Τα λάθη πληρώνονται

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Συνέχεια σήμερα με προγνωστικά μπάσκετ στο FIBA Europe cup και στην BBL που μας πληρώνει συνέχεια. Οπως χθες!

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1374452752735031300

Προγνωστικά μπάσκετ στο Ηρακλής – Ανβίλ

Ξεκινάει η φάση των 16 στην 2η τη τάξει διοργάνωση της FIBA, το Europe cup. Ο Ηρακλής υποδέχεται στην έδρα του την πολωνική Ανβίλ. Ο Ηρακλής φέτος δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα καθώς έχει 7 νίκες και 11 ήττες. Έχει κάνει πάρα πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του. Τελευταία ήταν η αποδέσμευση του φόργουορντ Τσαϊρέλη και η προσθήκη του σέντερ Ζήση Σαρικόπουλου. Ξεκίνησε τη σεζόν με προπονητή τον Βαγγέλη Ζιάγκο, συνέχισε με τον Αστέριο Καλύβα και τώρα έχει προπονητή τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελλάδας Θανάση Σκουρτόπουλο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Από την άλλη, η Ανβίλ αν και έκανε μεταγραφές για να πρωταγωνιστήσει στην Πολωνία είναι με το ένα πόδι εκτός οκτάδας. Έχει 10 νίκες σε 30 αγώνες. Ενισχύθηκε με τον βετεράνο σταρ Κάρτις Τζέρελς, ενώ αξίζει να προσέξει κάποιος τον Αμερικανό Κίντελ Ντάικς που έχει εξαιρετικούς μέσους όρους φέτος. Προπονητής της είναι ο Πολωνός Φραζουνκίεβιτς. Στους αγώνες των προκριματικών κέρδισε την ουκρανική Ντνιεπρ αλλά έχασε από την ελβετική Φρίμπουργκ.

Εκτίμηση: Βρίσκουμε σοβαρό λάθος στις αποδόσεις νίκης της Ανβίλ καθώς διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Ο Ηρακλής δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και εμείς θα το εκμεταλλευτούμε. Ποντάρω λοιπόν στις άκρως ελκυστικές αποδόσεις της νίκης των Πολωνών.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

 Κέμνιτζ vs Μπραουνσβάιγκ

Εξ’ αναβολής αγώνας για την 11η αγωνιστική της BBL, με την Κέμνιτζ (7-14) να αντιμετωπίζει την Μπραουνσβάιγκ (8-14). Για τους γηπεδούχους ,οι οποίοι έχουν λιγότερα παιχνίδια λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, ξεκινάει ένας πραγματικός γολγοθάς καθώς θα δώσουν τέσσερα παιχνίδια σε εννέα μέρες. Από αυτή την τετράδα αγώνων θα καταλάβουν εν πολλοίς αν θα μπορούν να στοχεύσουν σε είσοδο στην οκτάδα ή θα αρκεστούν στην εύκολη σωτηρία, όπου ήταν και ο αρχικός στόχος τους. Την προηγούμενη αγωνιστική αν και βρισκόταν μπροστά στο σκορ για 30 λεπτά, δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν από την Μπαϊρόιτ εκτός έδρας με 85-72. Από τον αγώνα διασώθηκε μόνο ο Αμερικανός Αιζάια Μάικ με 21 πόντους.

Από την άλλη, η Μπραουνσβάιγκ ηττήθηκε εντός έδρας από τους Τάουερς του Αμβούργου με 63-74. Από τον αγώνα διασώθηκε μόνο ο Πίτερκα με 13 πόντους. Δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό αλλά ούτε έχει ιδιαίτερες βλέψεις για κάτι παραπάνω. Οι δύο ομάδες ξανασυναντήθηκαν πριν 10 μέρες με την Μπραουνσβάιγκ να κερδίζει εύκολα με 93-77 (Βελίτσκα 21π.-Κίνγκ 20π.).

Εκτίμηση: Ο αγώνας είναι ζωτικής σημασίας για την Κέμνιτζ καθώς θα δείξει αν θα μπορέσει να κάνει το κάτι παραπάνω φέτος. Το κίνητρο σε συνδυασμό με την εκδίκηση που θέλει να πάρει από την Μπραουνσβάιγκ μας οδηγούν στο να εμπιστευτούμε την νίκη της.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
18:00
Ηρακλής - Ανβίλ
2 (+7,5)
2.00
Μονό
18:00
Ηρακλής - Ανβίλ
2
3.85
Μονό
20:00
Κέμνιτζ - Μπραουνσβάιγκ
1
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις