Με το αουτσάιντερ

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για Ligue 2 και Liga MX

Καλησπέρα σε όλους. Προγνωστικά για Ligue 2 και Liga MX, ως συνήθως.

Ligue 2: Θέλει τους βαθμούς για την άνοδο

Σε ισοβαθμία με τη δεύτερη Κλερμόν αλλά τυπικά από κάτω της η Τουλούζ (3η, 16-7-6) που έρχεται από την επιβλητική νίκη με 4-0 επί της Σαμπλί. Παρά της δύο πρόσφατες ήττες της, παραμένει ένα από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Ligue 1. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία και σκοράρει με μεγάλη ευκολία. Εμπιστοσύνη εμπνέει και η άμυνά της που έχει καταφέρει να φύγει χωρίς να δεχτεί γκολ σε 13 από τους 29 αγώνες πρωταθλήματος. Χωρίς να δεχτεί τέρμα κέρδισε και στους αγώνες κυπέλλου που έδωσε, ο ένας μάλιστα εναντίον της Μπορντό, ομάδας υψηλότερης κατηγορίας.

Σημερινή της αντίπαλος η Νιόρ (15η, 8-10-11), η οποία ηττήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Δουνκέρκη. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα. Δεύτερη συνεχόμενη ήττα και μάλιστα με πάνω από ένα γκολ διαφορά. Αν και έχει πάρει κάποια καλά αποτελέσματα φέτος δεν εντυπωσιάζει και είναι κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, αν και σχετικά ασφαλής στο +5. Έχει πολλά θέματα στην άμυνα και έχει τη δεύτερη χειρότερη μαζί με την τελευταία Σατορού.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Οι δύο ομάδες ήρθαν δύο φορές αντιμέτωπες φέτος, μία στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και μία για το Κύπελλο. Και τις δύο φορές η Τουλούζ κέρδισε. Προσφέρεται χαμηλά το διπλό αλλά θα το τιμήσω ως βασική επιλογή γιατί πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ καλύτεροι. Επίσης, πιστεύω ότι θα παλέψουν πιο σκληρά από εδώ και πέρα για να μπορέσουν να πάρουν την απευθείας άνοδο.

Προγνωστικά Liga MX: Παράξενες αποδόσεις

Η Κλαμπ Τιχουάνα (10η, 3-4-4) συνέχισε το αρνητικό σερί της και έχασε με 0-1 από τη Σάντος Λαγκούνα. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχει καταφέρει να πάρει μόλις 1 βαθμό και δε θυμίζει σε τίποτα την ομάδα που ξεκίνησε την Clausura παίζοντας καλή άμυνα και μένοντας αήττητη για τα έξι πρώτα παιχνίδια. Θα στερηθεί τον βασικό κεντρικό αμυντικό Χάρα, ο οποίος πήρε απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις του προηγούμενου αγώνα.

Η Κερετάρο (8η, 4-2-5) κατάφερε και κέρδισε με ανατροπή την Ατλέτικο Σαν Λουίς, κερδίζοντας 3 πολύτιμους βαθμούς. Ομάδα που σκοράρει αρκετά στα τελευταία ματς αλλά βασικό πρόβλημα η άμυνά της. Μόνο σε δύο παιχνίδια κατάφερε να μη δεχτεί γκολ στην Clausura, ενώ στην Apertura είχε τερματίσει προτελευταία με την τρίτη χειρότερη άμυνα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Τιχουάνα έχει να κερδίσει σε αγώνα πρωταθλήματος την Κερετάρο από το 2017, και στις 7 αναμετρήσεις που έχουν ακολουθήσει από τότε, 4 φόρες κέρδισε η Κερετάρο και 3 φορές ήρθαν ισόπαλες. Για κάποιο παράξενο λόγο, όμως, οι αποδόσεις θεωρούν ξεκάθαρο φαβορί τους γηπεδούχους, παρά την άσχημη αγωνιστική εικόνα που εμφανίζουν στα τελευταία παιχνίδια. Μπορεί να πέσω έξω αλλά δεν μπορώ να βρω κανένα λόγο να στηρίξω  στα προγνωστικά μου τον άσο. Αξιοπρεπέστατη η απόδοση της διπλής ευκαιρίας υπέρ των φιλοξενούμενων.

Μονό
21:00
Νιόρ - Τουλούζ
2
1.65
Μονό
05:00
Κλαμπ Τιχουάνα - Κερετάρο
Χ2
1.83
Ρίσκο
05:00
Κλαμπ Τιχουάνα - Κερετάρο
Κερετάρο over 1,5
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις