Δυάδες σε Ιταλία και Ισπανία

Δυάδες σε Ιταλία και Ισπανία

Καλή και κερδοφόρα Κυριακή σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr! Η Ρέιντζερς, με την πρώτη της ήττα τη φετινή σεζόν, μας χάλασε τη δυάδα της Πέμπτης στο Europa League, όμως ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί με το γκολ που πέτυχε στο Λονδίνο μας πρόσφερε τριπλασιασμό. Επανερχόμαστε με προγνωστικά Κυριακής για να βγούμε στο καθιερωμένο μας… bet a tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Κυριακής: Ιταλική δυάδα στο 3.74

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας από την Ιταλία, όπου θα ασχοληθούμε με δυο παιχνίδια. Στο πρώτο χρονικά ματς, η Βερόνα υποδέχεται την Αταλάντα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι γηπεδούχοι, χωρίς ουσιαστικά βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού βρίσκονται στην 9η θέση, αρκετούς βαθμούς μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά έχοντας επίσης αρκετή βαθμολογική διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Οι φιλοξενούμενοι, μετά τον αποκλεισμό τους από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στην 4άδα και να διεκδικήσουν ξανά την έξοδό τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Με εξαίρεση το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι, όπου γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Μίλαν και τα τις αναμετρήσεις με Τζένοα (0-0) και Σασουόλο (0-2), η Βερόνα έχει σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος στο γήπεδό της, ακόμη και σε αυτά που δεν κατάφερε να πάρει βαθμούς! Από την άλλη πλευρά, οι «νερατζούρι» έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 63 γκολ, ωστόσο δέχονται και αρκετά γκολ καθώς σε 27 ματς η εστία τους έχει παραβιαστεί 34 φορές.

Εκτίμηση: Η ομάδα του Μπέργκαμο είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, όμως επειδή είναι ασταθής με προβλήματα στην άμυνα και η Βερόνα είναι μια ομάδα που σκοράρει, θα πάω στα γκολ. Συγκεκριμένα, θα επιλέξω τον συνδυασμό goal/goal και over 2,5.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Ντέρμπι 4άδας στη Ρώμη

Συνεχίζουμε με προγνωστικά Κυριακής από το ιταλικό πρωτάθλημα. Η Ρόμα υποδέχεται στο «Ολίμπικο» τη Νάπολι στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Αμφότερες έχουν 50 βαθμούς (οι «Παρτενοπέι» όμως ένα ματς λιγότερο) και μοιράζονται την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας δυο βαθμούς λιγότερους από την 4η Αταλάντα.

Ο Μπρούνο Πέρες από τη μια μεριά και ο Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο από την άλλη, έχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και προστίθενται στις αρκετές απουσίες που έχουν οι δυο προπονητές στο ρόστερ τους λόγω τραυματισμών. Ωστόσο το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους Πάουλο Φονσέκα και Τζενάρο Γκατούζο είναι αρκετό για να μας προσφέρει γκολ και θέαμα.

Η Ρόμα, εκτός από το παιχνίδι με τη Σασουόλο (0-0), έχει σκοράρει στα υπόλοιπα 13 παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι στιγμής στην έδρα της για το πρωτάθλημα, ενώ στα περισσότερα από αυτά σκοράρει περισσότερα από δυο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η Νάπολι με τη νίκη στο «Σαν Σίρο» επί της Μίλαν την προηγούμενη αγωνιστική, σταμάτησε ένα αρνητικό εκτός έδρας σερί που είχε από τις 10 Ιανουαρίου, όταν πήρε το τελευταίο της διπλό με την Ουντινέζε. Ωστόσο, στα παιχνίδια της σε αυτό το διάστημα παρόλο που δεν νικούσε κατάφερνε να βρίσκει δίχτυα.

  • 24/1 Βερόνα – Νάπολι 3-1
  • 6/2 Τζένοα – Νάπολι 2-1
  • 21/2 Αταλάντα – Νάπολι 4-2
  • 3/3 Σασουόλο – Νάπολι 3-3

Εκτίμηση: Το παιχνίδι είναι ανοιχτό και στα τρία αποτελέσματα. Όπως και στο ματς της Βερόνα με την Αταλάντα, έτσι κι εδώ θα ακολουθήσω το αμφίτερμα σε συνδυασμό με το over 2,5.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Προγνωστικά Κυριακής: Ισπανική δυάδα στο 3.60

Αφήνουμε την Ιταλία και πάμε στην Ισπανία για να συνεχίσουμε με τη δεύτερη δυάδα μας από τα προγνωστικά Κυριακής. Η πρωτοπόρος της La Liga, Ατλέτικο Μαδρίτης, υποδέχεται την Αλαβές, με στόχο να αφήσει πίσω της τον αποκλεισμό στο Champions League από την Τσέλσι και να επιστρέψει στις νίκες στις εγχώριες επιτυχίες, μετά την εκτός έδρας λευκή ισοπαλία με τη Χετάφε.

Οι απώλειες βαθμών που είχε στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, είχαν ως αποτέλεσμα να μειωθεί η διψήφια διαφορά ασφαλείας που είχε χτίσει από τους διώκτες της, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ. Πλέον, οι «Ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στο +4 από τους «Μπλαουγκράνα» και στο +6 από τη συμπολίτισσά τους. Εύλογα καταλαβαίνει κανείς ότι οποιαδήποτε απώλεια στο παιχνίδι με την Αλαβές θα βάλει σε μεγαλύτερους μπελάδες στην Ατλέτικο.

Στα αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Ζοάο Φέλιξ που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, μετράνε τέσσερις απουσίες. Η παράδοση ευνοεί την Ατλέτικο, η οποία σε 8 εντός έδρας αναμετρήσεις με την Αλαβές μετράει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και μια ήττα. Στα τρία τελευταία ματς, οι «ροχιμπλάνκος» μετρούν ισάριθμες νίκες με τις δυο τελευταίες να έχουν συνδυαστεί και με over (2-1, 3-0).

Εκτίμηση: Η λογική λέει ότι δε θα έχουν πρόβλημα οι γηπεδούχοι να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο άσος προσφέρεται σε πολύ χαμηλή τιμή, για αυτόν τον λόγο θα τον συνδυάσω με over 1.5. Ο Λουίς Σουάρες και η παρέα του μπορούν να σκοράρουν, τουλάχιστον, δυο γκολ σε μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, που έχει δεχθεί 43 γκολ σε 27 αγωνιστικές.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Με την παράδοση στο «Μεστάγια»

Ολοκληρώνουμε τη βόλτα μας στην Ιβηρική χερσόνησο με το παιχνίδι ανάμεσα στη Βαλένθια και τη Γρανάδα. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται… στον 7ο ουρανό, ή μάλλον καλύτερα στον 8ο αφού πήραν την πρόκριση για τους «8» του Europa League. Στο πρωτάθλημα, η Γρανάδα βρίσκεται στην 8η θέση με 36 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη Βαλένθια που είναι στη 12η θέση με 30.

Ωστόσο, μακριά από το γήπεδό της η ομάδα της Γρανάδα δεν τα πάει και τόσο καλά. Σε 13 εκτός έδρας αγώνες μέχρι στιγμής για το πρωτάθλημα, έχει μόλις δυο νίκες, τρεις ισοπαλίες και 8 ήττες. Τελευταία εκτός έδρας επιτυχία ήταν στις 13 Ιανουαρίου, όταν νίκησε με 1-0 την Έλτσε.

Από την άλλη πλευρά, η Βαλένθια μετράει τρεις διαδοχικές νίκες στην έδρα της με αντιπάλους τις Έλτσε, Θέλτα και Βιγιαρεάλ. Παράλληλα, οι «νυχτερίδες» έχουν σύμμαχό τους και την παράδοση στο «Μεστάγια» με αντίπαλο τη Γρανάδα. Σε 8 αναμετρήσεις μετρούν 7 νίκες και μόλις μια ισοπαλία.

Εκτίμηση: Βασιζόμενος κυρίως στην παράδοση στο «Μεστάγια» αλλά και στις αρνητικές επιδόσεις που έχει η Γρανάδα μακριά από το γήπεδό της, θα επιλέξω τον άσο.

Δυάδα απόδοσης 3.74
13:30
Βερόνα - Αταλάντα
Goal/goal & over 2,5
2.08
21:45
Ρόμα - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
1.80
Δυάδα απόδοσης 3.60
17:15
Βαλένθια - Γρανάδα
1
2.00
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Αλαβές
1 & over 1,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις