ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Μαδριλένικο 2.50, μιλανέζικο 2.70

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Μαδριλένικο 2.50, μιλανέζικο 2.70

LIVE BETTING 24/7!

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Δεν μπορεί ο Άντερσον, φαβορί οι Ρέις

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Μαδριλένικο 2.50, μιλανέζικο 2.70

Μαδριλένικο 2.50, μιλανέζικο 2.70

Κυρίες και κύριοι, καλημέρα σας. Βατερλό! Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει νομίζω απόλυτα τη χθεσινή κακή στοιχηματικά ημέρα. Δε μας βγήκε τίποτα, η εξέλιξη των αγώνων δε μας δικαίωσε και πάμε παρακάτω. Δε χρειάζεται να πούμε κάτι περισσότερο, μια ματιά να ρίξετε στα αποτελέσματα των αγώνων του χθεσινού κουπονιού γενικότερα και θα καταλάβετε ότι έγινε… μακελειό! Σήμερα θα ρισκάρουμε με δύο μονά combo bets και μία δυαδούλα με γκολ.

Διευρύνουν το σερί τους οι «μερένχες»

Μετά τη χθεσινή επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί της Μπιλμπάο με 1-0, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει περιθώρια για γκέλα απέναντι στη Μαγιόρκα η οποία παλεύει να σωθεί, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος. Με αιχμή του δόρατος τον αέρινο Βραζιλιάνο Βινίσιους θα προσπαθήσει να καθαρίσει από νωρίς την μπουγάδα απέναντι στους νησιώτες. Βρίσκει σχετικά εύκολα το δρόμο προς τα δίχτυα και θεωρώ ότι δε θα έχει κανένα πρόβλημα να πάρει τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, βέβαια, οι οποίοι βρίσκονται τρεις βαθμούς κάτω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού, παρότι εκτός έδρας είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας με μόλις μια νίκη και δύο ισοπαλίες σε 14 αγώνες, δημιουργούν ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο και σε συνδυασμό με την ανάγκη τους για βαθμούς πιστεύω πως θα βρουν ένα γκολ. Θα ποντάρω συνδυαστικά στον άσσο με αμφίσκορο.

Κακός δαίμονας η Σασουόλο…

Στο Μιλάνο η ευρισκόμενη σε αρκετά καλή κατάσταση Ίντερ, υποδέχεται τη Σσσουόλο, η οποία της έχει πάρει τον αέρα εδώ και αρκετά χρόνια όταν αναμετρώνται στο «Τζιουζέπε Μεάτσα». Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς στην έδρα των «νερατζούρι», δημιουργώντας μια μίνι παράδοση. Θεωρώ όμως ότι ήρθε η ώρα να σπάσει στον σημερινό αγώνα. Η Ίντερ δείχνει σε καλή κατάσταση, φτιάχνει φάσεις και μπορεί να πάρει έστω και δύσκολα το παιχνίδι, κάτι που θα της επιτρέψει να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Και λέω δύσκολα, διότι ρίχνοντας μια ματιά  στο τελευταίο παιχνίδι της Σασουόλο με την Αταλάντα την προηγούμενη Κυριακή, πέρα από το σκορ που είναι φυσικά βαρύ (ήττα 1-4), διαπίστωσα πως έφτανε με ευκολία στα αντίπαλα καρέ χάνοντας κάποιες πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Έχω την εντύπωση ότι θα σκοράρει απέναντι στους Μιλανέζους και θα ρισκάρω στο combo του άσου παρέα με goal/goal.

Ανοιχτό ματς με γκολ στο Μπέργκαμο

Μεταφερόμαστε στο πολύπαθο, μετά την φονική επέλαση του κορωνοϊού, Μπέργκαμο όπου η γηπεδούχος Αταλάντα συγκρούεται με τη Λάτσιο σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Οι «μπεργκαμάνσκι» θέλουν να διατηρηθούν στην τετράδα ώστε να παρουν ξανά το εισητήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου, παίζουν καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο προσφέροντας θέαμα στα περισσότερα παιχνίδια τους. Οι «λατσιάλι» από την άλλη πλευρά είναι δυνατά μέσα στο κόλπο του τίτλου καθώς με νίκη πλησιάζουν στον πόντο τη Γιουβέντους. Θεωρώ την Λάτσιο την απόλυτη διεκδικήτρια του τίτλου μέχρι τέλους. Παίζει όμορφη μπάλα, έχει επιθετικές αρετές στο παιχνίδι της, αλλά μένει να δούμε σε τι κατάσταση θα επιστρέψει μετά τη διακοπή. Θα πάω στην επιλογή του over 2,5 γκολ σε αυτό το παιχνίδι σε συνδυασμό με το αμφίσκορο.

Moνόπλευρο ενδιαφέρον σε ματς χωρίς σκοπιμότητες

Στην περιοχή του Μίνιο, μιας από τις πολλές επαρχίες της Πορτογαλίας, η αδιάφορη ουσιαστικά Μορεϊρένσε υποδέχεται τη Φαμαλικάο, η οποία καλοβλέπει την προοπτική της πρώτης τετράδας, ώστε να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισητήριο για την επόμενη σεζόν. Δυνατή στην έδρα της η γηπεδούχος Μορεϊρένσε από τη μία, θα παίξει χωρίς κανένα άγχος καθώς βρίσκεται στο μέσον της βαθμολογίας μη διεκδικώντας κάτι στη φετινή σεζόν, θα κυνηγήσει τη νίκη η Φαμαλικάο από την άλλη, που στέκεται αξιοπρεπέστατα στα εκτός. Έχω την εντύπωση ότι θα γίνει ένα ματς με ρυθμό που θα ευνοήσει την επίτευξη τερμάτων κι από τις δύο πλευρές.

Μονό

23:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Μαγιόρκα: 1 & goal/goal (2.50)

Μονό

20:30 Ίντερ – Σασουόλο: 1 & goal/goal (2.70)

Δυάδα (απόδοσης 3.78)

22:45 Αταλάντα – Λάτσιο: Goal/goal & over 2,5 (1.80)

23:15 Μορεϊρένσε – Φαμαλικάο: Goal/goal & over 2,5 (2.10)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις