ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Στοίχημα σνούκερ: Θα το παλέψει το «Γεράκι»

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Στοίχημα σνούκερ: Θα το παλέψει το «Γεράκι»

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Στοίχημα σνούκερ: Θα το παλέψει το «Γεράκι»

Στοίχημα σνούκερ: Θα το παλέψει το «Γεράκι»

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν διεκδικεί σε λίγη ώρα την πρόκριση στον πέμπτο βαθμολογούμενο τελικό του για το φέτος, απέναντι στον Μπάρι Χόκινς στον ημιτελικό του Tour Championship, στο Κέλτικ Μάνορ της Ουαλίας.

Ο αδιαμφισβήτητος GOAT του σνούκερ συνεχίζει να είναι εξαιρετικά συνεπής στις διακρίσεις, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει ακόμα να κερδίσει κάποιον τίτλο! Έχασε και τους τέσσερις τελικούς στους οποίους έχει προκριθεί και δεν θα έχει εύκολο έργο ούτε αύριο, αν καταφέρει σήμερα να περάσει το εμπόδιο του Χόκινς.

Ο Νιλ Ρόμπερτσον συνέτριψε χθες με 10-3 τον Μαρκ Σέλμπι, πιάνοντας κατά διαστήματα ασύλληπτη απόδοση και φαντάζει ως φαβορί για το τρόπαιο – άσχετα αν δεν φημίζεται για την αποτελεσματικότητά του κόντρα στον Ο’Σάλιβαν.

Ας μην προτρέχουμε, όμως. Ο Rocket δεν έχει προκριθεί ακόμα στον τελικό και το «Γεράκι» (εκ του πρώτου συνθετικού του επωνύμου του) δεν είναι τυχαίος αντίπαλος.

Και μόνο το γεγονός ότι νίκησε τον Τζαντ Τραμπ, λέει πολλά. Και δεν έχει σημασία που ο Νο 1 στον κόσμο βρέθηκε σε κακή μέρα – ούτε ο Χόκινς έπιασε το peak της απόδοσής του, όπως έχει κάνει σε άλλες μεγάλες νίκες που έχει πετύχει.

Μία από αυτές ήταν εκείνη επί του Ο’Σάλιβαν στον 2ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2016. Ύστερα από ένα παιχνίδι με πολλά διαδοχικά μεγάλα break, ο άσος από το Κεντ είχε επικρατήσει με 13-12.

Πολύ αργότερα μάθαμε ότι ο Rocket είχε περάσει μία ταραγμένη εβδομάδα από πνευματικής πλευράς, κατά την οποία χρειάστηκε και ολιγοήμερη νοσηλεία σε κλινική για να συνέλθει. Αυτό, όμως, δεν μειώνει τη νίκη του Χόκινς, μια και ο Ο’Σάλιβαν είχε παίξει πολύ καλά στον μεταξύ τους αγώνα.

Βέβαια, το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί την εξαίρεση στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής προηγείται με 15-3 στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας ορισμένες συντριπτικές νίκες στο πρόσφατο παρελθόν.

Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2013, αν και ο Χόκινς είχε παίξει πάρα πολύ καλά, στο τέλος ηττήθηκε με το αρκετά βαρύ 18-12.

Την επόμενη χρονιά, στον ημιτελικό, ο Ο’Σάλιβαν τον συνέτριψε με 17-7 σχεδόν στο ρελαντί, μια και «λύγισε» ψυχολογικά από τα πρώτα κιόλας frames.

Πιο ανταγωνιστικός στάθηκε ο Χόκινς στον ημιτελικό του πρόσφατου Players Championship, όμως και πάλι ηττήθηκε στο τέλος (6-4).

Τι θα παίξουμε στο στοίχημα, λοιπόν;

Από τη μια σκεφτόμαστε ότι δεν είναι και τόσο εύκολο για έναν παίκτη του βεληνεκούς του Χόκινς να αποκλείσει και δεύτερο τοπ παίκτη. Από την άλλη, όμως, ξέρουμε ότι έχει τις δυνατότητες να το κάνει, ιδίως από τη στιγμή που ο Ο’Σάλιβαν δεν εντυπωσίασε στη νίκη του επί του Χίγκινς, την περασμένη Δευτέρα.

Κι αυτό το μεσοδιάστημα των πέντε ημερών, δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα αν θα βγει σε καλό ή κακό για τον Νο 2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Δικαίως θεωρείται απόλυτο φαβορί για τη νίκη ο Rocket, όμως οι αποδόσεις στο ποντάρισμα υπέρ του είναι χαμηλές ακόμα και με μεγάλο χάντικαπ (π.χ. μόλις 1.90 το -3,5 frames, δηλαδή νίκη του με 10-6 στη χειρότερη).

Να ποντάρεις υπέρ του Χόκινς, ακόμα και με αβαντάζ, εμπεριέχει ρίσκο, αφού είναι πιθανό είτε να… λιποθυμήσει είτε να πατήσει γκάζι από νωρίς ο Ο’Σάλιβαν και να του ξεφύγει από νωρίς (ή… και τα δύο).

Επομένως, ως καλύτερη επιλογή φαντάζει το over 16,5 frames, το οποίο πληρώνει ελαφρώς καλύτερα από τη νίκη του παγκόσμιου πρωταθλητή με το αντίστοιχο χάντικαπ, διότι δεν αποκλείει την πιθανότητα νίκης του Χόκινς.

Επιπρόσθετα, θα προτείνουμε κι ένα fun bet περί επικράτησης του Χόκινς στο πρώτο πρώτο mini session. Μπας και βγει κάποιο εξτραδάκι.

Ως γνωστόν, ο αγώνας κρίνεται στα 10 νικηφόρα frames και θα διεξαχθεί σε δύο σκέλη: το πρώτο αρχίζει στις 15:00 και το δεύτερο στις 21:00.

Μονό
15:00
Ρόνι Ο'Σάλιβαν - Μπάρι Χόκινς
Over 16,5 frames
2.10
Fun Bet
15:00
Ρόνι Ο'Σάλιβαν - Μπάρι Χόκινς
2 (frames 1-4)
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις