ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Περί Εθνικής και Κατάρ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Περί Εθνικής και Κατάρ

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Περί Εθνικής και Κατάρ

Εθνική

Διακοπή για τα εγχώρια πρωταθλήματα, φέρνει η έναρξη των προκριματικών ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί χειμώνα, αντί για καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21 Νοεμβρίου και ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου. Αυτό, διότι η ζέστη κατά τους θερινούς μήνες στην εν λόγω χώρα είναι αρκετά έντονη. Στην μάχη για την πρόκριση στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση ρίχνεται και η Εθνική Ελλάδος.

Εθνική Ελλάδος: Oι αποτυχίες και η ελπίδα

Η «επίσημη αγαπημένη», όπως συνηθίζουμε να την αποκαλούμε τα τελευταία χρόνια, έχει τεθεί εκτός από τα τελικά του Euro (2016, 2020) και του Mundial του 2018. Μετά την σπουδαία παρουσία στο παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, όπου η Εθνική έφτασε ένα βήμα από την πρόκριση της στις οκτώ καλύτερες ομάδες του κόσμου, ξεκίνησε μια περίοδος παρακμής. Τα ανεπιτυχή αποτελέσματα έχουν ξενερώσει την πλειονότητα του φίλαθλου κοινού. Αυτό ήταν εμφανέστατο και στα παιχνίδια που έδινε η Εθνική εντός έδρας. Ο κόσμος που κάποτε την ακολουθούσε πιστά, ιδίως μετά το 2004, γέμιζε την έδρα της ομάδας και στήριζε τους διεθνείς, απουσίαζε.

Ας ξεκινήσουμε από την τελευταία αποτυχία της Εθνικής μας ομάδας. Τον Νοέμβριο η «επίσημη αγαπημένη» τερμάτισε στην δεύτερη θέση στα πλαίσια του Nations League σε όμιλο με σαφώς κατώτερες ομάδες, όπως Κόσσοβο και Μολδαβία, και την Σλοβενία που σίγουρα ήταν ένα σκαλοπάτι κάτω από δικό μας σύνολο. Αυτό αποτελεί αδιαμφισβήτητα αποτυχία.

Υπήρχε όμως και η θετική πλευρά και όσοι «ήρωες» παρακολουθήσαμε τους αγώνες σίγουρα την αντιληφθήκαμε. Η Εθνική ομάδα έπαιξε κατά διαστήματα καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο, συνδυαστικά με την αμυντική της πειθαρχία. Δέχθηκε μόλις ένα γκολ και δεν ηττήθηκε σε διοργάνωση για πρώτη φορά μετά τα προκριματικά του 2012. Όχι και λίγο για ομάδα που πριν μερικά χρόνια έχανε μέχρι και από τα Νησιά Φερόε.

Σε όσους δεν φτάνει αυτό, μπορούν να ψάξουν στο μέλλον αυτής της Εθνικής. Έρχεται μια φουρνιά ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, όπως οι Μπουζούκης, Βρουσάι, Πινακάς, Μαυροπάνος, ο Τζόλης και η λίστα είναι μεγάλη για να τους αναφέρουμε όλους. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές ετοιμάζονται και γαλουχούνται μέσα από την Εθνική Ελπίδων, αλλά και από ευκαιρίες που πιθανόν να τους δώσει ο ομοσπονδιακός προπονητής. Αυτά τα παιδιά πρέπει να τύχουν ιδιαίτερης προσοχής και διαχείρισης, ώστε να πλαισιώσουν τα πιο έμπειρα μέλη της Εθνικής και να σχηματίσουν την νέα ομάδα της χώρας.

Δε χρειάζεται γκρίνια

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουμε όλοι, είναι ότι έχουμε ως μέτρο σύγκρισης, την Εθνική της δεκαετίας 2004-2014, η οποία συμμετείχε σε τέσσερις διοργανώσεις. Για όσους δεν θυμούνται ή δεν γνωρίζουν η Εθνική πριν την μεγάλη επιτυχία της Πορτογαλίας είχε καταφέρει να προκριθεί το 1980 σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και το 1994 σε Παγκόσμιο Κύπελλο. Επομένως όλοι αναζητούμε τις επιτυχίες των δέκα αυτών χρόνων, που ήταν η εξαίρεση στα 90 χρόνια που πραγματοποιούνται οι διεθνείς διοργανώσεις.

Δεν χρειάζεται να ζητάμε την κεφαλή του Τζον Φαν’τ Σχιπ επί πίνακι. Το χειρότερο είναι φυσικά ότι μεγάλη μερίδα που τον επικρίνει, το κάνει επειδή δεν καλεί στην Εθνική κάποια αγαπημένα παιδιά ορισμένων. Και αυτό επειδή τα συγκεκριμένα «παιδιά» δηλώνουν υποστηρικτές κάποιας ομάδας. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι, ότι η Εθνική δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Όσοι είναι μέλη της πρέπει να είναι αφοσιωμένοι σε αυτήν και όχι να σηκώνουν μπαϊράκι, επειδή ίσως να μην τους αρέσει ο εκάστοτε προπονητής. Δε ξέρω αν ο νυν προπονητής είναι ο ιδανικός. Έχω δει όμως βελτίωση. Φυσικά έχουν γίνει λάθη και υπάρχουν ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά συγγνώμη αγαπητοί φίλοι, δεν είμαστε και καμιά ποδοσφαιρική υπερδύναμη. Είχαμε μια ποδοσφαιρική γενιά με μεγάλο άστρο, η οποία κατάφερε πολλά για τα δικά μας δεδομένα. Ας μην λησμονούμε όμως ότι παλαιότερα γινόμασταν έρμαιο των ορέξεων άλλων εθνικών ομάδων.

Η γκρίνια είναι περιττή. Το πλάνο αυτήν την στιγμή λέει… Κατάρ, η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη. Όσοι θέλουν να βλέπουν τα «δικά τους παιδιά» να αγωνίζονται ανεξάρτητα από απόδοση και συμπεριφορά, ας μείνουν μακριά από την προσπάθεια των διεθνών.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις