Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα

Επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα

Γεια χαρά. Το χαμένο τετ α τετ στο 20 παρά κάτι τρίχες του μέγα Ελ Αραμπί, στέρησε από τη στήλη μια ωραιότατη απόδοση. Όνειρο ήταν και πάει, that’s life, προχωράμε. Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να επιστρέψει στους δύο εγχώριους στόχους που του έχουν απομείνει, αρχής γενομένης από τον σημερινό αγώνα απέναντι στον Άρη. Πάμε να δούμε τι έβγαλε η σούμα για τα προγνωστικά Ολυμπιακός.

Προγνωστικά Ολυμπιακός – Άρης: Κουρασμένος εναντίον «πετσοκομμένου»

Η υπερπροσπάθεια της Πέμπτης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα έχει αντίκτυπο στη φρεσκάδα που καλούνται να βγάλουν οι πρωταθλητές. Πόσο μάλλον όταν απέναντί τους, έχουν να κάνουν με τη συνεπέστερη ομάδα, μετά απ’ αυτούς, καθόλη τη διάρκεια της κανονικής σεζόν.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Το μπλοκάκι των απουσιών του Προφεσόρ περιλαμβάνει Χασάν, Βαλμπουενά, Σεμέδο και Αβραάμ. Στην αντίπερα όχθη, ο Μάντζιος έχει μια επιστροφή, αλλά έξι απουσίες: Ματέο Γκαρσία γυρνάει στη βασική μετά από απουσία 20 ημερών, αλλά Γιοάν Μπεναλουάν, Κρίστιαν Γκάνεα, Έργκις Κάτσε και Κώστας Μήτρογλου είναι τραυματίες, ο Χαβιέ Ματίγια δεν είναι ακόμα έτοιμος, ενώ και και ο Σαντέ Σίλβα είναι τιμωρημένος.

Δεν ξέρω κατά πόσο έχει «στοχεύσει» ο προπονητής των «Κίτρινων του Βορρά» στο συγκεκριμένο ματς. Αν ο Άρης δεν είχε τόσες απουσίες, θα σκεφτόμουν την κόντρα. Ο Ολυμπιακός από την άλλη, έχει το «μαξιλάρι» των 16 πόντων, αλλά δεν βλέπω να χαρίζεται δεξιά κι αριστερά. Αν στα προαναφερθέντα, προσθέσω και την παράδοση των δύο ομάδων στα τελευταία μεταξύ τους ματς (5 σερί goal/goal στο Καραϊσκάκη), οδηγούμαι αυτόματα για τα προγνωστικά Ολυμπιακός σε «γκολ και θέαμα».

Τα λέμε σύντομα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
17:15
Ολυμπιακός - Άρης
Goal/goal & over 2,5
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις