Δύσκολα φεγγάρια στην Τούμπα

Προγνωστικά.

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας, κάνοντας επιστροφή στα προγνωστικά, ευελπιστώντας φυσικά να μοιράσω και ταμεία. Τα σημερινά προγνωστικά αφορούν την μάχη στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Παρόμοιες και πτωτικές οι πορείες των δύο ομάδων. Αρχικά, στον “δικέφαλο” του βορρά τα πράγματα δεν βαίνουν καλώς. Μπορεί το τμήμα μπάσκετ να βγάζει υγεία, αλλά το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν έχει την ίδια πορεία. Διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα και εικόνα μη ελκυστική προς το κοινό.

Στο σημερινό παιχνίδι, ο Πάμπλο Γκαρσία φαίνεται πως θα επιστρέψει στην τριάδα του κέντρου με τους Αουγκούστο, Σβαμπ και Ελ Καντουρί να παίρνουν φανέλες βασικών, ενώ στις υπόλοιπες θέσεις τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Χρειάζεται η ομάδα του “canario” να πατήσει το κουμπί του restart και να πάρει ένα από τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια, κάτι που θα έπρεπε να ήταν δεδομένο.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Μπακάκη, Τάνκοβιτς και Αλμπάνη να επιστρέφουν στην αποστολή, ενώ ο Μάνταλος φαίνεται πως ανανεώνει. Και στους «κιτρινόμαυρους» το κλίμα δεν είναι καλό, καθώς κινδυνεύουν να χάσουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο, έχοντας πολλές ελλείψεις στο ρόστερ και θλιβερή εικόνα.

Προγνωστικά με γκολ στην Τούμπα

Παρόμοια σύνολα κοντράρονται στη Θεσσαλονίκη. Δύο ομάδες που από το κέντρο και έπειτα έχουν ποιότητα να σκοράρουν, αλλά στα μετόπισθεν η κατάσταση είναι θλιβερή. Δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν πετύχουν από ένα τέρμα σήμερα.

Ποντάρισμα στο goal/goal που δίνει κάτι παραπάνω από διπλασιασμό.

Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal
2.05
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις