Με βάση τα γκολ και την παράδοση

Προγνωστικό.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλη τη Κουβανοπαρέα. Επιστροφή μετά από μια βδομάδα αποχής με ένα safe προγνωστικό βασισμένο πάντα στα αγαπημένα μας γκολ, έπειτα από αναζήτηση στο σημερινό στοιχηματικό κουπόνι!

Προγνωστικό: Η καλύτερη επίθεση πληρώνει

Το Αμβούργο πήρε μεγάλη νίκη με 2-0 μέσα στο Μπόχουμ και δήλωσε  βροντερό παρών στην μάχη για την άνοδο στην Bundesliga. Η ομώνυμη ομάδα της πόλης του Αμβούργου βρίσκεται στην 2η θέση με 46 βαθμούς (όσους οι Γκρόιτερ Φίρτ και Χόλσταϊν Κίελ) και έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 51 γκολ και μπροστάρη τον Τερόντε με 20. Η νίκη επί της Μπόχουμ ήρθε στο καλύτερο σημείο για να τονώσει ψυχολογικά τους παίχτες του Αμβούργου, καθώς είχαν να κερδίσουν 5 αγωνιστικές μετρώντας 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Η Χάιντενχάιμ βρίσκεται σε ανοδική τροχιά μετά και από την τελευταία νίκη με 2-1 στην έδρα της Βούρτζμπεργκερ Κίκερς και παραμένει αήττητη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, με 4 νίκες και 1 ισοπαλία. Ρεαλιστικά, η ομάδα του Φρανκ Σμιτ δεν προλαβαίνει το τρένο της ανόδου, αλλά βαθμολογικά όλα παίζουν, καθώς βρίσκεται 7η με 39 βαθμούς. Στα 3 τελευταία εκτός έδρας της ματς έχει πετύχει τουλάχιστον 2 γκολ και δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει 3/5 over 2,5. Ομοίως, οι φιλοξενούμενοι έχουν 3/5 over 2,5 στις αντίστοιχες εξόδους τους. Η μεταξύ τους παράδοση στα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια έχει να παρουσιάσει 4/5 over 2,5 και θα το τιμήσω.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
14:00
Αμβούργο - Χάιντενχάιμ
Over 2,5
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις