Από Βιετνάμ έως Αλπεις μέσω… φιόρδ

Από Βιετνάμ έως Αλπεις μέσω... φιόρδ

Δυστυχώς η… Θεά Έξετερ παρ’ όλη την ωδή και τα καλά λόγια που έγραψα, δεν μας αντάμειψε. Σκόραρε πολύ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο κ ξανά στις αρχές του δευτέρου, οπότε δεν χρειάστηκε να πιέσει ιδιαίτερα την αντίπαλο της για μεγάλο μέρος του ματς, η οποία αντίπαλος, στο θέμα των κόρνερ στατιστικά στάθηκε στο ύψος της. Όταν η Έξετερ τα χρειάστηκε μετά το 2-1 και την παράταση, τα κόρνερ ήρθαν, αλλά για εμάς ήταν αργά! Άλλωστε όπως έγραψα και το τέλος της χθεσινής στήλης αν είναι να χαθεί το σερί από κάποιον ας γίνει από τους καλύτερους του είδους.

Πάμε γρήγορα όμως στις σημερινές επιλογές. Ξεκινάμε νωρίς το μεσημέρι από την V-League του Βιετνάμ εκεί όπου η Μπινγκ Ντουόνγκ αντιμετωπίζει το Ανόι. 5,8 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Μπινγκ Ντουόνγκ, 10,4 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 6,1 μ.ο τα συνολικά κόρνερ που κερδίζει εκτός έδρας το Ανόι, 9,8 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια του εκτός έδρας. Εδώ το όριο έχει τοποθετηθεί στα 9,5 κόρνερ, χαμηλότερα από ότι πρέπει κατά την γνώμη των αριθμών των δύο ομάδων. Σε μια κόντρα λοιπόν καθαρά των αριθμών και της στατιστικής, με την επιλογή των στοιχηματικών εταιριών για το συγκεκριμένο line, αλλά και επίσης  λόγω της ελκυστικής απόδοσης επιλέγω το over 9,5.

Μεταφερόμαστε στην Α’ Νορβηγίας και την αναμέτρηση μεταξύ της Αάλεσουντ και της Μπραν. 8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει εντός έδρας η Αάλεσουντ, 12 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 4,27 μ.ο τα κόρνερ που κερδίζει η Μπραν εκτός έδρας, 8,91 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Εδώ ποντάρουμε ουσιαστικά στο πολύ επιθετικό και γεμάτο κενά στην άμυνα παιχνίδι της Αάλεσουντ, που μέχρι στιγμής είναι όσα πάνε και όσα έρθουν! Ανοιχτό παιχνίδι περιμένουμε, με ρυθμό, πολλές επιθέσεις και πολλά κόρνερ. Επιλογή μας το ασιατικό over 10.

Επόμενο ματς από την αυστριακή Bundesliga μεταξύ της Χάρτμπεργκ  και της Λίντσερ. 4,27 τα κόρνερ μ.ο. που κερδίζει η Χάρτμπεργκ εντός έδρας, 11,36 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της εντός έδρας. 8 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λίντσερ εκτός έδρας, 12,6 μ.ο. τα κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Μάχη για το Europa League δίνει η Χάρτμπεργκ, ενώ η Λίντσερ θέλει να εξασφαλίσει το καλό εισιτήριο του Europa, αλλά ο κρυφός της πόθος είναι το εισιτήριο του Champions League. Επιθετικές ομάδες με την γηπεδούχο να έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της λίγκας, θα έχουμε πολλές επιθέσεις και ελπίζουμε η φιλοξενούμενη να μας δικαιώσει για άλλη μια φορά, έχοντας και την βοήθεια της γηπεδούχου αυτή την φορά. Επιλογή μας το over 10,5.

Τελευταίο ματς για σήμερα από την Σούπερ Λιγκ Ελβετίας, μεταξύ της Λουγκάνο και της Λουκέρνης. 5,36 μ.ο τα κόρνερ που κερδίζει η Λουγκάνο εντός έδρας, 11,73 τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια στην έδρα της. 5,3 μ.ο. τα κόρνερ που κερδίζει η Λουκέρνη εκτός έδρας, 11,40 μ.ο. τα συνολικά κόρνερ που έχουν τα παιχνίδια της ως φιλοξενούμενη. Κρίσιμο ματς και για τις δύο ομάδες, με την Λουγκάνο να ψάχνει βαθμούς για την οριστική σωτηρία και την Λουκέρνη ειδικά μετά την μεγάλη νίκη επί της Βασιλείας να κυνηγάει την έξοδο στο Europa League. Αναμένω παιχνίδι με ρυθμό από δύο ομάδες που θα ψάξουν την νίκη όντας και αήττητες από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά. Επιλογή μας το ασιατικό over 10.

Μονό

13:00 Μπινγκ Ντουόνγκ – Ανόι: Over 9,5 κόρνερ  (1.93)

Μονό

19:00 Αάλεσουντ– Μπραν: Over 10 κόρνερ AH (2.00)

Μονό

19:30 Χάρτμπεργκ – Λίντσερ: Over 10,5 κόρνερ (2.00)

Μονό

21:30 Λουγκάνο – Λουκέρνη: Over 10 κόρνερ AH (1.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις