Γυρίζει… με σωστό διάβασμα!

΄Προγνωστικά Euroleague

Άλλο ένα ραντεβού μέσα σ’ αυτή τη βδομάδα με προγνωστικά Euroleague και πάλι. Σήμερα έχουμε το δεύτερο πιάτο της 31ης αγωνιστικής με 4 ενδιαφέροντα παιχνίδια. Χθες πέσαμε μέσα στην πρόβλεψή μας στον αγώνα της ΤΣΣΚΑ με τον Ερυθρό Αστέρα, όμως η Μακάμπι αποφάσισε να παίξει μπάσκετ σε ένα αδιάφορο παιχνίδι και η Ζαλγκίρις να αυτοκτονήσει και έτσι χάθηκε η δυάδα! Θα δουν πολλά τα μάτια μας μάλλον. Εμείς συνεχίζουμε με λογική ανάλυση και το σωστό παιχνίδι δικαιώνει μακροπρόθεσμα.

 Ώρα αποδείξεων

Ξεκινάμε από το μοναδικό παιχνίδι της βραδιάς με βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες. Η Μπασκόνια φιλοξενεί την Αρμάνι. Στον πρώτο γύρο οι Ισπανοί κέρδισαν μέσα στο Μιλάνο με 84-79. Οι γηπεδούχοι θέλουν να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για την οκτάδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι καλούνται να διεκδικήσουν μία θέση στην τετράδα.

Η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνονιτς βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα με 4 νίκες στην τελευταία πεντάδα αγώνων. Μοναδική ήττα ήταν αυτή από τη Μπαρτσελόνα. Την προηγούμενη βδομάδα πέτυχε τεράστιο διπλό στην Αγία Πετρούπολη με 79-75. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή. Έχει 10 νίκες σε 15 ματς, σκοράρει 80 πόντους και δέχεται λίγο πάνω από 72. Μοναδικός απών ο τραυματίας Τζέκιρι.

Στην απέναντι πλευρά, η Αρμάνι παλεύει με αρκετές ομάδες για την τετράδα. Μετά το μεγάλο διπλό στη Μόσχα, ήρθε η εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα με 72-56. Άσχημα ποσοστά, με μόλις 2/15 τρίποντα και 15/39 δίποντα. Δύσκολα θα επαναλάβει τέτοια εμφάνιση. Εκτός έδρας έχει 9 νίκες σε 14 παιχνίδια, σκοράρει και δέχεται σχεδόν 77 πόντους. Δε θα αγωνιστούν απόψε οι Ντιλέινι και Έβανς.

Εκτίμηση: Περιμένω ένα μεγάλο ντέρμπι με τις δυο ομάδες να θέλουν τη νίκη για διαφορετικό λόγο. Το να σκοράρουν και οι δυο τουλάχιστον 69 πόντους δίνεται σε μια απόδοση που ποντάρεται εύκολα σε δυάδα. Το να μην κερδίσει καμία ομάδα με 7 πόντους και παραπάνω είναι επίσης μια καλή σκέψη σε δελεαστική απόδοση.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Euroleague στο ΣΕΦ

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει είναι η ελληνοτουρκική σύγκρουση στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε. Στην Πόλη, η παρέα του Ντε Κολό κέρδισε με 84-77.

Οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται σε καλό φεγγάρι με τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Άλμπα, Ζενίτ και Ερυθρό Αστέρα. Σε πολύ καλή κατάσταση ο Βεζένκοφ, που έλαμψε και στο Βερολίνο με 31 πόντους. Απόψε ο Ολυμπιακός φιλοξενεί μια ομάδα, από την οποία έχει 4 συνεχόμενες ήττες ανεξαρτήτως έδρας. Μάλιστα, το γήπεδό του φέτος δεν αποτελεί φόβητρο. Έχει 6 νίκες σε 15 ματς στο Φάληρο, σκοράρει και δέχεται κάτι παραπάνω από 77 πόντους. Απόντες και για το αποψινό παιχνίδι θα είναι οι Παπανικολάου και Μάρτιν.

Οι Τούρκοι επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα στη Βαλένθια και μάλιστα εμφατικά. Κέρδισαν εντός τη Ζαλγκίρις με 84-61. Ο στόχος της τετράδας απέχει μία νίκη. Ίσως απόψε να είναι από τα πιο εύκολα ματς που της απομένουν, δεδομένου ότι ακολουθούν τα ματς με Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Εκτός έδρας έχουν 8 νίκες σε 15 παιχνίδια, σκοράρουν 75 και δέχονται 81 πόντους. Μοναδικός απών ο Ουλανόβας.

Εκτίμηση: Η Φενέρ χρειάζεται αυτή τη νίκη αν θέλει να έχει πλεονέκτημα έδρας. Θα ποντάρω σε απλό διπλό για να συμπληρώσω τη δυάδα μου. Από κει και πέρα, το πρόβλημα στη ρακέτα του Ολυμπιακού είναι δεδομένο. Άρα αξίζει να κοιτάξουμε τον Βέσελι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.45
20:00
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Over 68,5 και οι δυο ομάδες
1.52
21:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
2
1.60
Μονό
20:00
Μπασκόνια - Αρμάνι Μιλάνο
Καμία ομάδα να μην κερδίσει με 7+
2.15
Μονό
21:00
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Βέσελι over 22,5 PRA
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις