Βλέμματα στα ειδικά στο ΣΕΦ

Προγνωστικά.

Προγνωστικά με δύο πονταρίσματα έχω στην σημερινή μου στήλη, τα οποία αφορούν την μάχη του Ολυμπιακού κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Ασχολήθηκα εξ’ ολοκλήρου με ειδικά πονταρίσματα στην αναμέτρηση.

Προγνωστικά με ειδικά πονταρίσματα

Δύο σερί αγώνες με μόνο ένα τρίποντο μετά από μπαράζ ευστοχίας στους αμέσως πέντε προηγούμενους αγώνες συμπλήρωσε ο Σακίλ ΜακΚίσικ και η απόδοση για το over 1,5 εύστοχα τρίποντα ανέβηκε στο 2.10.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας!

Φυσικά και θα το τιμήσω, αφού ο Αμερικανός έχει αλλάξει το επιθετικό του προφίλ, ενώ και οι αντίπαλες άμυνες όπως αυτή της Φενέρμπαχτσε απόψε τον παίζουν το λεγόμενο under, δηλαδή ο προσωπικός αντίπαλος πάει κάτω από το σκριν, δίνοντας ουσιαστικά το περιθώριο να βρει χρόνο να σουτάρει.

Από εκεί και πέρα μου αρέσει στον ίδιο αγώνα του Ολυμπιακού με τη Φενέρ το over 5,5 πόντοι του Κώστα Κουφού. Ο πρώην ΝΒΑερ προέρχεται από σουπερ ματς, έστω και φιλικό εναντίον του Άρη τηn Δευτέρα με +20 πόντους, πήρε τα πάνω του ψυχολογικά και έδειξε ότι μπορούν να τον εμπιστεύονται οι συμπαίκτες του. Περιμένω να πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής, αφού και η Φενέρ παίζει συνήθως με μεγαλόσωμο σέντερ και θα ποντάρω στο 2.20 του over.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Κ. Κουφός over 5,5 πόντοι
2.20
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Σ. ΜακΚίσικ over 1,5 εύστοχα τρίποντα
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις