Κόρνερ στη χώρα των Βίκινγκς…

Κόρνερ στη χώρα των Βίκινγκς...

Καλημέρα και καλή Τετάρτη… επιμένοντας σκανδιναβικά!

Αυτή τη φορά μετακομίζουμε στην Νορβηγία με την Αάλεσουντ να υποδέχεται την Μπραν για την τρίτη αγωνιστική της Eliteserien. Κάκιστο το ξεκίνημα της πρώτης, που στις δύο πρώτες αγωνιστικές μετράει ισάριθμες ήττες και προέρχεται από το ντροπιαστικό εκτός έδρας 7-2 με την Κρίστιανσουντ. Αντιθέτως, η Μπραν προέρχεται από δύο νίκες και το εύκολο 3-0 με τη Βίκινγκ. Στα κόρνερ θα εστιάσουμε και πάλι και συγκεκριμένα στο over 9,5 που προσφέρεται στο 1.72 καθώς οι δύο ομάδες αρέσκονται στις επιθέσεις από τα πλάγια χρησιμοποιώντας τα εξτρέμ τους στο 4-3-3.

Παραμένουμε στη Νορβηγία και στο παιχνίδι της Σταρτ με την Μόλντε. Από δύο ισοπαλίες με σκορ 2-2 προέρχεται η Σταρτ, μια φύσει επιθετική ομάδα ενώ στον αντίποδα η Μόλντε έρχεται από το νικηφόρο ντέρμπι με την Ρόζενμποργκ. Το over 9,5 κόρνερ στο 1.66  θα είναι και εδώ η επιλογή μας για το ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που περιμένουν πολλά από την μεσοεπιθετική τους γραμμή αναμένοντας ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές επιθέσεις εκατέρωθεν.

Δυάδα (απόδοσης 2.85) 

19:00 Αάλεσουντ – Μπραν: Over 9,5 κόρνερ (1.72)

19:00 Σταρτ – Μόλντε: Over 9,5 κόρνερ (1.66)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις