Με τα γκολ στη Γαλλία, με το σημείο στο Μεξικό

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Ligue 2 (Σαμπλί-Αζαξιό) και Liga MX (Μασατλάν-Κλαμπ Αμέρικα)

Καλησπέρα σε όλους. Συνεχίζουμε την παράδοσή μας με προγνωστικά από Γαλλία και Μεξικό και σήμερα.

Ligue 2: Άσχημη φόρμα και αδύναμες άμυνες

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τη Σαμπλί (19η, 5-9-15), η οποία ηττήθηκε από την Τουλούζ την προηγούμενη αγωνιστική. Συνολικά η έκτη στους τελευταίους επτά αγώνες, με μόνο κέρδος για αυτούς μία ισοπαλία με την Δουνκέρκη. Επίσης, ήταν ο δέκατος τέταρτος συνεχόμενος αγώνας στον οποίο δέχεται γκολ. Έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 52 γκολ παθητικό και όσο περνάνε οι αγωνιστικές, δεν φαίνεται να βελτιώνεται η κατάσταση στην άμυνα.

Σημερινή της αντίπαλος η Αζαξιό, η οποία έρχεται επίσης από ήττα από την Γκιγκάμπ. Σε άσχημη φόρμα και αυτή, καθώς έχει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με μόνο θετικό αποτέλεσμα, την νίκη της επί της Ροντέ, δυόμιση εβδομάδες πριν. Είχε ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων, το οποίο κατάφερε να την ανεβάσει στη βαθμολογία και να αισθάνεται ασφαλής αλλά τώρα έχει πέσει, πάλι, αρκετά η απόδοσή της.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Αν και οι φιλοξενούμενοι αμυντικά δεν έχουν τα άσχημα νούμερα των αντιπάλων τους, δεν είναι καλοί σε καμία περίπτωση. Επιθετικά καμία από τις δύο ομάδες δεν είναι καλή, πιστεύω ότι θα έχουμε γκολ στον σημερινό αγώνα, ακριβώς γιατί αμυντικά είναι επιρρεπείς σε λάθη και οι δύο πλευρές. Θα πάμε με το ασιατικό χάντικαπ στα γκολ μεταξύ του over και του under, επιλογή που τη βρίσκουμε σε καλούτσικη απόδοση.

Προγνωστικά Liga MX: Πάνε τραίνο οι «Αετοί»

Ο λόγος για την Κλαμπ Αμέρικα (2η, 8-1-2), η οποία, όπως είχαμε προβλέψει, πήρε την εκδίκησή της επί της «αιώνιας» αντιπάλου της την προηγούμενη εβδομάδα. Η μεγάλη νίκη με 0-3 επί της Τσίβας επέκτεινε το νικηφόρο σερί της και την ανέβασε πολύ ψυχολογικά. Αν και μένουν ακόμα 7 παιχνίδια, έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στόχος της τώρα είναι να παραμείνει στην τετράδα για να αποφύγει τον πρώτο γύρο επανακατάταξης και από κει και πέρα να τερματίσει όσο υψηλότερα μπορεί για να κερδίσει τα ανάλογα πλεονεκτήματα. Έχει την καλύτερη άμυνα, μαζί με την πρωτοπόρο Κρους Ασούλ (δεν υπολογίζονται τα 3 γκολ που δέχτηκε στα «χαρτιά») και την καλύτερη επίθεση. Σε φόρμα ο επιθετικός Ένρι Μάρτιν, ο οποίος έχει σκοράρει 7 γκολ στους τελευταίους 8 αγώνες, 2 την προηγούμενη αγωνιστική.

Γηπεδούχος ομάδα η Μασατλάν (9η, 4-2-5). Μας είχε στείλει κουβά την προηγούμενη εβδομάδα με το διπλό που πήρε απέναντι στην Τίγκρες. Ο λόγος που κατάφερε να κερδίσει ήταν γιατί οι αντίπαλοί της έπαιζαν με 10 παίκτες από το 11’. Ακόμα και με παίκτη περισσότερο κέρδισε οριακά, με την Τίγκρες να έχει και χαμένο πέναλτι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει ως ομάδα είναι τα επιπόλαια λάθη που κάνουν συχνά-πυκνά οι αμυντικοί της.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά

Η Αμέρικα είναι πολύ καλύτερη ομάδα και σε καλό φεγγάρι. Αν δεν έχουμε πάλι κάποιο απρόοπτο με κόκκινη πολύ νωρίς στο παιχνίδι, θεωρώ πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν πολύ εύκολα να πάρουν το διπλό. Στην Apertura η Κλαμπ Αμέρικα είχε κερδίσει με 3-1, με τον προαναφερθέντα Μάρτιν να ανοίγει το σκορ. Νομίζω πως αξίζει να προσθέσουμε στα προγνωστικά μας την επιλογή του να σκοράρει και σήμερα, η οποία σχεδόν τετραπλασιάζει το ποντάρισμά μας.

Μονό
20:00
Σαμπλί – Αζαξιό
Over 2 AH
1.73
Μονό
05:00
Μασατλάν – Κλαμπ Αμέρικα
2
2.00
Σκόρερ
05:00
Μασατλάν – Κλαμπ Αμέρικα
Ένρι Μάρτιν anytime scorer
3.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις