ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Πέρυσι στη Ligue 2 και τώρα κυνηγάει Ευρώπη!

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πέρυσι στη Ligue 2 και τώρα κυνηγάει Ευρώπη!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πέρυσι στη Ligue 2 και τώρα κυνηγάει Ευρώπη!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πέρυσι στη Ligue 2 και τώρα κυνηγάει Ευρώπη!

Προγνωστικά

Καλησπέρα σε όλους. Παραδόξως, η στήλη σήμερα δε θα έχει αγώνα από το Μεξικό, παρά μόνο προγνωστικά από τη Ligue 1 της Γαλλίας.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1373206472088293377

Προγνωστικά Ligue 1: Νίκη μετά από 14 χρόνια

Δύσκολα θα σωθεί η Ντιζόν (20η, 2-9-18), η οποία είναι βρίσκεται στην τελευταία θέση, στο -11 από την προτελευταία Νιμ. Μετράει 9 συνεχόμενες ήττες και πραγματικά δεν ξέρω αν προσπαθεί να σπάσει κάποιο αρνητικό ρεκόρ ή έχει πετάξει ήδη την λευκή πετσέτα. Τέταρτη χειρότερη άμυνα, η ομάδα που έχει σκοράρει τα λιγότερα γκολ και δεν έχει δείξει τίποτα θετικό στις τελευταίες της εμφανίσεις που να μας προδιαθέτει για κάποια έκπληξη.

Από ισοπαλία με τη Λυών έρχεται η Ρεμς (13η, 8-11-10), ενώ λίγο έλλειψε να πάρει και τη νίκη, μιας και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα. Πέμπτος αγώνας που δεν ηττάται και με τους βαθμούς που έχει μαζέψει μπορεί να νιώθει σχετικά ασφαλής για την παραμονή της. Μπορεί να μην εντυπωσιάζει, αλλά έχει δείξει θετικά στοιχεία και κανένα από τα αρνητικά στατιστικά της δεν ξεφεύγει.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με καμία από τις δύο ομάδες να μην αναμένεται να έχει σοβαρές απουσίες και βάσει της εικόνας που έχουν δείξει στα τελευταία παιχνίδια, πιστεύω πως η Ντιζόν θα προσθέσει ακόμα μία ήττα στη συλλογή της. Με τη Ρεμς να μην έχει κερδίσει σε επίσημο παιχνίδι τη Ντιζόν από το 2007, νομίζω πως σήμερα είναι η ευκαιρία της να σπάσει αυτήν την παράδοση αντιμετωπίζοντας μία ομάδα που απογοητεύει σε κάθε αγωνιστική και περισσότερο. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλες με 0-0, με τη Ντιζόν να μην έχει ούτε ένα σουτ στο στόχο!

Ligue 2: Η ευκαιρία της να μείνει στην 5αδα

Μετά τη χθεσινή ήττα της Μαρσέιγ, η Λανς (5η, 12-9-8) ανέβηκε στην 5η θέση, μιας και πρώτο κριτήριο στην περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων. Σημαντική η πέμπτη θέση μιας και οδηγεί σε έξοδο στην Ευρώπη (Conference League), και το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει η συγκεκριμένη ομάδα, μιας και η τέταρτη θέση που οδηγεί στο Europa League είναι αρκετά μακριά. Με νίκη σήμερα περνάει στο +3 από τη Μαρσέιγ και αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητές της να το καταφέρει. Μπορεί να ηττήθηκε στο κύπελλο από τον Eρυθρό Αστέρα πρόσφατα, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει χάσει εδώ και οκτώ αγωνιστικές. Αν και αμυντικά έχει θέματα, η επίθεση της είναι σε φόρμα και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει, συμπεριλαμβανομένων και δύο κυπέλλου, έχει σημειώσει 16 γκολ!

Σε καλή φόρμα και το Στρασβούργο (15ο, 9-6-14), πάρα την ήττα από τη Ρεν την προηγούμενη εβδομάδα. Πριν από αυτό το παιχνίδι είχαν προηγηθεί η νίκη επί της Μονακό και η ισοπαλία με την πρωτοπόρο Λιλ. Δεν είναι ομάδα φόβητρο αλλά βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και ακόμα και με τη Ρεν, παρότι δε σκόραρε, δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες. Όπως και στον προηγούμενο αγώνα, αναμένεται να μην αγωνιστούν οι Τζικού (αμυντικός) και Λιενάρ (μέσος), η απουσία των οποίων ήταν αισθητή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η αλήθεια είναι ότι παρότι δίνω στη Λανς περισσότερες πιθανότητες, η προβληματική της άμυνα που δέχεται αρκετά γκολ και οι τελευταίες καλές εμφανίσεις των γηπεδούχων, με αποτρέπουν από το να στηρίξω το διπλό. Γι’ αυτό το λόγο, θα πάμε με τη νίκη των φιλοξενούμενων σε οποιοδήποτε ημίχρονο. Στον πρώτο γύρο το Στρασβούργο είχε κερδίσει με 0-1, με τη Λανς να έχει την κατοχή και περισσότερες ευκαιρίες.

Μονό
14:00
Στρασβούργο - Λανς
Νίκη Λανς σε οποιοδήποτε ημίχρονο
1.83
Μονό
16:00
Ντιζόν - Ρεμς
2
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις