλογή, αυτή είναι του Φεντερίκο Κιέζα, στα 22 του ο εξτρέμ της Γιουβέντους κάνει εξαιρετική με καθοριστικά γκολ σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, μπορεί να πάρει στις πλάτες του και την εθνική ομάδα.


Ενδεκάδα

4-3-3: Ντοναρούμα – Φλορέντσι, Μπονούτσι, Μπαστόνι, Εμερσον – Μπαρέλα, Ζορζίνιο, Βεράτι – Κιέζα, Ιμόμπιλε, Ινσίνιε.

Ιταλία. Επιστρέφει… καταδικασμένη να πετύχει


Πρόγραμμα στο Euro 2020

  • 11 Ιουνίου, Ιταλία – Τουρκία (στη Ρώμη)
  • 16 Ιουνίου, Ιταλία – Ελβετία (στη Ρώμη)
  • 22 Ιουνίου, Ιταλία – Ουαλία (στη Ρώμη)

Εκτίμηση

Προσιτός ο όμιλός της και εντός έδρας («Ολίμπικο» της Ρώμης), μπορεί να βρει τους 4-5 βαθμούς που απαιτούνται για την πρόκριση στους «16». Από τις αντιπάλους η Τουρκία και η Ελβετία είναι οι πιο δυνατές ενώ η Ουαλία δείχνει να είναι αποδυναμωμένη, μόνο αν φέρει το παιχνίδι σε κάποιο στείρο 0-0 μπορεί να κάνει ζημιά. Θα ποντάρει στην πρωτιά του ομίλου προκειμένου να αποφύγει στο χιαστί των «16» του Euro 2020 τις Ολλανδία και Βέλγιο, οι οποίες και δεν της ταιριάζουν αγωνιστικά.


Μακροχρόνια

Ενα και… τίποτα (1.20) η πρόκρισή της στην επόμενη φάση, από εκεί και πέρα πολύ σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα «σταυρώματα» στους «16». Είναι πέμπτο-έκτο φαβορί για το τρόπαιο του Euro 2020 (12.00), κάτι της λείπει για να φτάσει μέχρι το τέλος αλλά θα προχωρήσει αρκετά, έχοντας υλικό για να το πράξει, τα προημιτελικά είναι ένας εφικτός στόχος, το να αποκλειστεί στη συγκεκριμένη φάση πληρώνει 3.50.

Από εκεί και πέρα λέγαμε ότι η Ιταλία παρότι έχει δυνατούς σκόρερ (Ιμόμπιλε, Μπελότι) στις ομάδες τους, με την εθνική δεν βρίσκουν πολλά γκολ, έχει σκοράρισμα από τις πίσω γραμμές και τους ακραίους της. Ο Φεντερίκο Κιέζα είναι μια τέτοια επιλογή, θα βρεθεί αρκετές φορές σε επίκαιρη θέση, το να είναι ο πρώτος σκόρερ των “ατζούρι” στη διοργάνωση πληρώνει ως και 15.00.

Euro 2020 Ιταλία
Αποκλεισμός στα προημιτελικά
Ναι
3.5
1ος σκόρερ ομάδας
Κιέζα
15.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις