Multicombo στο Μπαϊρόιτ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Καλημέρα σε όλους. Είμαστε και σήμερα εδώ με προγνωστικά μπάσκετ στην αγαπημένης μας BBL.

Προγνωστικά Μπάσκετ: Μπαϊρόιτ vs Κέμνιτζ

Συνέχεια στην 24η αγωνιστική με την Μπαϊρόιτ (9-14) να αντιμετωπίζει τους Νάινερς (7-13). Οι γηπεδούχοι προέρχονται από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Βούρτζμπουργκ με 75-90 και έφτασαν της τρεις διαδοχικές νίκες. Δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού αλλά πολύ δύσκολα θα προλάβουν τα πλέι-οφ.

Από την άλλη, η Κέμνιτζ είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς στην αρχή της σεζόν θεωρούταν σχεδόν σίγουρο πως θα υποβιβαστεί. Έχει καλό σύνολο και μόνο αν αυτοκτονήσει θα πέσει κατηγορία καθώς είναι ήδη 3 νίκες πάνω από Βέχτα και Γκίσεν με τρία παιχνίδια λιγότερα. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Μπραουνσβάιγκ  με 93-77.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Εκτίμηση: Οι αποδόσεις που προσφέρονται από το σύνολο των εταιρειών για την νίκη της Κέμνιτζ δεν αντικατοπτρίζουν την διαφορά των δύο ομάδων. Οι φιλοξενούμενοι κάνουν πολύ καλή σεζόν και δε θα είναι εύκολη λεία για την Μπαϊρόιτ. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε σε μία  multicombo επιλογή που με βάση την εικόνα των δύο ομάδων μπορεί να επιβεβαιωθεί.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Μονό
16:00
Μπαϊρόιτ - Κέμνιτζ
2 (+16,5) & Κέμνιτζ over 70,5 & under 178,5
2.00
Fun bet
16:00
Μπαϊρόιτ - Κέμνιτζ
2
4.45
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις