«Οράνιε» πάρτι με Ρωσία!

Προγνωστικά

Τα σημερινά προγνωστικά «αλιεύτηκαν» από αναμετρήσεις των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με μια… πινελιά από την αγαπημένη Β΄Ολλανδίας. Οι αγώνες πάντως των εθνικών ομάδων έχουν ήδη σημαδευτεί από τις πρώτες αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών για τα εργασιακά κολαστήρια του Κατάρ που θα φιλοξενήσει την επόμενη διοργάνωση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Στις περισσότερες συνεντεύξεις των εθνικών ομάδων υπήρξαν άλλωστε σχετικά ερωτήματα. Οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές χρειάστηκε να τοποθετηθούν για τα δημοσιεύματα που θέλουν 6,500 νεκρούς εργάτες , με την πλειοψηφία να δίνει βέβαια απαντήσεις σε «ξύλινη» γλώσσα («δεν είναι σωστό αλλά δεν είναι αρμοδιότητα μας κ.ο.κ).

Σε Γερμανία, Ολλανδία αλλά και στις σκανδιναβικές χώρες, ο Τύπος ήταν πάντως επικριτικός για τις περιορισμένες αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών ακόμα και για τις απαντήσεις που επέλεξαν.  Ολοένα και περισσότεροι όμως τα λένε… έξω από τα δόντια.

«Δεν διαλέξαμε εμείς να παίξουμε στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, όμως όντως είναι ένα θέμα που χρειάζεται διευθέτηση και προσοχή απ’ όλους μας και πρέπει να κάνουμε κάτι. Δεν γνωρίζει πολύς κόσμος τι συμβαίνει εκεί» τόνισε χαρακτηριστικά ο Ολλανδός άσος της Λίβερπουλ, Βαϊνάλντουμ. Οι Γερμανοί και οι Νορβηγοί διεθνείς έστειλαν ήδη μηνύματα, καθώς στην προθέρμανση των τελευταίων αναμετρήσεων εμφανίστηκαν με φανέλες με σχετικά κοινωνικά μηνύματα. Το ίδιο ετοιμάζουν και οι Ολλανδοί για την αναμέτρηση με τη Λετονία. Μια φανέλα με ένα μήνυμα είναι βέβαια σταγόνα στον ωκεανό, αλλά η επίδραση μπορεί να φθάσει και στο Κατάρ και οπουδήποτε υπάρχει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Προγνωστικά: Με Ρωσία και κυριαρχία της Ολλανδίας

Η βασική επιλογή της ημέρας είναι οι λογικές νίκες Ρωσίας και Ολλανδίας. Στο Σότσι, η Ρωσία έχει ευκαιρία επικρατώντας της Σλοβενίας να διατηρήσει το +3 από την Κροατία καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται παλέψουν για την πρωτιά του ομίλου. Η Σλοβενία περισσότερο κλέβει παρά κερδίζει αποτελέσματα και θα προσπαθήσει κυρίως να ρίξει το τέμπο και ο άσος μπορεί να συνδυαστεί με under. Περιμένω νίκη απάντηση της Ολλανδίας κόντρα στην αδύναμη Λετονία. Οι «Οράνιε» ήταν φλύαροι κόντρα στην Τουρκία, τα… άκουσαν από τον Τύπο της χώρας και περιμένω να στήσουν πάρτι, επικρατώντας και στα δύο 45λεπτα.

Στο ίδιο ματς, περιμένω και αντίδραση από τον Μέμφις Ντεπάι που ήταν ένας από τους βασικούς αποδέκτες της γκρίνιας για την γκέλα στην Κωνσταντινούπολη. Περιμένω να… ξεσπάσει στους άτυχους Λετονούς και ρίχνω μερικά «ψιλά» στο 6αρι που πληρώνει το χατ τρικ.

Τέλος, θα κλείσω τα προγνωστικά με τον συνδυασμό over με goal/goal στην αναμέτρηση της Ρόντα με την Καμπούρ στην «μικρή» κατηγορία της Ολλανδίας στο πρόγραμμα της Κυριακής καθώς η στήλη θα πάρει ρεπό απο την… σημαία. Οι γηπεδούχοι βελτιώθηκαν στον δεύτερο γύρο και παγιώθηκαν στην 8η θέση που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Περιμένω να βάλουν δύσκολα στην πρωτοπόρο, που έχει βέβαια τον πρώτο και τελευταίο λόγο για το τρίποντο. Goal/goal με over και τα επτά τελευταία ματς των γηπεδούχων, περιμένω συνεπώς να ξεφύγει το σκορ στο Κερκράντε.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Δυάδα απόδοσης 2.52
16:00
Ρωσία – Σλοβενία
1
1.75
19:00
Ολλανδία – Λετονία
Νίκες Ολλανδίας και στα 2 ημίχ.
1.44
Μονό
17:45
Ρόντα – Καμπούρ
Over 2,5 & goal/goal
1.85
Fun bet
19:00
Ολλανδία – Λετονία
Nτεπάι 3+ γκολ
6.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις