Η Γερμανία στο προσκήνιο για 3.27 και 3.88

Προγνωστικά

Ενδιαφέρον το πρόγραμμα στις τρεις πρώτες κατηγορίες της Γερμανίας, βγαίνουν πραγματάκια και εκεί θα επικεντρωθούμε προκειμένου να αλιεύσουμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά: Δύσκολα θα μείνει στο μηδέν

Αρχή απ’ την Bundesliga και την κόντρα της Μπάγερν με τη Στουτγάρδη. Για τους Βαυαρούς, τα λέγαμε και στη στήλη της Τετάρτης, για το ματς κόντρα στη Λάτσιο. Δεδομένη η επιθετική ποιότητα, γεγονός όμως και η αμυντική της αστάθεια. Σπάνια κρατάει το μηδέν στην άμυνα, δεν το κατάφερε ούτε μεσοβδόμαδα με τους Ιταλούς, σε ένα παιχνίδι που ελάχιστα απειλήθηκε και ο αντίπαλος «κατέβηκε» με εκτενές rotation. Είναι χαρακτηριστικό, πως στην ειδική βαθμολογία για την καλύτερη άμυνα, την περνάνε πέντε ομάδες!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Οι Σουηβοί από την άλλη, διανύουν μια εξαιρετική σεζόν στην επανεμφάνισή τους στη μεγάλη κατηγορία, έχουν πιάσει εύκολα το στόχο της παραμονής, και κοιτούν ψηλότερα στοχεύοντας στην Ευρώπη. Αήττητοι για πέντε ματς, με τελευταία ήττα αυτή στις αρχές Φεβρουαρίου από τη Λεβερκούζεν. Επιθετικά την οδηγούν οι Κάλαϊτζιτς και Σίλας, ο πρώτος σκοράρει για επτά σερί παιχνίδια.

Στα προγνωστικά τώρα, περιμένω, προφανώς, νίκη της Μπάγερν, ωστόσο θεωρώ απίθανο το να καταφέρει να κρατήσει καθαρά δίχτυα κόντρα στη δεύτερη καλύτερη εκτός έδρας επίθεση της κατηγορίας. Ο συνδυασμός άσου και goal/goal στο 2.02 δεν περνά απαρατήρητος.

Κρίσιμο στη μάχη της τετράδας

Δεύτερη στάση στην κορυφαία κατηγορία η Φρανκφούρτη, εκεί όπου η Άιντραχτ υποδέχεται την Ουνιόν. Καλός ο βαθμός της ισοπαλίας στη Λειψία για τους «αετούς», που δείχνουν να βγάζουν αντίδραση στις προηγούμενες γκέλες με Βέρντερ και Στουτγάρδη. Αν θέλουν να μείνουν σε τροχιά διεκδίκησης ενός εισιτηρίου για το Champions League, το σημερινό παιχνίδι αποτελεί «must win». Κι αυτό γιατί η Ντόρτμουντ δείχνει να ανεβαίνει, η Βόλφσμπουργκ να παραμένει σταθερή και μετά τη διακοπή παίζει back to back και με τις δύο.

Οι Βερολινέζοι, πέτυχαν άνετα το στόχο της παραμονής, κι ότι βγει από εδώ και στο εξής θα είναι μπόνους. Είναι ομάδα που δύσκολα τη βάζεις κάτω, συμπαγής, δίνοντας έμφαση στην ανασταλτική λειτουργία. Αήττητη για πέντε σερί ματς, ωστόσο με εύκολο πρόγραμμα.

Δε θα είναι εύκολο, αλλά ο άσος δικαιολογημένα έχει τον πρώτο λόγο στο 1.87. Πάνω στο «πρέπει» της καλύτερης ομάδας του ζευγαριού, τον δέχομαι άνετα.

Τάσεις αυτοκτονίας

Πέρασμα στην Zweite, και στην αναμέτρηση μεταξύ του Αμβούργου και της Χαϊντενχάιμ. Αυτοκτονικές τάσεις στους γηπεδούχους, για ακόμη ένα δεύτερο γύρο, και δείχνει πως μπορεί να χύσει την καρδάρα με το γάλα ανά πάσα στιγμή. Η αστάθεια είναι αυτή που χαρακτηρίζει τους «δεινοσαύρους» τους τελευταίους δύο μήνες, μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι, και ξυπνάνε… μνήμες.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Συγκεκριμένα εφιάλτες, καθώς είναι ακόμη πολύ νωπό το περσινό χουνέρι που τους επιφύλαξε η άσημη Χαϊντενχάιμ την προτελευταία αγωνιστική όπου κέρδισε με ανατροπή κατακτώντας αυτή την τρίτη θέση και το δικαίωμα στο μπαράζ ανόδου. Βέβαια, τώρα δεν είναι τόσο κρίσιμο όσο εκείνο, αλλά αν συνυπολογίσουμε την απουσία του αρχισκόρερ της κατηγορίας, Τερόντε, το έργο γίνεται πολύ δύσκολο.

Η ομάδα του Κλάους Μάγιερ απ’ τη μεριά της, έχει εξαπολύσει αντεπίθεση διαρκείας και με 13 βαθμούς από τα πέντε τελευταία, έχει μειώσει στους επτά βαθμούς από την τριάδα κι έχουμε δει πολλάκις πως στη συγκεκριμένη κατηγορία, όλα γίνονται. Πολύ σημαντική η επιστροφή του Κλάιντινστ, ο οποίος σε πέντε συμμετοχές έχει πετύχει επτά γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Δύο νίκες πέρυσι, μία φέτος στον πρώτο γύρο, γιατί να μην το ξανακάνει; Πολύ μεγάλο για τα δεδομένα του αγώνα το 4.00 του διπλού στα προγνωστικά, όμως θα κινηθώ συντηρητικά αγοράζοντας το 1.92 της διπλής ευκαιρίας των φιλοξενούμενων.

Προγνωστικά: Το κίνητρο στο 1.75

Δε σταματάμε όμως εδώ, καθώς το μενού έχει και πιο… κάτω. Dritteliga και Χάνσα Ροστόκ εναντίον Χάλεσερ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, τρομερό σερί για την άνοδο, με δέκα νίκες στα τελευταία δώδεκα και μια έδρα-κάστρο με ρεκόρ 9-2-2. Η πρώτη τριάδα, θεωρώ πως έχει σχηματιστεί (Ντιναμό Δρέσδης και Ίνγκολσταντ οι άλλες δύο), το μόνο που μένει είναι να μάθουμε ποιες θα είναι οι δύο που θα πάρουν την απευθείας άνοδο.

Η Χάλεσερ βρίσκεται, οριακά, λίγο έξω από τη λεγόμενη «ζώνη αδιαφορίας». Φυσικά, δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή της, και δείχνει να την πετυχαίνει καθώς με 36 βαθμούς, είναι έως απίθανο να κινδυνεύσει έχοντας ένα… καράβι ομάδες από κάτω της. Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζεται ντεφορμέ, δείγμα ίσως της βαθμολογικής αδιαφορίας.

Περνώντας στα προγνωστικά, το 1.75 για τη νίκη της Χάνσα, ομολογώ πως το τσέκαρα δύο και τρεις φορές για να σιγουρευτώ. Όντως, 1.75 για μια ομάδα με το κίνητρο και την ποιότητα των γηπεδούχων εναντίον μιας ομάδας σχετικά αδιάφορης.

Δυάδα απόδοσης 3.88
14:00
Αμβούργο – Χαϊντενχάιμ
X2
1.92
16:30
Μπάγερν Μονάχου – Στουτγάρδη
1 & goal/goal
2.02
Δυάδα απόδοσης 3.27
15:00
Χάνσα Ροστόκ – Χάλεσερ
1
1.75
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου
1
1.87
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιόν Βερολίνου
1
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις