Δυνατό αγγλικό combo

Δυνατό αγγλικό combo

Καλησπέρα.

Δυστυχώς απεβίωσε χθες ο μεγάλος Νίκος Αλέφαντος. Μέναμε σχεδόν δίπλα και είχα την τύχη να τον γνωρίζω πολύ καλά. Από τους τελευταίους αυθεντικούς. Το σοκ για μένα ήταν μεγαλύτερο, καθώς εντελώς τυχαία πήγαινα στο αυτοκίνητο, όταν σταμάτησε το μακρύ μαύρο όχημα μπροστά από την πολυκατοικία που έμενε. Πάμε στα σημερινά. H πρώτη επιλογή έρχεται από το Ολντ Τράφορντ.

Η Μάντσεστερ είχε δείξει προ κορωνοϊού σημάδια βελτίωσης και το επιβεβαίωσε στην ισοπαλία με την Τότεναμ. Βγάζει ένταση στο παιχνίδι της, έχει αυτοπεποίθηση και με την παρουσία του καλού Πογκμπά είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Το κακό είναι ότι βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη Τσέλσι και δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών. Η Σέφιλντ πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά, αλλά δε μοιάζει ικανή να κάνει την υπέρβαση. Το πρώτο δείγμα της μετά τη διακοπή ήταν αρνητικό και δύσκολα θα κοντράρει την ανεβασμένη Γιουνάιτεντ. Άσος και over 1.5 στο 1.77.

Στη συνέχεια έχουμε ένα μεγάλο ματς από τη Γ΄Γερμανίας ανάμεσα στην Ίνγκολσταντ και τη Μανχάιμ. Αμφότερες διεκδικούν την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία και θέλουν μόνο τη νίκη, αφού τα αποτελέσματα της Τρίτης δεν ήταν βολικά. Η Ίνγκολσταντ έχει όπλο την άμυνα και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχει γκολ στα τελευταία 4 ματς. Επιπλέον, είναι αήττητη για 6 σερί αγωνιστικές. Η Μανχάιμ τα πηγαίνει εξαιρετικά μακριά από την έδρα της και δεν είναι εύκολος αντίπαλος για κανέναν. Τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, βγάζει κούραση και δεν έχει σκοράρει στα 2 από τα 3 τελευταία της ματς. Στα μάτια μου οι γηπεδούχοι είναι πιο έτοιμοι για την τελική αντεπίθεση. Ο άσος στο 1.73.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις