Σκοράρουν για να… σωθούν

προγνωστικά

Καλημέρα μάγκες. Επιστρέφουμε μετά από μία 10ήμερη αποχή. Μετά τα τελευταία προγνωστικά ήταν επιβεβλημένο αφού πέσαμε τελείως έξω. Γουίμπλεντον και Ντόνκαστερ ήταν πολύ κάτω του μετρίου και δίκαια ηττήθηκαν.

Προγνωστικά για νίκη σωτηρίας

Πάμε να δούμε σήμερα κάποια προγνωστικά στις κάτω Χώρες. Πιο συγκεκριμένα από τον Bόρεια Ολλανδία και την αγαπημένη μου Χρόνινχεν όπου δίνει μάχη για να βγει του χρόνου Ευρώπη. Παίζει στην έδρα της Βάαλβαϊκ και θα έχει δύσκολο έργο. Θα λείψει ο πρώτος της σκόρερ ενώ δίνεται αμφίβολος κι ο Σουηδός Γκούντμουντσον. Χλωμό πολύ το διπλό για την «υπερηφάνεια του βορρά». Ούτως ή άλλως εκτός έδρας τα πηγαίνει πολύ μέτρια και όποιους βαθμούς, τους έχει κατακτήσει χάρη στους προαναφερθέντες. Αντίθετα οι «γκελμπλάουμπεν» προέρχονται από 3 σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα και έχουν χάσει κάποιες θέσεις. Ο κίνδυνος του υποβιβασμού ελλοχεύει και το γνωρίζουν.

Εντός έδρας δεν τα πηγαίνουν και τόσο καλά και γι’ αυτό το ματς γέρνει προς την ισοπαλία. Το θετικό είναι πως έχουν σκοράρει όλοι οι επιθετικοί που διαθέτει. Πιστεύω πως ένα γκολ αργά η γρήγορα θα το βρει, έστω και με πέναλτι. Τέλος, με βάση την παράδοση, στις μεταξύ τους αναμετρήσεις σπάνια μπαίνουν πάνω από 3 γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Για τη διαφορά τερμάτων

Κατηφορίζουμε στην Κολωνία, όπου η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχτεί την Ντόρτμουντ. Άσχημα τα πράγματα για τους γηπεδούχους. Μπορεί, κόντρα στα προγνωστικά, να πήρε τη νίκη στο Μενχενγκλάντμπαχ, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Είχε 4 νίκες και μόλις μία ισοπαλία, με αποτέλεσμα να πλησιάσει στη ζώνη του υποβιβασμού. Βέβαια το θετικό είναι πως αρχίζει και βρίσκει δίχτυα και αυτό ζητάμε σήμερα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει ισοβαθμία στο τέλος της σεζόν. Το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων οπότε μπορεί σήμερα να χάσει αλλά θα ψάξει το γκολ. Να σημειώσω εδώ πως οι τελευταίες ομάδες πλην της Σάλκε έχουν πάνω κάτω την ίδια διαφορά τερμάτων.

Οι Βεστφαλοί  τα πηγαίνουν πολύ καλά και με την ψυχολογία ανεβασμένη μετά την πρόκριση στους 8 του Champions League, θα κατέβουν να πάρουν τη νίκη με τον Νορβηγό Χάαλαντ σε τρομερή φόρμα. Παρά τις απουσίες της, δύο γκολ μπορεί να τα βρει αν θέλει.

Η Ντόρτμουντ σκοράρει δύο γκολ ανά εκτός έδρας παιχνίδι και όπως και στις πρόσφατες αναμετρήσεις των δύο ομάδων το over 2,5 με αμφίτερμα είναι πολύ πιθανό.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 4.10
16:30
Κολωνία - Ντόρτμουντ
Goal/goal & over 2,5
2.05
22:00
Βάαλβαϊκ - Χρόνινχεν
1X & under 3,5
2.00
Μονό
22:00
Βάαλβαϊκ - Χρόνινχεν
1X & under 3,5
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις