Δυνατές έδρες σε Eurocup και BCL

Προγνωστικά μπάσκετ

Καλημέρα Κουβανέζοι! Σήμερα θα συνεχίσουμε με προγνωστικά μπάσκετ σε μία ούτως ή άλλως μπασκετική βδομάδα με Euroleague, Eurocup, BCL και Basket League.

Χθες ανοίξαμε ιδανικά την εβδομάδα με την πρόβλεψη στον αγώνα του Περιστερίου με τον Παναθηναϊκό να επιβεβαιώνεται. Σειρά έχουν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, τα οποία ελπίζω να συνεχίσουν τα ταμεία μας. Συγκεκριμένα έχω ξεχωρίσει δύο αγώνες, έναν από το Eurocup και έναν από το BCL. Η πρώτη διοργάνωση βρίσκεται στην φάση των πλέι-οφ με τις ομάδες να δίνουν τους πρώτους αγώνες, ενώ η δεύτερη είναι στη φάση των ομίλων με τις 16 καλύτερες ομάδες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Να γίνει το πρώτο βήμα

Ξεκινάω με προγνωστικά μπάσκετ στο Eurocup. Στον πρώτο αγώνα της βραδιάς, η Μονακό υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ. Οι δυο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά.

Οι Γάλλοι προκρίθηκαν στην οκτάδα, τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλο του Τop-16, με πέντε νίκες και μία ήττα στην έδρα της Μπανταλόνα. Εντός έκαναν το 3/3. Γενικότερα φέτος, η Μονακό στην έδρα της έχει ελάχιστες ήττες. Στην Ευρώπη έχει ηττηθεί από Κουμπάν και Μπολόνια, δύο ομάδες επιπέδου Euroleague. Προέρχεται από 8 συνεχόμενες νίκες, σκοράροντας σε όλες πάνω από 80 πόντους.

Η Μπουντούτσνοστ τερμάτισε 2η στον όμιλο, πίσω από τη Βίρτους, με δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται επίσης από 8 συνεχόμενες νίκες με τελευταία την 20άρα επί του Ερυθρού Αστέρα για την Αδριατική Λίγκα. Εκτός έδρας στην προηγούμενη φάση έκανε μία νίκη σε τρεις αγώνες.

Εκτίμηση: Η Μονακό είναι το φαβορί του ζευγαριού για την πρόκριση. Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και πιστεύω πως θα κάνει ότι μπορεί για να ξεκινήσει με το δεξί. Θα στηρίξω τους γηπεδούχους σε ένα ματς που περιμένω οι φιλοξενούμενοι να σταθούν με αξιοπρέπεια.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά μπάσκετ στο BCL

Τη σημερινή μας δυάδα θα συμπληρώσει ένας αγώνας από το μπασκετικό Champions League. Η Τενερίφη υποδέχεται την Ιγκοκέα για την 4η αγωνιστική του ομίλου. Οι δυο ομάδες συναντήθηκαν πριν 20 μέρες στη Βοσνία, με τους Ισπανούς να επικρατούν με 82-62.

Η Τενερίφη είναι στην 1η θέση του ομίλου με 2 νίκες σε 3 παιχνίδια. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση και γενικότερα φέτος κάνει μια πολύ καλή πορεία. Εντός έδρας δε, έχει μόνο δύο ήττες σε όλη τη σεζόν από Μπασκόνια και Ρεάλ. Θέλει να τελειώνει νωρίς με την υπόθεση πρόκριση στον όμιλο του BCL. Έπεται ο αγώνας πρωταθλήματος με την 5η Βαλένθια. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Η Ιγκοκέα έχει μία νίκη και μία ήττα μέχρι στιγμής στον όμιλο. Η εκτός έδρας παρουσία της στη διοργάνωση είναι το αδύνατο σημείο της, καθώς στην προηγούμενη φάση είχε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Πρόκειται για μια ομάδα με έφεση στο σκοράρισμα. Μην σας ξεγελούν οι 62 πόντοι που πέτυχε με την Τενερίφη στον προηγούμενο αγώνα. Είχε 17% στα τρίποντα με μόλις 3 εύστοχα. Δύσκολα θα επαναλάβει τέτοια εμφάνιση.

Εκτίμηση: Άσσος από δω μέχρι την Τενερίφη (που λένε). Θα επιλέξω μικρό χάντικαπ για δύο λόγους. Πρώτον μετά από 20άρες συχνά τα πράγματα δεν είναι το ίδιο εύκολα και δεύτερον ο αγώνας με τη Βαλένθια είναι σημαντικός. Θα συνδυάσω λοιπόν τον άσσο με μια αξιοπρεπή συγκομιδή για τους φιλοξενούμενους.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
19:00
Μονακό – Μπουντούτσνοστ
1 (-3,5) & over 150,5
2.10
Δυάδα απόδοσης 2.09
19:00
Μονακό – Μπουντούτσνοστ
1 (-1,5) & Μπουντούτσνοστ over 61,5
1.50
21:00
Τενερίφη – Ιγκοκέα
1 (-4,5) & Ιγκοκέα over 60,5
1.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις