Δυάδα λογικής για διπλασιασμό

Προγνωστικά Euroleague

Δεύτερη μέρα της 30ης αγωνιστικής και είμαστε πάλι εδώ για προγνωστικά Euroleague. Χθες η Ζενίτ κατάφερε να χάσει δικό της παιχνίδι και μας χάλασε τη δυάδα. Η Φενέρ στάθηκε στο ύψος της και μας πλήρωσε στο 2.45 μετά από μια άνετη νίκη.

Απόψε έχουμε 4 αγώνες, εκ των οποίων οι 3 έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο σημαντικότερος είναι αυτός ανάμεσα στην Αρμάνι και τη Μπαρτσελόνα. Ο μοναδικός που δε θα πλήξει βαθμολογικά καμία ομάδα γίνεται στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως οι δυο ομάδες δε θα παίξουν για το γόητρο. Πάμε όμως να δούμε τα στοιχηματικά της ημέρας.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά Euroleague στο ΟΑΚΑ

Ξεκινάμε από την “Ελληνοσερβική” μονομαχία στο Μαρούσι. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με σκοπό να πάρει τη ρεβάνς για την ήττα στο Βελιγράδι με 74-71. Άλλωστε κάθε νίκη τον οδηγεί σε μια καλύτερη θέση στην τελική κατάταξη.

Το σύνολο του Κάτας προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 81-63 επί της Μακάμπι. Αυτή ήταν και η 7η νίκη στο ΟΑΚΑ, όπου σκοράρει 81 πόντους και δέχεται 76. Συνεχίζει να στερείται τον Νέντοβιτς, γεγονός που επηρεάζει τη δημιουργία στο παιχνίδι του. Ωστόσο ο Χεζόνια, πλαισιωμένος από τον Παπαπέτρου, τον φορμαρισμένο Ουάιτ και τον σταθερό Μήτογλου τραβάνε το κουπί επιθετικά και το κάνουν μια χαρά.

Ο Ερυθρός Αστέρας, πέτυχε την πρώτη του νίκη μετά από καιρό, απέναντι στην ουραγό Χίμκι με 92-81. Είχε σε πολύ καλή βραδιά τον Λόιντ με συμπαραστάτες τους Ντόμπριτς και Νταβίντοβατς (ο οποίος θα απουσιάσει απόψε). Εκτός έδρας είναι από τις χειρότερες ομάδες της διοργάνωσης με 3 νίκες σε 14 ματς. Σκοράρει 72,5 και δέχεται σχεδόν 82 πόντους. Απόψε ταξιδεύει σε μια έδρα που έχει κερδίσει μόνο μια φορά, το 2016!

Εκτίμηση: Μπορεί να μην κυνηγάει τίποτα, όμως ο Παναθηναϊκός παίζει για το όνομά του. Τέτοια παιχνίδια οφείλει να τα κερδίζει ακόμα και σε κακές χρονιές. Το έχει κάνει μέχρι τώρα απέναντι σε ομάδες παρόμοιας δυναμικής  και μάλιστα άνετα. Αυτό περιμένω και απόψε, απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν τρομάζει εκτός έδρας. Όσο για τα ειδικά παικτών, περιμένω μια “under” εμφάνιση του Λόιντ απέναντι στην σφιχτή πλέον άμυνα των “πρασίνων”.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Με σπασμένα φρένα

Η δυάδα μου θα συμπληρωθεί από την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Εφές. Στον 1ο γύρο, οι Γερμανοί έκαναν την έκπληξη και έφυγαν με τη νίκη από την Κωνσταντινούπολη με 74-71.

Το είπα και στο άρθρο με τα μακροχρόνια. Μεγάλη έκπληξη η φετινή Μπάγερν. Ωστόσο μπορεί στο τέλος να μείνει με άδεια χέρια. Πολύ δύσκολο το πρόγραμμά της στις τελευταίες αγωνιστικές. Προέρχεται από ήττα με 78-71 από την Μπασκόνια. Βρίσκεται στην 5η θέση. Εντός έδρας είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης με 10 νίκες σε 14 ματς. Σκοράρει 78 και δέχεται σχεδόν 73 πόντους. Μοναδικός αμφίβολος ο Ντέντοβιτς.

Η Εφές παίζει με σπασμένα φρένα. Μέσα στο Τελ Αβίβ πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη της με χαρακτηριστική ευκολία. Το τελικό σκορ ήταν 90-66. Σεληνιασμένοι οι “Διόσκουροι” Λάρκιν – Μίσιτς. Μέσα στο Μόναχο έχει καλή προϊστορία, με άνετες νίκες. Εκτός έδρας έχει 9 νίκες σε 13 παιχνίδια, σκοράρει πάνω από 85 πόντους και δέχεται σχεδόν 79.

Εκτίμηση: Φόρμα, υλικό και διάθεση για εκδίκηση μου δείχνουν το δρόμο προς το διπλό. Θα εμπιστευτώ την Εφές με ένα μικρό χάντικαπ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Δυάδα απόδοσης 2.13
21:00
Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
1 (-3,5)
1.42
21:45
Μπάγερν Μονάχου – Εφές
2 (-3,5)
1.50
Μονό
21:00
Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας
Λόιντ under 17,5 πόντοι
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις