Χαβ ε νάις ντέι κοινό μου στο koubanezos.gr, όπου σας έχω ζουμερά προγνωστικά. Καλούμαι ή καλούμαστε ιφ γιου γουόντ να σπάσουμε μερικά φετινά στατίστικς στην Σούπερ (λέμε τώρα) Λιγκ και στο γκέιμ μπιτουίν Βόλος εντ ΟΦΗ, δηλαδή τον αγώνα που αφορούν τα σημερινά προγνωστικά.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Φέρστλι, το χόουμ τιμ έκανε εξαιρετική χρονιά φέτος, εκπλήσσοντας τους πάντες και κοντράροντας εβριουάν. Πρόμπλεμς για το δικό του σαρβάιβορ δεν έχει και τα πλέι άουτ ιτς τυπίκαλι φορ ΝΠΣ Βόλος, σε μια χρονιά όπου ο πρόεδρος, Μρ Αχιλλεύς Μπέος δήλωσε πως θα αποχωρήσει, κάνοντας γκιβ αγουέι την ομάδα σε ξένο φάουντ.

Ιν δι άδερ σάιντ, ο ΟΦΗ δεν συνέχισε την καλή του περσινή χρονιά. Μπαντ σίζον η φετινή για την ομάδα φρομ Κρέτα, α λοτ οφ σερί αρνητικά αποτελέσματα, κακό το κλίμα και αλλαγή προπονητή. Κόντρα στον Άρη φορ δι λαστ γκέιμ έδειξε πως υπάρχει κάποιο πλάνο φρομ νιου κόουτς, μίστερ Νίκος Νιόπλας που ξέρει καλά την ομάδα.

Προγνωστικά με κόντρα στο φαβορί 

Ερωτηματικό το κίνητρο φορ χόουμ τιμ, που παίζει όνλι φορ γόητρο. Ο ΟΦΗ «καίγεται» για πονταλάκια για να μην έχει μπελάδες στη συνέχεια και ο Νιόπλιας μπορεί να γυρίσει το κλίμα. Σέιφ το Χ2 με όβερ 1,5, αλλά και το διπλό σε απόδοση παραπάνω από το τριαράκι ιτς γκουντ για τις τολμηρές τσέπες.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
17:15 Βόλος - ΟΦΗΧ2 & over 1,52.30
Μονό
17:15 Βόλος - ΟΦΗ23.20

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook