Με το μυαλό στην επόμενη σεζόν

Προγνωστικά

Άκρως θεαματικό τις τελευταίες ημέρες το Ιταλικό πρωτάθλημα, καθώς στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είχαμε ανατροπή. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε ένα σημείο όπου υπάρχουν σημαντικές μάχες για τον υποβιβασμό, το Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά και το εισιτήριο για το Champions League. Τα προγνωστικά γίνονται όλο και δυσκολότερη υπόθεση μιας και απ’ ό,τι φαίνεται κανείς δεν χαρίζεται.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Εκτός επιλογών έμεινε το πρώτο και το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας. Στο Βερόνα – Αταλάντα ο προπονητής των γηπεδούχων προχώρησε σε παιχνίδια ψυχολογίας, καθώς στις δηλώσεις του εγκωμίασε το έργο του αντίπαλου προπονητή.

Προγνωστικά Γιουβέντους – Μπενεβέντο: Ναι μεν…αλλά

Η Γιουβέντους βρίσκεται αρκετά μακριά από την κορυφή και πιθανότατα να μην καταφέρει να πλησιάσει καν κοντά. Ο Ρονάλντο ετοιμάζει βαλίτσες για αλλού, όμως Κιέζα και Κουλουσέφσκι πετάνε φωτιές. Περιμένω από την “Γιούβε” να κερδίσει εύκολα, όμως δεν πιστεύω πως αυτό θα γίνει χωρίς να δεχθεί γκολ. Η πρώτη θέση είναι μακριά και η τετράδα σχεδόν εξασφαλισμένη, όμως η ομάδα χρειάζεται καλές εμφανίσεις, ώστε να δημιουργηθεί ομοιογένεια.

Στην Μπενεβέντο αρχίζουν και υπάρχουν σύννεφα. Τα προγνωστικά έχουν αρχίσει και αλλάζουν. Οι κακές εμφανίσεις την έχουν φέρει ξανά κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και αν συνεχίσει έτσι ίσως να μην την γλιτώσει. Τα αμυντικά κενά είναι αρκετά μεγάλα και θα πρέπει να γίνουν μαγικά για να μην δεχθεί πολλά γκολ.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ουντινέζε – Λάτσιο: Θα της πάρει τον αέρα

Στον πρώτο γύρο έσπασε ένα σερί δώδεκα αγώνων που ήθελε την Ουντινέζε να μην κερδίζει την Λάτσιο. Την δεδομένη χρονική στιγμή έχουμε μία φορμαρισμένη Ουντινέζε, αδιάφορη βαθμολογικά, η οποία χτίζει ένα σερί στην έδρα της και μία ντεφορμέ Λάτσιο που βλέπει τις κακές εμφανίσεις της να την αφήνουν εκτός Ευρώπης.

Στην Ουντινέζε έχουν βρει πλέον αγωνιστική ταυτότητα και αυτό φέρνει αποτελέσματα. Εντός έδρας μετρούν πέντε ματς αήττητοι, ενώ συνολικά στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουν μόλις μία ήττα. Βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, οπότε παίζει χωρίς άγχος και αυτό συνήθως λειτουργεί θετικά.

Στην Λάτσιο τρέχουν και δεν φτάνουν. Τα προγνωστικά δεν είναι υπέρ της για την μάχη της εξάδας. Εκτός έδρας μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες. Η άμυνα μπάζει και δεν ξέρω για πόσο η επίθεση θα σώζει την κατάσταση. Έχει δεχθεί 14 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Δεν πιστεύω πως μπορεί να μπει στην εξάδα, ειδικά αν συνεχίσει τις κακές εμφανίσεις.

Προγνωστικά Φιορεντίνα – Μίλαν: Ρεκόρ στα πέναλτι

Εδώ έχουμε σίγουρα κάποιου είδους ρεκόρ. Στα τελευταία τρία παιχνίδια έχουν δοθεί πέντε πέναλτι, εκ των οποίων τα δύο χάθηκαν. Ειδικά αν συνδυάσουμε την παράδοση με το γεγονός πως η Μίλαν είναι πρώτη με διαφορά φέτος στα κερδισμένα πέναλτι, τότε η επιλογή να δοθεί πέναλτι είναι αναμενόμενο να συμπεριληφθεί στα προγνωστικά μου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:00
Ουντινέζε - Λάτσιο
1 dnb
2.57
Ειδικό
16:00
Γιουβέντους - Μπενεβέντο
Multiscore 2-1, 3-1 ή 4-1
3.90
Ειδικό
19:00
Φιορεντίνα - Μίλαν
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις