Δυάδα με τους «Ευρωπαίους» στην Basket League

Δυάδα με τους «Ευρωπαίους» στην Basket League

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα! Ήρθε η ώρα για προγνωστικά Basket League. Πολύ καλή βραδιά η χθεσινή. Σωστό διάβασμα στο ΣΕΦ, με τη Φενέρ να παίρνει μια νίκη χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί και το Βέσελι να επιβεβαιώνει τη στήριξή μου. Στην Ισπανία στάθηκα τυχερός, καθώς η Αρμάνι πέρασε οριακά τους 68 πόντους σε ένα ματς που για πολύ ώρα ήταν δυσφήμιση του αθλήματος. Χρειάζεται όμως και η τύχη, που τόσα μας στέρησε.

Κιτρινόμαυρη μονομαχία

Σήμερα θα ασχοληθώ με δύο από τους τρεις αγώνες της ημέρας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκινάω από το “Αλεξάνδρειο”, όπου ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ. Στον 1ο γύρο, ο “δικέφαλος” κέρδισε με 84-67.

Ο Άρης μετά από δύο νίκες που του έδωσαν ανάσα, απέναντι σε Λάρισα και Ηρακλή, ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον ΠΑΟΚ με 77-71. Βρίσκεται οριακά εκτός οκτάδας και δύσκολα θα μπει σ’ αυτήν, δεδομένου ότι του απομένουν δύσκολα παιχνίδια. Εκτός από το σημερινό, έχει ακόμα παιχνίδια με Προμηθέα, Περιστέρι, Κολοσσό και Ιωνικό. Εντός έχει 4 νίκες σε 9 ματς, σκοράρει 78 και δέχεται 76 πόντους.

Η ΑΕΚ προέρχεται από πολύ δύσκολη βδομάδα. Οι απουσίες την κατέβαλαν και ηττήθηκε από Στρασβούργο και Νίζνι. Πιστεύω ότι στα δύσκολα θα βγουν μπροστά οι παίκτες με προσωπικότητα που διαθέτει και θα καθαρίσουν. Έχει μπροστά της τα ματς με Άρη και Τουρκ Τέλεκομ που πρέπει να τα πάρει. Άλλωστε σήμερα αντιμετωπίζει μια ομάδα από την οποία δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 5 παιχνίδια.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ χρειάζεται ένα ψυχολογικό “μπουστάρισμα”. Έχει απουσίες, αλλά διαθέτει και βαριά χαρτιά στο ρόστερ της. Διπλό, συνδυασμένο με over 58,5 πόντους των γηπεδούχων που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει σκοπό να σπαταλήσει δυνάμεις στην άμυνα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Basket League στο ΟΑΚΑ

Η δυάδα μου συμπληρώνεται με τον αγώνα του ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί το τελευταίο Μεσολόγγι. Στον 1ο γύρο, οι “πράσινοι” είχαν κερδίσει με 73-66.

Το “τριφύλλι” προέρχεται από μια ήττα εντός προγράμματος στην Πόλη από την Εφές. Όπως έχουμε ξαναπεί, το ελληνικό πρωτάθλημα χρησιμοποιείται σαν προπόνηση για δοκιμές. Φάνηκε και στον αγώνα με το Περιστέρι, που είδαμε πολλά σχήματα που δεν απέδωσαν καλά. Έρχεται διαβολοβδομάδα στη Euroleague με Μπασκόνια και Αρμάνι στο ΟΑΚΑ. Εντός έχει μόλις μία ήττα από τον Προμηθέα, σκοράρει 87 και δέχεται 69 πόντους.

Το Μεσολόγγι βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Έχει μόλις 4 νίκες, εκ των οποίων μόλις η μία εκτός έδρας. Τελευταία νίκη στις 30 Γενάρη απέναντι στον Κολοσσό. Μακριά από το γήπεδό του σκοράρει 72 και δέχεται 88 πόντους.

Εκτίμηση: Δεν τίθεται θέμα νικητή. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει μια νίκη, πιθανότατα κρατώντας από το πρώτο μισό τον αντίπαλό του χαμηλά. Χτίζοντας διαφορά, θα μπορεί να ξεκουράσει παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.24
17:00
Άρης - ΑΕΚ
2 & Άρης over 58,5
1.55
20:00
Παναθηναϊκός - Μεσολόγγι
ΠΑΟ over 77,5 & Μεσολόγγι under 38,5 στο 1ο ημίχ.
1.44
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις