ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η δίψα, η φόρμα κι οι ασταμάτητοι γκολτζήδες

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Η δίψα, η φόρμα κι οι ασταμάτητοι γκολτζήδες

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η δίψα, η φόρμα κι οι ασταμάτητοι γκολτζήδες

Η δίψα, η φόρμα κι οι ασταμάτητοι γκολτζήδες

To απόλυτο των προτάσεων της Κυριακής το χάλασε η Καρλσρούη, που αν και έστειλε τρεις φορές την μπάλα στα δίχτυα, δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο και να ξεμπερδέψει με την παραμονή, καθώς η Αρμίνια μπήκε πολύ δυνατά και προηγούνταν από νωρίς με 0-3. Κατά τα άλλα, η Χάιντενχαϊμ επιβεβαίωσε τον άσο με την ανατροπή της χρονιάς στην Τσβάιτε και κρατάει την τρίτη θέση στα χέρια της. Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός είχε ένα εύκολο βράδυ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μικρό κέρδος, αλλά κέρδος.

Στα φρέσκα τώρα, γεμάτο το μεσοβδόμαδο κουπόνι, με εμβόλιμες παντού. Εξουθενωτικό πρόγραμμα όπως έχουμε ξανατονίσει, με ματς ανά δυο – τρεις ημέρες για τις περισσότερες ομάδες.

Αίμα κι άμμος

Πρώτο χρονικά ματς, αυτό ανάμεσα στους «κιτρινόμαυρους». Η ΑΕΚ διατηρεί το ισχνό προβάδισμα μετά το 2-1 του πρώτου ματς, σκορ που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο αν η Ένωση ήταν περισσότερο εύστοχη. Τώρα, τέσσερα μόλις 24ωρα μετά τη συνάντηση τους στο ΟΑΚΑ και το 2-2, τίθενται ξανά αντιμέτωποι. Για τον Άρη είναι το ματς της χρονιάς, για την ακρίβεια το σημαντικότερο ματς εδώ και πολλά χρόνια. Είναι δεδομένο πως η δίψα του να βρεθεί στον τελικό είναι μεγαλύτερη απ’ αυτή της ΑΕΚ. Όμως οι δυνατότητες της ομάδας του Μάσιμο Καρέρα είναι μεγαλύτερες. Το Σάββατο οι Θεσσαλονικείς παρουσίασαν μεγάλα αμυντικά κενά, η ΑΕΚ έβγαλε κραυγαλέες φάσεις. Τώρα θα λείψει ο ογκόλιθος της άμυνας, Βέλεθ. Με το σκορ του πρώτου αγώνα, όσο κι αν Ένινγκ και Καρέρα θελήσουν να πάνε συντηρητικά, είναι αναγκασμένοι κάποια στιγμή να ψάξουν το γκολ. Αυτό σημαίνει περισσότεροι χώροι για την ΑΕΚ.

Συμπέρασμα, G/G στα όρια του διπλασιασμού.

Ασταμάτητος

Στο Φάληρο, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Θυμίζω, 3-2 το πρώτο ματς για τον «δικέφαλο του Βορρά». Η ομάδα του Μαρτίνς δείχνει ασταμάτητη μετά τη διακοπή, μοιάζει να μην έχει αντίπαλο εντός συνόρων. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος μόλις το Σάββατο έκανε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, κι αυτή ασθμαίνοντας, κόντρα στον ΟΦΗ. Στα ντέρμπι βέβαια, όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να πάρουν την πρόκριση οι «ασπρόμαυροι». Ωστόσο, και εδώ θα σταθώ στα γκολ. Με τους Πειραιώτες να σκοράρουν όπως θέλουν, ο ΠΑΟΚ θα είναι αναγκασμένος να ψάξει γκολ. Είτε ρισκάροντας από την αρχή, είτε κατά τη διάρκεια.

Κρατάω το over 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ.

Next station: Newcastle

Απ’ το πρόγραμμα της αγωνιστικής στο Νησί, θα με απασχολήσει ένας άσος. Αυτός της Νιουκάστλ κόντρα στην Άστον Βίλα. Οι «καρακάξες» μπήκαν πολύ δυνατά μετά τη διακοπή, κερδίζοντας άνετα τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 3-0. Σε μια σεζόν που τα προγνωστικά ήθελαν τη Νιουκάστλ να μπλέκει σε σοβαρές περιπέτειες, ο Στιβ Μπρους κάνει εξαιρετική δουλειά με το περιορισμένων δυνατοτήτων ρόστερ. Ακόμη κι ο ξεχασμένος Ζοέλιντον σκόραρε την Κυριακή. Οι «βίλατζερς» προβληματίζουν, και μάλιστα έντονα, η σεζόν τους κρέμεται κυριολεκτικά σε μια κλωστή. Ακολουθεί πρόγραμμα-βουνό, και με αυτά που έχει δείξει στα δύο ματς μετά την επανέναρξη, μόνο απαισιοδοξία φέρνει για τη συνέχεια.

Κυκλώνω τον άσο στο 2.35.

Τα πολυβόλα του Μπέργκαμο

Στην Ιταλία, το παιχνίδι που ξεχωρίζει είναι αυτό ανάμεσα σε Αταλάντα και Λάτσιο. Επίδοξη πρωταθλήτρια η δεύτερη, και δικαίως, αλλά ξεχασμένη. Ξεχασμένη γιατί το τελευταίο της παιχνίδι χρονολογείται στις 29… Φεβρουαρίου. Σχεδόν τέσσερις μήνες χωρίς ματς στα πόδια τους οι «λατσιάλι». Κι έχουν απέναντί τους μια Αταλάντα που συνεχίζει εκεί ακριβώς που σταμάτησε. Με το πόδι στο γκάζι. Ισοπέδωσε και την Σασουόλο στην επανέναρξη, στέλνοντας κοντά στο 3,00 τον μέσο όρο γκολ ανά παιχνίδι! 74 γκολ σε 26 παιχνίδια, επίδοση που δε θυμίζει καθόλου Serie A. Στα αρνητικά, η απουσία του Πάσαλιτς όπως και η πιθανή  του αρχισκόρερ Ίλισιτς. Ωστόσο, Σαπάτα και Μουριέλ, μπορούν να πάρουν… σβάρνα τη σκουριασμένη άμυνα της Λάτσιο.

Σωστός ο άσος γύρω από το 2.20.

Δυάδα (απόδοσης 4.04)

19:00 Άρης – ΑΕΚ: Goal/goal (2.02)

21:30 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Over 2,5 (2.00)

Μονά και δυάδα (απόδοσης 5.17)

20:00 Νιούκαστλ – Άστον Βίλα: 1 (2.35)

22:45 Αταλάντα – Λάτσιο: 1 (2.20)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις