Στη Φρανκφούρτη και το γκολ

Προγνωστικά.

Καλημερίζω το κοινό μου στο koubanezos.gr, έχοντας ετοιμάσει ήδη τα σημερινά προγνωστικά. Ταξίδι στην Γερμανία σήμερα και πιο συγκεκριμένα στην Φρανκφούρτη, στον αγώνα της τοπικής Άιντραχτ κόντρα στην Ουνιόν Βερολίνου, τον οποίο θα αφορούν τα σημερινά προγνωστικά. Με στόχο, ως χθες, το ταμείο.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1373013867060682754

Πρέπει να δώσει απαντήσεις η Άιντραχτ, η οποία διανύει σερί τριών παιχνιδιών χωρίς νίκη. Μετά την ήττα από την Βέρντερ εμφανίζεται φοβισμένη και συντηρητική στους αγώνες της, ούσα όμως στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πιστή στην αγωνιστική φιλοσοφία της η Ουνιόν, η οποία βασίζεται στην άμυνα της και τρέχει σερί πέντε αήττητων αγώνων. Προέρχεται από την νίκη επί της Κολωνίας και βρίσκεται σταθερά έβδομη στην κατάταξη και μόλις μία θέση από αυτές που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Προγνωστικά με πρώτο γκολ

Η Άιντραχτ καλείται να δώσει απαντήσεις και θα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς και την κατοχή. Η Ουνιόν θα κάνει το παιχνίδι της με βάση την άμυνά της και θα «χτυπήσει» στην κόντρα, όπως άλλωστε συνηθίζει. Εχει προηγηθεί στα 15/25 των αγώνων της, δηλαδή στο 60% και στο αποψινό παιχνίδι «μυρίζει» το δικό της πρώτο γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
16:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ουνιόν Βερολίνου
Anytime score 0-1
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις