Σήμερα είναι διαφορετικό παιχνίδι…

Σήμερα είναι διαφορετικό παιχνίδι…

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλη την παρέα του koubanezos.gr.

Πέντε αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα και στα προγνωστικά NBA θα σταθώ στο back-to-back παιχνίδι ανάμεσα στους Σαν Αντόνιο Σπερς (22-19) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς (29-16).

Χθες βράδυ οι φιλοξενούμενοι έκαναν έναν περίπατο και κέρδισαν με το εντυπωσιακό 101-134. Πέτυχαν την 3η σερί νίκη τους και ανέβηκαν στην 3η θέση της Δύσης, με στόχο βέβαια να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά. Κορυφαίος για άλλο ένα βράδι ήταν ο ηγέτης τους Καουαι Λέοναρντ, με 25 πόντους 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη των ηττημένων, κανείς δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Φέτος το συγκρότημα του Γκρεγκ Ποποβιτς δείχνει ικανό να επιστρέψει μετά από απουσία ενός χρόνου στα πλέι οφ, αρκεί να είναι λίγο πιο προσεκτικό σε κάποια παιχνίδια του, διότι όπως βλέπουμε και από την βαθμολογία τα πάντα είναι ρευστά.

Σήμερα λοιπόν θεωρώ ότι δεν θα έχει καμία σχέση ο αγώνας που είδαμε χθες με αυτόν που θα διεξαχθεί σήμερα. Η διαφορά των ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη όσο μαρτυρούν οι 33 πόντοι. Ίσως από την πλευρά των Σπερς όταν είδαν ότι δεν τους έβγαινε το παιχνίδι, να άρχισαν να σκέφτονται το σημερινό που ακολουθεί. Για αυτό θα ποντάρω στον άσο με χάντικαπ τους 7,5 πόντους σε απόδοση 1.80 πιστεύοντας ότι σήμερα οι γηπεδούχοι θα δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο και θα προσφέρουν ανταγωνισμό!

Μονό
02:30
Σαν Αντόνιο Σπερς - Λος Άντζελες Κλίπερς
1 (+7,5)
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις