Προγνωστικά Super League: Όλα για την Ευρώπη

Προγνωστικά Super League

Καλημερίζω τους αγαπητούς στοιχηματίες. Επιστρέφουμε μετά τη μέτρια Πέμπτη, όπου η Άρσεναλ κατόρθωσε να μην σκοράρει και να μας χαλάσει μια ωραία δυάδα. Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα, με εντελώς άλλη κατεύθυνση από την πεπατημένη, στρέφοντας τη μελέτη και την προσήλωσή μας στο καλύτερο πρωτάθλημα ολόκληρου του γαλαξία και συγκεκριμένα στα προγνωστικά Super League.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Δύσκολα οι «πράσινοι»

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Super League με την πρώτη αναμέτρηση της ημέρας, η οποία πραγματοποιείται στην Τρίπολη. Ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε μια αναμέτρηση που όπως έχει η κατάσταση στις θέσεις για το ευρωπαϊκό εισιτήριο, μπορεί να βάλει φωτιά στο ήδη «καυτό» μίνι πρωτάθλημα, όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι φυσικά δεν είναι ξεγραμμένοι. Οι εμφανίσεις των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού προβληματίζουν διαρκώς, η διαφορά βαθμολογικά είναι μικρή και όλα μπορούν να συμβούν στις δέκα αυτές αγωνιστικές.  Δεν έχουν το άγχος του φαβορί, γεγονός που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο. Θα στερηθούν την παρουσία του πιο κομβικού τους παίχτη για φέτος, του Χερόνιμο Μπαράλες.

Στην άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας. Ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο παράγοντας τύχη, καθώς ο ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες, αλλά οι «Πράσινοι» ήταν αυτοί που σκόραραν πρώτοι και μάλιστα στη μοναδική ευκαιρία στο πρώτο μέρος.  Ο Λάζλο Μπόλονι θα στερηθεί των υπηρεσιών των Βέλεθ, Καρλίτος και Μαουρίσιο, ενώ επιστρέφει ο Αλεξανδρόπουλος. Επίσης μετράει και τρία κρούσματα covid, γεγονός που δυσκολεύει την αποστολή τους.

Δεν με πείθει ο Παναθηναϊκός τελευταία. Μεγάλη η νίκη μεν απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός. Οι απουσίες για τον σημερινό αγώνα είναι σημαντικές και ο Αστέρας δεν είναι ομάδα που θα το αφήσει έτσι, αφού παραδοσιακά βάζει δύσκολα στους μεγάλους. Επιλέγω τον άσο με κάλυψη στο Draw No Bet σε απόδοση 2.02.

Η κόπωση και η φόρμα δίνουν 2.30

Περνάμε στην δεύτερη αναμέτρηση της ημέρας. Στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη για τρίτη φορά φέτος. Οι «Πειραιώτες» μεσοβδόμαδα πήραν σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο απέναντι στην Άρσεναλ, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι δεν πήραν την πρόκριση. Το πρωτάθλημα δύσκολο να χαθεί και επόμενο είναι να δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στο Κύπελλο, πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια, ότι θα παρατήσει τα play off.

Ο Άρης διανύει την καλύτερη σεζόν του μετά από αρκετά χρόνια, χάνει δύσκολα εκτός έδρας, είναι δεύτερος στη βαθμολογία και σταθερά καλύτερος από τους διώκτες του. Θέλει να δώσει συνέχεια και στα play off σε μια ονειρεμένη χρονιά, στην οποία όμως δεν θα διεκδικήσει τίτλο. Όλη η ομάδα λοιπόν στρέφεται στον στόχο της δεύτερης θέσης, για λόγους γοήτρου και ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Η κούραση από τη προσπάθεια για την μεγάλη νίκη στην Αγγλία, σίγουρα θα έχει φέρει κόπωση στις τάξεις του Ολυμπιακού και το rotation θεωρώ πως είναι αναμενόμενο, όσο είναι εφικτό, αναλογιζόμενος και τις απουσίες στην άμυνα. Θα στηρίξω τον Άρη σε αυτήν την αναμέτρηση. Το Χ2 το βρίσκουμε στο 2.30. Το κίνητρο για τους κίτρινους είναι μεγάλο, ο Ολυμπιακός σίγουρα θα έχει αλλαγές και στην τελική το να μην κερδίσει δεν θα φέρει ανησυχία στην ομάδα.

Προγνωστικά Super League: Δικέφαλη θλίψη

Κλείνουμε με το ντέρμπι των «Δικεφάλων» στην Τούμπα. Απογοήτευση προκαλούν οι δύο ομάδες με τις εμφανίσεις τους. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παρά το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο ήταν κυρίαρχος. Τα αμυντικά λάθη πρόδωσαν για ακόμα μια φορά τους «Ασπρόμαυρους», πράγμα που πρέπει να λυθεί σύντομα γιατί θα έρθουν ακόμα χειρότερα. Αμφίβολος είναι ο Βιειρινία, του οποίου η συμμετοχή θα κριθεί τελευταία στιγμη, ενώ σίγουρα εκτός θα είναι ο Καγκάβα.

Η ΑΕΚ με τη σειρά της παρουσιάζει και αυτή μια πολύ κακή εικόνα αυτό το διάστημα. Ηττήθηκε μέσα σε δέκα μέρες δύο φορές από τον Βόλο με 1-0, για κύπελλο και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Με απουσίες και η «Ένωση» αφού οι Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος και Σιμόες είναι εκτός. Τα πράγματα είναι δύσκολα και για την ΑΕΚ και σίγουρα μια ενδεχόμενη ήττα θα κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Για την επιλογή μου σε αυτό το παιχνίδι δεν μπορώ να μην δώσω σημασία στα στατιστικά. Όλα τα ντέρμπι του ΠΑΟΚ φέτος εντός έδρας, είχαν γκολ και από τις δύο πλευρές, όπως και πολλά παιχνίδια μέσα στη χρονιά. Σήμερα έρχονται αντιμέτωπες δύο κακές άμυνες με προβλήματα και ελλείψεις, μαζί με δύο επιθέσεις που βγάζουν γκολ. Εύλογα λοιπόν καταλήγω, στο αμφίτερμα που καλοπληρώνει στο 2.08.

Επίσης, όσοι θέλουν να ρισκάρουν προτείνω και το Χ σε απόδοση 3.80. Ο ΠΑΟΚ νίκησε σε ντέρμπι μόνο τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με όλα τα υπόλοιπα να λήγουν ισόπαλα.

Μονό
15:00
Αστέρας Τρίπολης - Παναθηναϊκός
1 dnb
2.02
Μονό
17:15
Ολυμπιακός - Άρης
Χ2
2.30
Μονό
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Goal/goal
2.08
Ρίσκο
19:30
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Χ
3.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις