Στο κυνήγι της οχτάδας

Στο κυνήγι της οχτάδας

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η δράση στην Ευρωλίγκα συνεχίζεται και η μάχη για την οχτάδα γίνεται ακόμα πιο έντονη. Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη για έναν πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στην Εφές Ανατολού. Παιχνίδια με μεγάλο ενδιαφέρον τα σημερινά. Προγνωστικά combo από τρεις αγώνες σήμερα, με βάση το κίνητρο και την φόρμα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά combo στην Πόλη

Πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Παναθηναϊκό (10-18) στην Κωνσταντινούπολη. Οι «πράσινοι» έκαναν κακό παιχνίδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα και έχασαν δίκαια. Δεν είναι καθόλου καλή αμυντικά η ομάδα του Κάτας και βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Απέναντι σε μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους καλείται να δείξει το καλό του πρόσωπο και να διεκδικήσει το καλύτερο.

Η Εφές (19-11) ηττήθηκε στο Μόναχο από τη Μπάγερν σε ένα άσχημο βράδυ για την ομάδα του Αταμάν. Παρόλα αυτά οι Τούρκοι παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ το τελευταίο δίμηνο. Σκοράρουν 91 πόντους ενώ δέχονται μόλις 69 στο ίδιο διάστημα. Θα θελήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την ήττα. Βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση, σε ισοβαθμία με Αρμάνι και Μπάγερν και θα θελήσει να εξασφαλίσει άμεσα το πλεονέκτημα.

Ομάδα ρυθμού η Εφές, εάν ξεκινήσει δεν σταματάει πουθενά. Θα πρέπει να περιοριστεί το δίδυμο Μίτσιτς – Λάρκιν, αλλά με το πρόβλημα του Παναθηναϊκού στην θέση 1 το έργο δυσκολεύει. Αμυντικά αντιμετωπίζει προβλήματα ο Παναθηναϊκός και θεωρώ πως θα τα εκμεταλλευτεί στο έπακρο η Εφές. Ξεκάθαρο φαβορί η γηπεδούχος, μένει να φανεί το ίδιο και στο παρκέ. Θα κοιτάξω προγνωστικά combo θέλοντας να εκμεταλλευτώ την καλή επίθεση των Τούρκων και την προβληματική πράσινη άμυνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ελπίζουν ακόμα

Η Ζαλγκίρις (15-15) ολοκλήρωσε το δύσκολο της πρόγραμμα, Αρμάνι – Εφές – Φενέρμπαχτσε, με την τρίτη συνεχόμενη ήττα της. Απομακρύνθηκε από την όγδοη θέση αλλά παραμένει ακόμα κοντά. Θα διεκδικήσει το τελευταίο εισιτήριο των πλέι οφ έχοντας το πιο βατό πρόγραμμα μέχρι το φινάλε. Η Μακάμπι (11-17) αντίθετα έχει πετάξει λευκή πετσέτα. Η εικόνα της στα τελευταία παιχνίδια είναι απογοητευτική. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά αντιμετωπίζει προβλήματα. Από τον σημερινό αγώνα θα απουσιάσει ο Οθέλο Χάντερ, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στο πόδι του.

Η Βαλένθια (16-14) έχει να δώσει 3 από τα 4 παιχνίδια που απομένουν στην έδρα της. Και τα τρία είναι απέναντι σε ομάδες που κυνηγάνε τα πλέι οφ. Πρώτος τελικός για τις «Νυχτερίδες» ο σημερινός, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου (19-11). Οι Ισπανοί είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους κάτι που έδειξαν και κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Νίκησαν με 66-52 και μετά έκαναν το καθήκον τους κόντρα στην Κίμκι. Θα είναι πλήρεις και θέλουν να εκμεταλλευτούν ξανά την δύναμη της έδρας τους.

Η φετινή Μπάγερν τρελαίνει κόσμο. Απίστευτη επιστροφή και νίκη απέναντι στην Εφές και συνεχίζει να βλέπει πλεονέκτημα. Ίσως το μοναδικό της ψεγάδι είναι οι εκτός έδρας εμφανίσεις. Ασταθείς αρκετά μακριά από το Μόναχο η ομάδα του Τρινκέρι. Μετράει 2 ήττες στα τελευταία 3 εκτός έδρας της παιχνίδια. Θα θελήσει να εκμεταλλευτεί στραβοπάτημα των ομάδων που ισοβαθμεί και να ανέβει στην πρώτη τετράδα.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Combo
19:30
Εφές - Παναθηναϊκός
1 (-10,5) & Εφές οver 85,5
2.00
Combo
21:00
Ζαλγκίρις - Μακάμπι Τελ Αβίβ
1 & Ζαλγκίρις under 90,5
1.95
Combo
22:00
Βαλένθια - Μπάγερν Μονάχου
1 & Βαλένθια under 90,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις