Προϋποθέσεις για θέαμα…

Προγνωστικά NBA.

Καλησπέρα στην παρέα του koubanezos.gr. Προγνωστικά NBA σήμερα και θα ποντάρουμε στο παιχνίδι που ξεκινάει στις 04:00 ανάμεσα στους Λος Άντζελες Κλιπερς (27-16) με τους Ατλάντα Χοκς (22-20).

Στην 4η θέση της δύσης βρίσκονται οι γηπεδούχοι και στόχος τους για φέτος δεν είναι άλλος από το να φτάσουν ως το τέλος του δρόμου. Διαθέτουν το ρόστερ για να πάνε ως εκει, αρκεί βέβαια να σταθεροποιήσουν την απόδοση τους. Στα τελευταία παιχνίδια πηγαίνουν εναλλάξ από νίκη σε ήττα. Προχθές κέρδισαν εύκολα τους Χορνετς και σήμερα θέλουν μετά από καιρό να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι Χοκς από την άλλη, με το που άλλαξαν προπονητή και ανέλαβε ο Nate MacMillan έχουν ξεχάσει τι σημαίνει ήττα. Μετρούν 8 σερί νίκες και από εκεί που πάλευαν να μπουν στις θέσεις των play off, τώρα διεκδικούν ακόμα και την είσοδο τους στην τετράδα που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας.

Προγνωστικά NBA με θέαμα

Ντέρμπι μέχρι τέλους θα είναι και ποντάρω στο ότι μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το πετύχουν διότι διαθέτουν και οι δύο ομάδες πολύ καλούς σουτερ που αν ζεσταθούν, θα τα «στάζουν» από το κέντρο. Το over 224,5 το βρίσκουμε σε απόδοση 2.00. Όποιος θέλει βέβαια μπορεί να ποντάρει και σε πιο χαμηλό line!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
04:00
Λος Άντζελες Κλιπερς - Ατλάντα Χοκς
Over 224,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις