Συνέχεια με προγνωστικά σήμερα Τετάρτη στο λατρεμένο μου Νησί, όπου τα Αγγλάκια υποδέχονται τους Πολωνούς. Μια κόντρα που θα μπορούσε να τραβήξει όλα τα βλέμματα το βράδυ, καθώς θα ήταν η μεγάλη αναμέτρηση της βραδιάς. Αλλά με την απουσία του «Λέβα», τα πράγματα είναι δύσκολα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!

Το χόουμ τιμ διανύει εξαιρετική περίοδο, παράγει θεαματικό φούτμπαλ και αυτή η γενιά ποδοσφαιριστών μπορεί κάποια στιγμή να φέρει έναν τίτλο στο Νησί. Ηγέτη έχει, ο οποίος είναι ο πρίγκιπας Χάρι… Κέιν, ποιότητα σε κάθε έχει, γιατί να μην διακριθεί;

Το αγουέι τιμ έχει και αυτό τον δικό του ηγέτη, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός μπομπέρ σκοράρει ανεξαρτήτως αντιπάλου και σε κάθε ευκαιρία. Το ε λιτλ μπαντ θινγκ είναι πως στην Εθνική δεν βρίσκει την ποιότητα συμπαικτών που βρίσκει στο Μόναχο. Καλοί οι Πολωνοί, δε λέω, αξιόλογες όλες οι μονάδες, αλλά δεν φτάνουν την κλάση του Ρόμπερτ. Και με την απουσία του αρχισκόρερ της, η Πολωνία χάνει την δυναμική της.

Προγνωστικά με γκολ στο Αγγλία – Πολωνία

Θα ήταν μία αναμέτρηση μπιτουίν ομάδων με έφεση στο γκολ. Τα Αγγλάκια βρίσκουν γκολ από όλες τις γραμμές, με τον Λίνγκαρντ να βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο και τον Χάρι Κέιν να αποτελεί εγγύηση. Θα δυσκολευτούν πολύ οι φιλοξενούμενοι και με την Αγγλία να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, θα ρισκάρω με το over 2,5 των δικών τους γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:45 Αγγλία – ΠολωνίαΑγγλία over 2,52.35

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook