Euroleague Fantasy… τελευταίες στροφές

Euroleague Fantasy

Καλημέρα καλημέρα! Οδεύοντας προς το τέλος της regular season οι ευκαιρίες μας για να σκαρφαλώσουμε στο Euroleague Fantasy όλο και περιορίζονται.

Το πρωτάθλημά μας συνεχίζεται. Το “Chicago 1976” πορεύεται ακάθεκτο. Η πρώτη θέση είναι δική του εδώ και πολλές βδομάδες. Ωστόσο η διαφορά του πλέον από τη 2η θέση είναι μόλις στους 51 βαθμούς, γεγονός που την καθιστά ανατρέψιμη. Στην επιμέρους βαθμολογία της 30ης αγωνιστικής, πρώτευσε ο “ΓΑΣ ΑΝΕΖΑ” με 246 πόντους.

Πλέον όλοι έχουμε αρκετά μεγάλα μπάτζετ για να παίρνουμε καλούς παίκτες. Λάρκιν, Μίροτιτς, Μίσιτς, Τζέιμς, Ντε Κολό, Βέσελι και Ταβάρες είναι σχεδόν σε όλες τις ομάδες. Αξίζει λοιπόν να επικεντρωθούμε στην επιλογή αρχηγού, αλλά και έξυπνες προσθήκες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Άλλωστε δε σημαίνει ότι αν πάρουμε κάποιον ακριβό παίκτη, θα μας δώσει και περισσότερους βαθμούς.

Προτάσεις παικτών για το Euroleague Fantasy

Αυτή τη βδομάδα λοιπόν, θα πάω σε επιλογές τέτοιου επιπέδου που έχουν τις προϋποθέσεις να φέρουν πολλούς πόντους. Ο πρώτος αγώνας που με απασχόλησε είναι αυτός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ και τον Ερυθρό Αστέρα. Μονόπλευρο ενδιαφέρον και ευκαιρία για τους Ρώσους να πάρουν μια άνετη νίκη μετά το μεγάλο διπλό στη Μαδρίτη. Απόντος του Μιλουτίνοφ, το κουπί στην επίθεση θα τραβήξουν οι Τζέιμς, Κλάιμπερν και Σενγκέλια.

Οι δύο πρώτοι είναι εξαιρετικές επιλογές. Ο μεν Τζέιμς έχει καιρό να κάνει μια MVP εμφάνιση και η τιμή του έχει πέσει. Ίσως είναι μια καλή επιλογή για αρχηγό αυτή τη βδομάδα. Ο δε Κλάιμπερν επέστρεψε εμφατικά από τον τραυματισμό και απέδειξε τι μπορεί να κάνει απέναντι στη Ρεάλ. Πιο φθηνή επιλογή ο δεύτερος σε μία θέση που ψάχνουμε λύσεις όλοι. Μαζί με τον Χεζόνια ίσως οι πιο value επιλογές αυτόν τον καιρό στα φόργουορντ.

Η τρίτη πρότασή μου έρχεται από Βαρκελώνη. Η Μπάρτσα αντιμετωπίζει την Άλμπα. Καιρό τώρα περιμένω την κατάλληλη στιγμή για να επιλέξω τον Νικ Καλάθη. Οι αριθμοί του φέτος δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Ωστόσο απέναντι στα γκαρντ των Γερμανών μπορεί να δημιουργήσει, να ποστάρει και να εκτελέσει. Ο Χίγκινς είναι αμφίβολος και ίσως ο Έλληνας playmaker πάρει περισσότερα τελειώματα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις