Με momentum για τα play offs

Προγνωστικά

Εν μέσω διεθνών υποχρεώσεων, το Σάββατο είναι μια… όαση για μας τους φίλους του αγγλικού ποδοσφαίρου. Εδώ είμαστε και σήμερα για να δούμε τι έχουμε από προγνωστικά, για τις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας που τόσο αγαπάμε.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά League 1: Με το μομέντουμ της Σάντερλαντ

Η Μπρίστολ Ρόβερς υποδέχεται τη Σάντερλαντ σε ένα παιχνίδι που έχει δίκαιο φαβορί τις «μαύρες γάτες». Σε τρομερό μομέντουμ η ομάδα του Λι Τζόνσον, με 16 αήττητα παιχνίδια στα τελευταία 17! Η Μπρίστολ από την άλλη απέτυχε στο εξάποντο παραμονής με τη Σουίντον, συμπληρώνοντας τρεις σερί ήττες.

Μετά την ισοπαλία με την συνδιεκδικήτρια Λίνκολν η νίκη είναι μονόδρομος σήμερα για τη Σάντερλαντ. Στη Μπρίστολ που είναι εντός επικίνδυνης ζώνης πλέον, όλα τα ματς είναι τελικός. Καθαρά αγωνιστικά όμως δε βλέπω το τρόπο να χάσει βαθμούς η Σάντερλαντ και θα τη στηρίξω.

Οι γηπεδούχοι το πρώτο λόγο 

Η Σρίουσμπερι υποδέχεται την Πόρτσμουθ στο «Νιου Μέντοου». Μια Σριούσμπερι που φαίνεται να έσωσε τη παρτίδα, βρισκόμενη στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Πόρτσμουθ από την άλλη μετά την έλευση του Ντάνι Κόουλι, πήρε νίκη ψυχολογίας απέναντι στην Ίπσουιτς. Δεν είναι στα καλύτερα της, αλλά απέκτησε ψυχολογία στη μάχη για τα πλέι οφ.

Δύσκολο σταύρωμα για τη Πόρτσμουθ, που τα προγνωστικά τη θέλουν καθαρό φαβορί. Προσωπικά σε τέτοιες τιμές δε το αγοράζω σε καμία περίπτωση. Η Σριούσμπερι δε χάνει εύκολα, ενώ έχει και τρομερή αποτελεσματικότητα. Η Πόρτσμουθ δυσκολεύεται να κάνει παιχνίδι και θεωρώ πως η Σριούσμπερι που είναι «μανούλα» σε αυτό, θα την εκνευρίσει. Σε τέτοιες τιμές αγοράζω τη κόντρα χωρίς δεύτερη σκέψη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η τελευταία ευκαιρία της Ντονς 

Η Μίλτον Κέινς Ντονς φιλοξενεί την Ντόνκαστερ σε ένα ματς με φόντο τα πλέι οφ. Μία Ντονς που κάνει τον υπερπάντων αγώνα ώστε να πιάσει μια από τις θέσεις στην εξάδα. Στην εξάδα όπου βρίσκεται η Ντόνκαστερ, αν και δε διανύει τη καλύτερη περίοδο, με παιχνίδια λιγότερα σε σχέση με την Ντονς. Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους, που αν δεν νικήσουν λογικά λένε αντίο στα πλέι οφ.

Τρομερές εμφανίσεις το τελευταίο καιρό από τους γηπεδούχους, αλλά το πρόβλημα στην άμυνα είναι εμφανές. Η Ντόνκαστερ έχει ποιότητα, θεωρώ πως θα βρει γκολ, αλλά δύσκολα θα κρατήσει και η ίδια το μηδέν. Εν ολίγοις το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1 με πρόβλεψη και για περισσότερα.

Δυάδα απόδοσης 2.92
17:00
Μπρίστολ Ρόβερς - Σάντερλαντ
2
1.72
17:00
Σριούσμπερι - Πόρτσμουθ
1.70
Μονό
17:00
Μίλτον Κέινς Ντονς - Ντόνκαστερ
Goal/goal & over 2,5
2.10
Fun bet
17:00
Μίλτον Κέινς Ντονς - Ντόνκαστερ
1 & over 2,5 & Ντονς over 5 κόρνερ
6.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις