ΝΒΑ. Μάχες με υψηλά σκορ

προγνωστικά NBA

Επιστροφή στη στήλη και χαιρετισμούς σε όλη την παρέα του koubanezos.gr. Αυτή τη φορά θα ασχοληθούμε με προγνωστικά NBA με τις αναμετρήσεις που θα μας απασχολήσουν να περιέχουν δύο σημαντικά ντέρμπι.

Προγνωστικά NBA με δυνατά ντέρμπι – New Orleans Pelicans (18-24) vs. Los Angeles Lakers (28-15)

Οι Λέικερς παίζουν το έκτο τους παιχνίδι σε εννέα μέρες και φιλοξενούνται από τους «ζεστούς» Πέλικανς (επικράτησαν των Νάγκετς σε ένα κλειστό ματς) σε μια αναμέτρηση που δε θα είναι ο περίπατος που θα φαντάζονταν στο LA αν οι δυο σούπερ σταρ τους δεν βρίσκονταν εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η Νέα Ορλεάνη παίζει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της μετά από ένα ταξίδι τριών αγωνιστικών. Βρίσκεται σε σίγουρα καλύτερη κατάσταση, δεδομένης της απουσίας του Λεμπρον και του AD για κάποιο καιρό. Οι Λέικερς δεν αξίζουν οποιοδήποτε ποντάρισμα υπέρ τους μέχρι να επιστρέψει τουλάχιστον ένας από τους προαναφερθέντες και στα προγνωστικά ΝΒΑ ποντάρονται κόντρα και με χάντικαπ.

Portland Trail Blazers (25-17) vs. Brooklyn Nets (29-14)

Οι Νετς βρίσκονται σε μια δύσκολη κατάσταση. Έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι για να αναμετρηθούν στο Πόρτλαντ τα ξημερώματα της Τετάρτης και μετά στη Γιούτα 24 ώρες μετά. Θα έπρεπε να είναι χαρούμενοι αν πετύχαιναν μια νίκη σε ένα από τα δυο αυτά ντέρμπι.

Οι Μπλέιζερς προέρχονται από μια ατιμωτική ήττα εντός έδρας από το Ντάλας αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο η κούραση, έχοντας προηγουμένως επικρατήσει δυο φορές back-to-back των Πέλικανς και των Ντάλας. Και οι δυο ομάδες μας συνηθίζουν σε πολύ υψηλά σκορ και αυτό επηρεάζει τα προγνωστικά NBA.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
01:30
New Orleans Pelicans – Los Angeles Lakers
1 (-5,5)
1.87
Μονό
04:00
Portland Trail Blazers – Brooklyn Nets
Over 234,5 
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις