Ισπανία και Γαλλία στο 2.51

Ισπανία και Γαλλία στο 2.51

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τη στήλη μας, με τα προγνωστικά μας να δίνουν έμφαση σε δύο αξιόλογα παιχνίδια σε Γαλλία και Ισπανία. Και τα δύο ματς αφορούν το βραδινό κουπόνι, καθώς παίζουν την ίδια ώρα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικότερα όμως.

Μονακό για τριάδα

Η Μονακό πραγματοποιεί μια αξιοπρεπέστατη πορεία μέχρι στιγμής, έχοντας εξασφαλίσει την 4η θέση, και κοιτάζει ψηλότερα αφού έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη τριάδα με αξιώσεις.

Αποψινή της αντίπαλος η Σεντ Ετιέν, η οποία θέλει να αποφύγει όσων το δυνατό γρηγορότερα πιθανούς μπελάδες με την ζώνη του υποβιβασμού. Έχει μια διαφορά 6 βαθμών που της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα για εύκολη σωτηρία. Επειδή όμως, είναι μπάλα και γυρίζει, θα προσπαθήσει να διαφυλάξει αυτό το προβάδισμα. Η πορεία της μέχρι τώρα είναι αρκετά αλλοπρόσαλλη, ειδικά εντός έδρας, αφού χαρακτηρίζεται από αναξιοπιστία στη σταθερότητά της. Έχει περισσότερες ισοπαλίες απ’ ότι νίκες, ειδικά εντός έδρας (6), και δείχνει πως αρέσκεται στο να μην χάνει. Μάλιστα οι 5 από τις 6 ισοπαλίες στο γήπεδο της συνοδεύτηκαν από αμφίτερμα.

Εκτίμηση: Η φορμαρισμένη Μονακό, έχει πολύ καλή εικόνα στα εκτός έδρας της παιχνίδια αφού μετράει 1 ήττα στα 9 τελευταία της σε όλες τις διοργανώσεις. Έπειτα από δύο στραβοπατήματα θα θελήσει σήμερα να επανέλθει στις νίκες και θεωρώ πως είναι μία αξιόλογη ευκαιρία αυτή σήμερα. Εφόσον επιδείξει σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα, θα καταφέρει να πάρει αυτό που θέλει. Διαθέτει πολύ καλό υλικό ο Κόβατς στα χέρια του και δείχνει πως κάνει εξαιρετική δουλειά.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προλαβαίνει το τρένο Ευρώπη η Μπέτις

Μπέτις και Λεβάντε ανοίγουν την αυλαία της 28ης αγωνιστικής της LaLiga. Η γηπεδούχος θέλει να επαληθεύσει τα προγνωστικά που την θέλουν φαβορί. Με νίκη απόψε θα πλησιάσει όλο και περισσότερο σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικεί με τόσο σθεναρότητα. Η Βιγιαρεάλ την ακολουθεί κατά πόδας και δεν της αφήνει περιθώρια για λάθη. Η ομάδα έχει βρει σιγά σιγά τα πατήματά της και δείχνει την παλιά καλή εικόνα που είχε και την περασμένη χρονιά. Ακολουθούν πολύ δύσκολα παιχνίδια για τους «βερδιμπλάνκος», αφού θα αντιμετωπίσουν την Έλτσε, την Μπιλπάο, την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οπότε το αποψινό είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συγκομιδή πολύτιμων βαθμών.

Στην αντίπερα όχθη, η Λεβάντε έχει μια αρκετά καλή χρονιά και προελαύνει άνετα στο μέσο της βαθμολογίας, παίζοντας χωρίς πίεση και άγχος. Η σωτηρία έχει έρθει με άνεση και ένα ευρωπαϊκό σκαλοπάτι μπορεί να είναι μακριά, αλλά ευπρόσδεκτο αν φτάσει στα πόδια της. Εκτός έδρας παίζει χωρίς φόβο, και αυτό της έχει φέρει αρκετά καλά αποτελέσματα, όπως τα διπλά μέσα στην Μαδρίτη ( σε Ρεάλ και Ατλέτικο). Πολύ επικίνδυνη ομάδα συνεπώς, που χάνει δύσκολα και σίγουρα θα φανεί το ίδιο απειλητική απέναντι στη Μπέτις.

Εκτίμηση: Προσωπικά θεωρώ πως η ομάδα των «beticos», εύκολα ή δύσκολα, οφείλει να βρει τη νίκη για να παραμείνει κοντά ή και μέσα στην 6άδα αφού τα περιθώρια θα στενέψουν. Έχει την ποιότητα να το κάνει και μένει να το δείξει και μέσα στο γήπεδο.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 
Δυάδα απόδοσης 2.51
22:00
Μπέτις - Λεβάντε
1X & over 1,5
1.55
22:00
Σεντ Ετιέν - Μονακό
2X & over 1,5
1.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις