Χαβ ε νάις ντέι με προγνωστικά στοιχήματος, σε ένα γκέιμ που μου μίλησαν τα στατίστικς και η μίνι παράδοση. Προγνωστικά στο Ίνγκλαντ λοιπόν και πιο συγκεκριμένα εις το Λόντον, όπου η Φούλαμ υποδέχεται τη Λιντς.

  • Αναρτήσεις αλλά, πλέον, και pre game picks, και live στοίχημα, και στο Twitter μας! 

Συνεχίζει το σερβάιβορ για τη χόουμ τιμ, όπου τον τελευταίο μήνα μάζεψε 11 πονταλάκια, αλλά ακόμα «καίγεται». Δεν έχει ξεφύγει από την ντέιντζερους ζόουν ακόμη, έχοντας μονάχα 2 βαθμούς πάνω της το Νεόκαστρο και 3 βαθμούς την Μπράιτον. Μπορεί να σωθεί; Γουί γουίλ σι.

Χαλάρο το αγουέι τιμ. Σώθηκε εύκολα και παίζει την μπαλίτσα της χαλαρή και κιπ καλμ. Μοναδικός στόχος να τερματίσει όσο ψηλότερα μπορεί στη φετινή χρονιά και με βάση το ίματζ της ον φορ λάινς, θα μπορούσε να πιάσει δεκάδα. Μπορεί να τερματίσει εκεί; Γουί γουίλ σι εγκέν.

Η στατιστική «έβγαλε» προγνωστικά

Το Φουλαμάκι «καίγεται» για πονταλάκια και η Λιντς σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος δεν έχει χηνάριον. Τελευταίο ισόπαλο στο Λόντον μεταξύ των δύο είναι το 2017 με σκορ 1-1. Καταλήγω λοιπόν και εγώ στο χηνάριον του γκέιμ, που είναι και το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τα καλύτερα προγνωστικά
Μονό
22:00 Φούλαμ - ΛιντςΧ 3.40

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook