Γκολ σε τέσσερις χώρες ως και… 4.00

Γκολ

Καλημέρα στους φίλους του koubanezos.gr! Βγήκε χθες το combo στην Κολωνία, με το τελικό 2-2 να μας στέλνει πανηγυρικά στο ταμείο. Ήταν καιρός να γυρίσει λίγο το νόμισμα, να δούμε λίγο και την άλλη όψη… Σήμερα, έχω επιλέξει 4 αγώνες με βάση τα γκολ. Δύο μονά και μία δυάδα για άλλη μία βόλτα από το ταμείο. 

Γκολ εκατέρωθεν στη Φλωρεντία 

Η Μίλαν μετά την ήττα-αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα για το Europa League, επισκέπτεται το «Αρτέμιο Φράνκι». Εκεί περιμένει η… αγριεμένη και προερχόμενη από τεσσάρα Φιορεντίνα, που πήρε μεγάλη νίκη με 4-1 επί της Μπενεβέντο κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση.  

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Μετά από αυτή τη νίκη, οι γηπεδούχοι πήραν βαθιά ανάσα, καθώς απομακρύνθηκαν 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Εντός έδρας δείχνει ευχέρεια στο σκοράρισμα και στην παραγωγή φάσεων (5-5-4, 18-16). Οι Μιλανέζοι, απογοητευμένοι από την ήττα την Πέμπτη, πάνε στη Φλωρεντία να διεκδικήσουν τη νίκη, διατηρώντας τις όποιες ελπίδες για τίτλο. Μακριά από το Μιλάνο έχει μόλις μία ήττα (11-1-1) και πετυχαίνει περίπου 2 γκολ ανά αγώνα. Η άμυνα πάντως, δείχνει τελευταία να κάνει… νερά.  

Γκολ και από τις δύο ομάδες περιμένω στο σημερινό ματς, με το combo του αμφιτέρματος και over 2,5 να πληρώνει 2.30! 

Ελλάς, Γαλλία, τετραπλασιασμός… 

Συνεχίζουμε τις αναλύσεις μας με το ντέρμπι της Τούμπας για την 1η αγωνιστική των play offs. ΠΑΟΚ εναντίον ΑΕΚ, με τις δύο ομάδες να έχουν ως στόχο τη 2η θέση.  

δύο αντίπαλοι χαρακτηρίζονται τη φετινή σεζόν από τα σκαμπανεβάσματα στην αγωνιστική τους απόδοση, με τις άμυνες να είναι αναξιόπιστες εκατέρωθεν. Δέχονται εύκολα το γκολ, ενώ επιθετικά βρίσκουν τον τρόπο για δημιουργία φάσεων. Καγκάβα και Ινούα απόντες λόγω τραυματισμού για τους γηπεδούχους, ενώ η ΑΕΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλου και Σιμόες. Ο αντίστοιχος αγώνας στην κανονική περίοδο είχε λήξει ισόπαλος 2-2. Ευελπιστώ να γίνει το ίδιο και απόψε, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν τουλάχιστον 1 γκολ η καθεμία.  

Η δυάδα κλείνει με το ματς Ναντ – Λοριάν για τη Ligue 1 της Γαλλίας. Ντέρμπι παραμονής η συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τις δύο ομάδες να χωρίζει μόλις ένας βαθμός.  

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Τα «Καναρίνια» προέρχονται από την επική νίκη με ανατροπή στο Παρίσι επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 2-1. Νίκη εντυπωσιασμού και ουσίας, η οποία για να έχει αντίκρυσμα θα πρέπει να συνοδευτεί με εκ νέου θετικό αποτέλεσμα απόψε. Η Ναντ βέβαια, έχει να νικήσει εντός έδρας από τις 18 του περασμένου Οκτώβρη! Η Λοριάν εκτός είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας (1-5-8, 13-26) με την άμυνα να δέχεται περί τα 2 γκολ ανά αγώνα. Βέβαια, αδικεί τον εαυτό της η ομάδα του Κριστόφ Πελισιέ, αφού παίζει ανοικτά, δημιουργεί αρκετές φάσεις αλλά δεν μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Αμφίτερμα και εδώ, σε αποδόσεις διπλασιασμού. 

Αργοπορημένο… γκολ στο «Μεστάγια» 

Τελευταίος αγώνας για τη σημερινή στήλη, αυτός ανάμεσα σε Βαλένθια και Γρανάδα. Οι δύο αντίπαλοι εμφανίζουν την τάση για επίτευξη γκολ αργά, στις αναμετρήσεις τους μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.  

Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν την τρελή τους πορεία στο Europa League φτάνοντας στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αναπαύονται στο μέσον του βαθμολογικού πίνακα μην έχοντας κάποιο στόχο ουσιαστικά, κάτι που τους κάνει επικίνδυνους, παρά τη συσσωρευμένη κούραση. 

Η Βαλένθια από την άλλη, θέλει να ξεμπερδεύει όσο το δυνατόν νωρίτερα με την υπόθεση παραμονή. Ευελπιστεί να εκμεταλλευτεί απόψε την κούραση της αντιπάλου, αλλά και την έφεση που έχει στο σκοράρισμα μέσα στο «Μεστάγια». 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Και οι δύο ομάδες ευνοούν το άνοιγμα του ρυθμού στους αγώνες. Πολλά από τα γκολ στα μέχρι τώρα  παιχνίδια της σεζόν επιτυγχάνονται προς το τέλος των αναμετρήσεων. Να επιτευχθεί έστω ένα μετά το 72ο λεπτό το ποντάρισμά μου.

Δυάδα απόδοσης 4.00
16:00
Ναντ - Λοριάν
Goal/goal
1.95
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal
2.05
Μονό
17:15
Βαλένθια - Γρανάδα
Γκολ μετά το 72'
1.87
Μονό
19:00
Φιορεντίνα - Μίλαν
Goal/goal & over 2,5
2.30
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις