Εθνικά… γκολ που υπερδιπλασιάζουν

Προγνωστικά.

Το διήμερο Τετάρτης και Πέμπτης με τους αγώνες των Εθνικών αποτελεί παρελθόν και γουί αρ γκόινγκ του τοντέι’ς προγνωστικά με πονταρίσματα στας Εθνικάς.

Φίρστλ, θα πιαστώ με το παιχνίδι Νορβηγών και Τούρκων το Σάββατο στην Μάλαγα της Ισπανίας, όπου και θα διεξαχθεί το γκέιμ.

Νορβηγία – Τουρκία

Το χόουμ τιμ διανύει περίοδο με πολλά ταλέντα. Χαρακτηριστικά, Χάαλαντ και Οντεγκααρντ αποτελεί τα νεξτ μπιγκ θινγκς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και έχουν ήδη τραβήξει όλα τα βλέμματα απάν σα κιφάλιατς. Μέσες άκρες καλό, ποιοτικό και έμπειρο σύνολο οι Νορβηγοί.

Το αγούει τιμ προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 4-2 επί των Ολλανδών στην έδρα της. Ένα παιχνίδι όπου ο γερόλυκος Μπουράκ Γιλμάζ έκανε πάρτι στην αντίπαλη άμυνα, λόγω και της απουσίας του σούπερ σταρ Βίρτζλ Βαν Ντάικ. Υπάρχει συνοχή και πάθος στο τιμ της γείτονας χώρας, καθώς και ποιότης.

Νικητή δεν βλέπω στο ματσάκιον. Νέτα, σκέτα. Αλλά το γκολγκολάκι με over 2,5 σε απόδοση 2.42 το θεωρώ πιθανότατο στην αναμέτρηση.

Προγνωστικά με γκολ στο Τσεχία – Βέλγιο

Ξανά μανά το Σάταρντεϊ ποντάρισμα, καθώς σχεδόν θρι άουρς λέιτερ υπάρχει γκέιμ μπιτουίν Τσέχων και Βέλγων, το οποίο αν μη τι άλλο «μυρίζει» γκολ.

Ξεκινώντας πάντα από το χόουμ τιμ, οι Τσέχοι κέρδισαν εκτός έδρας με 6-2 τους Εσθονούς στην πρεμιέρα. Παρότι δέχθηκαν γκολ, ήταν καλύτερα και φαίνεται και από το σκορ του αγώνα άλλωστε. Γυαλιά καρφιά έκαναν την έδρα των Εσθονών, με τον Μίκαελ Κρμέντσικ, τον φορμαρισμένο φορ του ΠΑΟΚ φρομ Θεσσαλονίκη να μένει στον πάγκο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!

Την παρέα του Γκάρεθ Μπέιλ και του Ντάνιελ Τζέιμς κέρδισε στην πρεμιέρα το αγουέι τιμ με 3-1 εντός έδρας. Οι Βέλγοι διανύουν τρομερή δεκαετία βάσει ποιότητας, αλλά η μεγάλη διάκριση παραμένει… απούσα. Δέι γουόντ εύκολη πρόκριση εις το Μουντιάλ του Κατάρ και θα εμφανιστούν σοβαροί και πάνοπλοι.

Αναμέτρηση μπιτουίν ομάδων που σκοράρουν και δέχονται γκολάκια. Το γκολγκολάκι με over 2,5 πληρώνει 2,15 και λέω να το τιμήσω, καθώς ατ δε φιρστ γκέιμ οφ δις τιμς φάνηκε πως το έχουν επιθετικά και στα μετόπισθεν… δεν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Νορβηγία - Τουρκία
Goal/goal & over 2,5
2.42
Μονό
21:45
Τσεχία - Βέλγιο
Goal/goal & over 2,5
2.18
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις