Κρίνεται η τετράδα στο Εurocup

Προγνωστικά μπάσκετ

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Οι προημιτελικοί του Eurocup συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον στα προγνωστικά μπάσκετ. Η Μπανταλόνα έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη μέσα στην Ιταλία την Τρίτη, άλλα η Βίρτους Μπολόνια κατάφερε τελικά να κάνει το 1-0 στη σειρά, καθώς νίκησε με 80-75, έχοντας πρωταγωνιστή στο 2ο ημίχρονο τον Μπελινέλι.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μπανταλόνα – Βίρτους Μπολόνια

Οι Ιταλοί όμως δεν είναι καθόλου σταθεροί φέτος, παρότι διαθέτουν πλειάδα μεγάλων αστέρων του παγκόσμιου μπάσκετ, όπως ο Τεόντοσιτς, ο Χάντερ, ο Άνταμς και ο Oυίμς. Σαν σύνολο δεν είναι δεμένη ομάδα και ειδικά στην άμυνα δεν λειτουργούν καθόλου σωστά. Μπαίνουν νωθρά σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τους, με αποτέλεσμα να κυνηγούν στο σκορ.

Συνήθως βέβαια γυρίζουν την κατάσταση, βασιζόμενοι στις επιθετικές τους αρετές. Αυτό όμως δεν μπορεί να γίνεται πάντα. Ειδικά σήμερα, αν η ομάδα του Τζόρτζεβιτς δεν μπει συγκεντρωμένη στο παιχνίδι, θα το πληρώσει. Η Μπανταλόνα είναι πολύ καλή και σκληροτράχηλη ομάδα. Διαθέτει παίκτες πρώτης γραμμής, από τους πιο έμπειρους στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ο Άντε Τόμιτς ήταν για πολλά χρόνια από τους καλύτερους σέντερ της Euroleague, και σίγουρα ο καλύτερος ψηλός πασέρ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Ο Παού Ρίμπας είναι από τους καλύτερους playmaker της γηραιάς Ηπείρου. Βασικό στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας, που σάρωσε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις της προηγούμενης δεκαετίας. Ο Nτιμίτριεβιτς είναι δεινός σκόρερ και ανερχόμενο αστέρι, όπως και πολλοί από τους νεαρούς που έχει στο ρόστερ της η Ισπανική ομάδα. Στο πρώτο ματς οι Ισπανοί απώλεσαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στη σειρά, καθώς έχασαν ένα παιχνίδι όπου ήταν καλύτεροι στα τρία πρώτα δεκάλεπτα. Έχοντας αυτή την εικόνα στο μυαλό μου, θα ποντάρω στο να ισοφαρίσουν. Δίνονται outsider στα προγνωστικά μπάσκετ, οπότε μπορώ να πάρω κι ένα χάντικαπ υπέρ τους.

Η Μπολόνια διακρίνεται από μια υπεροψία. Στα πρώτα ημίχρονα των αγώνων της δεν πιέζει στην άμυνα και δεν βγάζει ενέργεια στα box out, με αποτέλεσμα να βρίσκεται συχνά πίσω στο σκορ. Αυτό η Μπανταλόνα δεν θα το αφήσει για 2η φορά ατιμώρητο…

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Moνό
20:00
Μπανταλόνα - Βίρτους Μπολόνια
1 (+3,5)
1.78
Μονό
20:00
Μπανταλόνα - Βίρτους Μπολόνια
1 ημίχρονο
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις