Ευκαιρία να ξεσπάσουν

Προγνωστικά μπάσκετ.

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια με VTB League και Bundesliga στα προγνωστικά μπάσκετ της Κυριακής μετά από ένα ακόμη ταμείο χθες.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1375918922206154757

Προγνωστικά μπάσκετ στο Χίμκι – Τσμόκι Μινσκ

Εφτασε η 23η αγωνιστική για την VTB League με την Χίμκι (9-9) να αντιμετωπίζει την ουραγό Τσμόκι Μινσκ (2-16). Η ρωσική ομάδα έχει τραβήξει τα πάνδεινα φέτος, καθώς εκτός από τα οικονομικά προβλήματα που έχει, έχει χτυπηθεί τρεις φορές από τον κορωνοϊό! Όλα τα αστέρια της, εκτός από τον σούπερ σταρ Σβεντ, τον σέντερ Μίκι και τον πλειμέικερ Μακόλουμ έχουν αποχωρήσει από το ρόστερ. Στην φετινή Euroleague ήδη έχει τερματίσει τελευταία και όλοι οι αγώνες έχουν χαρακτήρα αγγαρείας. Στην VTB το επίπεδο είναι πολύ πιο χαμηλό οπότε ακόμα και έτσι πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και διεκδικεί ακόμα και είσοδο στην τετράδα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Από την άλλη η Τσμόκι Μινσκ έχει εγκαταλείψει εδώ και καιρό και περιμένει με αγωνία να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Έχει 8 συνεχόμενες ήττες και εκτός έδρας έχει να κερδίσει από την πρώτη αγωνιστική η οποία ήταν τον Οκτώβριο!

Εκτίμηση: Η Χίμκι ακόμα και σε αυτή την κατάσταση είναι ακλόνητο φαβορί. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία combo επιλογή νίκης της Χίμκι (με χάντικαπ) και πόντων της σε αποδόσεις υπερδιπλασιασμού.

Άλμπα Βερολίνου – Μιτελντόιτσερ

Εφτασε και η25η αγωνιστική για την BBL με την Άλμπα (20-4) να αντιμετωπίζει την Μιτελντόιτσερ (7-18).

Η Άλμπα πλέον είναι στην τρίτη θέση, καθώς η Μπάγερν την Δευτέρα κέρδισε την Μιτελντόιτσερ και την προσπέρασε. Η ομάδα του Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε από τους Τάουερς του Αμβούργου με 90-75 και προχθές ηττήθηκε και στην Euroleague από την Μπαρτσελόνα με 80-67.

Από την άλλη, η Μιτελντόιτσερ είναι σε πολύ κακή κατάσταση, καθώς έχει μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της και είναι ακριβώς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού όμως, με τρεις νίκες παραπάνω από τις Γκίσεν και Ράστα Βέχτα. Στο προηγούμενο παιχνίδι της ηττήθηκε από την Μπάγερν με 85-66.

Εκτίμηση: Καθαρό φαβορί η Άλμπα καθώς η Μιτελντόιτσερ βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Ακόμη, η Άλμπα έκανε ήττα εκτός προγράμματος και πλέον νοιώθει καυτή την ανάσα της Μπάγερν. Εμείς θα πάμε στην νίκη της Άλμπα (με χάντικαπ) σε συνδυασμό με το under συνολικών πόντων αγώνα, που βρίσκουμε σε πολύ καλές αποδόσεις.

Μπραουνσβάιγκ – Σκαϊλάινερς

Για την 25η αγωνιστική, η Μπραουνσβάιγκ (8-15) αντιμετωπίζει τους Σκαϊλάινερς (10-14). Η Μπραουνσβάιγκ μετά την ήττα της από την Κέμνιτζ δεν πηγαίνει για τίποτα, καθώς είναι μακριά από την ζώνη του υποβιβασμού και μακριά από τις θέσεις της οχτάδας.

Από την άλλη, η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχει τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της αλλά, η ήττα ήταν από την πανίσχυρη Άλμπα και κυνηγάει την οχτάδα με αξιώσεις.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν στις 26 Δεκεμβρίου, με τους Σκαϊλάινερς να κερδίζουν στην παράταση με 103-98 (κ.α. 84-84).

Εκτίμηση: Η απώλεια στόχων της Μπραουνσβάιγκ σε συνδυασμό με την κατάσταση και το κίνητρο των Σκαϊλάινερς μας οδηγούν στο συμπέρασμα να εμπιστευτούμε το διπλό σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Μονό
15:00
Χίμκι - Τσμόκι Μινσκ
1 (-13,5) & Χίμκι over 76,5
2.05
Μονό
16:00
Άλμπα - Μιτελντόιτσερ
1 (-13.5) & under 184,5
2.01
Μονό
16:00
Μπραουνσβάιγκ - Σκαϊλάινερς
2 (+3,5)
2.12
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις